- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
slm kızlar benimde silik çıkıyodu kaçgündür dün daha kötüydü ikinci çizgi varla yok arası bugün yaptım bugünküde ikinci çizgi biraz koyulaşmaya başlamış bakalım nezaman aynı koyulukta olacak bugün benim 21.günüm
scuba canım kaç gündür silik çıkıyo senin?
tatlım 9. günden beri silik ama ilk baştakileri görmekte bile zorlanıyordum. şimdikiler silik ama net gözüküyor. ayın 10nunda biraz daha koyu gibiydi 25. günüm bugün hala aynı koyulaşmadı.
çevrimi kısa olan arkadaşlar için 10.gün geç bir tarih bence ....benim çevirm aralığım 24-25 gün ortalama her ihtimale karşı 7. gün başladım 7-8-9 silik gördüm çizgileri 10. gün neredeyse aynı koyulukta 11.gün kontrol çizgisinden de koyu 12.gün silik bu gün 13. gün yine silik çizgiyi gördükten 24-48 saat aralığında yumurta çatlıyormuş 11.günü preseedle değerlendirdik bu günüde kısmetse değerlendiricez hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
sabırlısın kardeş vallaa. ben de 9. gün başladım 4. testimi bugün yaptım hala silik ama görünüyo rahatca de acaba hiç koyu olmayacak mı diyorum.. neyse beklemekten başka çare yok gibi :))
hayırlısı allahtan sağol scubacım
şekerler stres çok etkili yumurtalıklarda yüreğinizi yormayın belki geç yumurtlayacaksınız ama yumurtlayacaksınız allahın izniyle biraz daha soğukkanlı olmaya çalışsanız
bende öyleydim canım burdaki arkadaşlarım sakinleştirdi. çok tez canlıyım ama elimizden beklemekten başka birşey gelmiyor ki. sende stres yapma bak yapınca benim gibi olursun rahat ol canım.
haklısın canım yaa aslında öyle ama takip de etmesek hiç tutmuyo :)) bu benim ilk takipli ayım yani test ile o yüzden biraz meraklıyım ikincide rahat olcam. :)
heyecan mutlaka oluyor tatlım ama dünyayıda zindan etmeyin kendinize umut insanı ayakta tutan bilirim hemde çok iyi bilirim rabbim yüreğinizde ne varsa içinizden ne dileğiniz varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah a.s
amiiinnn...:Saruboceq: evet umutsuz yaşanmıyo 5 seneden fazadır bebek istiyorum aşılama tüp bebek ne varsa denedik ama kısmet olmadı.. yine de umudumu kaybetmiyorum olucak bi gün bebeğim allahın izni ile :)
herşeyin vakti saati var inşallah yakın zamanda nasip olur tatlım inşallahh :Saruboceq:
hadi hayırlısı inşaallah hamiş kalırsın buay. scuba aramızda 4günmü var belki bigün birbirimize senin doğuma ne kadar var diye sorarız ben kesin 30.günden sonra yumurtlarım yada yumurtlamam bilmiyorum çünkü ağrımda yokya mafoldumbençevrimi kısa olan arkadaşlar için 10.gün geç bir tarih bence ....benim çevirm aralığım 24-25 gün ortalama her ihtimale karşı 7. gün başladım 7-8-9 silik gördüm çizgileri 10. gün neredeyse aynı koyulukta 11.gün kontrol çizgisinden de koyu 12.gün silik bu gün 13. gün yine silik çizgiyi gördükten 24-48 saat aralığında yumurta çatlıyormuş 11.günü preseedle değerlendirdik bu günüde kısmetse değerlendiricez hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?