Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

normal canım genelde 14. günden sonra oluyo galiba tabii istisnalar hariç :) daha erken yumurtlamıyosanız. benim genelde 14-15 -16 oluyo

off idilcim ya ben çok stres oldum şimdi. benimki mavi testlerden onlar yeşiller kadar iyi diil denmişti forumda ondan mı acaba. bir dahaki sefere kesinlikle 4 saat kuralına uyucam umarım silik de olsa 2. çizgi çıkar

hayatım stress olucak biş yo kki 8. 9. gün yumurtlayan kişi az zaten. genelde 14-15 falan.. sabredicez beraber :)

sende gölgesi vermış bende esamesi okunmuyo :sm_confused:neyse teste devam...birbirimizi haberdar edelim bakalım.kaydirigubbakcemile5

canım o gölge de 5 dk sonra mı ne çıktı zaten ama o kadar silik ki anlatamam. neyse kısmet ne diyelim. seninki yeşil mi mavi mi (test). haberleşelim canım inşallah hayır haberler veririz hepimiz.

yeşillerinden aldım canım 22 tane bakalım bu arada atma testlerini ben kağıda yapıştırıyorum.kittycat öyle yapmış. testleri karşılaştırma imkanı da oluyor....a.s

ironikcim ben de aynen öyle yaptım eşim delirdi benimki yine dedi :)))) yapıştırıcam napalım görmem lazım aradaki farkı.

idilciiiim inşallah çiftleri de görürüz en kısa zamanda.

arkadaşlar benm adet döngüm biraz uzun yumurtlama günü hesaplama konsunda güçlük çekiyorum buay test yapmayı düşünüyorum güvenilr mi bu testler gerçekten bir de bi marka var mı tavsiye edebileceğiniz....

canım ben (sanırım idil de) core tests diye bir markanın ovalusyon testlerini aldım.çubukları yeşil. buradaki arkadaşlar onu önerdi. ilk defa bu ay kullancam. inşallah hepimiz faydasını görürüz.sen de onlardan al istersen. kullanıp hamile kala arkadaşlar var.internetten sipariş verebilirsin...a.s

yarın kaldığımız yerden devam edelim...iyi geceler...önce rüyalarımıza, sonra kucaklarımıza bebişler gelsin inşallah...opuyorumnanaktan

ya bende netten siparis verdim elime gecmedi daha ama sanıırıım mavi olanlardan benimki.yesil olanlar daha iyi demisler ben siparisi verdikten sonra gördüm.neyse beklentilerime cvp verir ins

günaydın kızlaaar.

ben hala ikinci çizgisi neredeyse hiç görünmeyen testimin şokunu yaşıyorum ama ben böyle olacağını hiç ummamıştım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…