Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar benimde silik çıkıyodu kaçgündür dün daha kötüydü ikinci çizgi varla yok arası bugün yaptım bugünküde ikinci çizgi biraz koyulaşmaya başlamış bakalım nezaman aynı koyulukta olacak bugün benim 21.günüm

hande isten geç çıkıyordu...bi de istanbul trafiği... hadi bakem bu ay ipi hangimiz gösleyeceğiz. bu arada ben özge...a.s.

özgecimm valla benden umut yok e allahtan umut kesilmiyo ama bizimki biraz sorunlu.. hayırlısı tabii inşallahh sizler yakalarsınız da umut olur bana da :)

off ya bari sen gör şu pozitifi benimde hala silik yeterince koyulaşmadı bitürlü

çevrimi kısa olan arkadaşlar için 10.gün geç bir tarih bence ....benim çevirm aralığım 24-25 gün ortalama her ihtimale karşı 7. gün başladım 7-8-9 silik gördüm çizgileri 10. gün neredeyse aynı koyulukta 11.gün kontrol çizgisinden de koyu 12.gün silik bu gün 13. gün yine silik çizgiyi gördükten 24-48 saat aralığında yumurta çatlıyormuş 11.günü preseedle değerlendirdik bu günüde kısmetse değerlendiricez hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar

tatlım 9. günden beri silik ama ilk baştakileri görmekte bile zorlanıyordum. şimdikiler silik ama net gözüküyor. ayın 10nunda biraz daha koyu gibiydi 25. günüm bugün hala aynı koyulaşmadı.

sabırlısın kardeş vallaa. ben de 9. gün başladım 4. testimi bugün yaptım hala silik ama görünüyo rahatca de acaba hiç koyu olmayacak mı diyorum.. neyse beklemekten başka çare yok gibi :))

amin canım inşallah tutturmuşsundur bu ay

hayırlısı allahtan sağol scubacım
şekerler stres çok etkili yumurtalıklarda yüreğinizi yormayın belki geç yumurtlayacaksınız ama yumurtlayacaksınız allahın izniyle biraz daha soğukkanlı olmaya çalışsanız

sabırlısın kardeş vallaa. ben de 9. gün başladım 4. testimi bugün yaptım hala silik ama görünüyo rahatca de acaba hiç koyu olmayacak mı diyorum.. neyse beklemekten başka çare yok gibi :))

bende öyleydim canım burdaki arkadaşlarım sakinleştirdi. çok tez canlıyım ama elimizden beklemekten başka birşey gelmiyor ki. sende stres yapma bak yapınca benim gibi olursun rahat ol canım.

haklısın canım yaa aslında öyle ama takip de etmesek hiç tutmuyo :)) bu benim ilk takipli ayım yani test ile o yüzden biraz meraklıyım ikincide rahat olcam. :)

bende öyleydim canım burdaki arkadaşlarım sakinleştirdi. çok tez canlıyım ama elimizden beklemekten başka birşey gelmiyor ki. sende stres yapma bak yapınca benim gibi olursun rahat ol canım.

bekliycez başka çare yokkiii bakalımm tatlım yarın nolcak :))

haklısın canım yaa aslında öyle ama takip de etmesek hiç tutmuyo :)) bu benim ilk takipli ayım yani test ile o yüzden biraz meraklıyım ikincide rahat olcam. :)

heyecan mutlaka oluyor tatlım ama dünyayıda zindan etmeyin kendinize umut insanı ayakta tutan bilirim hemde çok iyi bilirim rabbim yüreğinizde ne varsa içinizden ne dileğiniz varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah a.s

amiiinnn...:Saruboceq: evet umutsuz yaşanmıyo 5 seneden fazadır bebek istiyorum aşılama tüp bebek ne varsa denedik ama kısmet olmadı.. yine de umudumu kaybetmiyorum olucak bi gün bebeğim allahın izni ile :)

amiiinnn...:Saruboceq: evet umutsuz yaşanmıyo 5 seneden fazadır bebek istiyorum aşılama tüp bebek ne varsa denedik ama kısmet olmadı.. yine de umudumu kaybetmiyorum olucak bi gün bebeğim allahın izni ile :)

herşeyin vakti saati var inşallah yakın zamanda nasip olur tatlım inşallahh :Saruboceq:

hadi hayırlısı inşaallah hamiş kalırsın buay. scuba aramızda 4günmü var belki bigün birbirimize senin doğuma ne kadar var diye sorarız ben kesin 30.günden sonra yumurtlarım yada yumurtlamam bilmiyorum çünkü ağrımda yokya mafoldumben

benimde bugun gecti elime testler ama icinden gerekli bilgiler cıkmadı.birde bana 5 gebelik testi 15 ovulasyon testi yollamıslar neyse.gecen ay 12 sinde oldu agdetim bu ayda 8 inde ben ne zaman yapmaya baslayım sizce.birde gelen gebelik testleri ovulasyon testleri gibi heralde nasıl aynı sekildemi kullanılıyor kullanan arkadaslar aydınlatırsanız sevinirim

günaydın kızlaaar.

idilcim, ironikcim kusura bakmayın dün akşam girip sonucu yazamadım, bir tanıdığımız vefat etmişti onun 7'siydi okumasına gittik. nur içinde yatsın...

şekerler ben en son saat 16.00'da su içip wc'ye gitmiştim eve 18.45 de vardım ve wc'ye zor yetiştim. ben 4 saat tutamıyorum ne yapıcam bilmiyorum fisfisfis

neyse yaptım testi aynı dünkü gibi varla yok arası bir çizgi. off offf. bir de teste 5dk sonra bakıyorsunuz değil mi? ben 5dk bekliyorum öyle bakıyorum..

ironikcim, idilcim inşallah biz de kızartıcaz elmaları kızlar biraz sabır...

secilcim, benim bildiğim 4 saat tutulmus idrarını bir kaba yaptıktan sonra testi yapıyorsun. 5 dk bekleyip okuyorsun. en kısa adet dönemine göre hesap yapman gerekiyormuş canım. yani bir defasında 32 gün bir defasında 28 gün sürdüyse periyodun 28 güne göre hesaplıyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…