Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kittycat teşekkür ederim canım bugün onun siparişini vereceğim. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

kızlar selam;
ben dün yapmıştım 10. günümdü dün ikinci çizgi net ama ilkine göre silikti bugün yaptım sanki daha silik gibi..bu normal mi? 10. günden önce yumurtlamış olamam ki kafam karıştı

ama adetimim daha dün bitti sayılır yeni de düşük oldu bi de ben genelde 14-15 te yumurtluyorum şimdi baktım ikisi aynı kıvamda gibi galiba daha var benimkine acaba kaç günde koyulaşıyo ki

mrb arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bende benimde agdetimin 5.günü bende verdim siparis yarın elime gecer insallah bende ilk kez denicem insallah allah herkezin gönlüne göre verir

kızlar selaaam yine ben :)

bugün periyodumun 9. günü. eşim şimdi haber verdi klasik (tanesi 1 tl olanlardan) ovulasyon testlerim gelmiş. bu akşam bir tane deniyim diyorum. işten çıkıp eve gidince yaparım herhalde. ama ben mümkün diil 4 saat tuvalete girmeden duramam. acaba 2 saat falan da yeterli olur mu...

canım bildiğim kadarı ile 4 saat boyunca sıvı da almıycaksın daha kolay olur tutman idrarını o zaman..

kızlarrr bugün itibari ile 3 tane silik ikinci çizgim oldu... ne zaman kızaracak benim elmam (( hiç bi fak yok 3 test arasında.. böyle mi oluyo sizin de

canım bildiğim kadarı ile 4 saat boyunca sıvı da almıycaksın daha kolay olur tutman idrarını o zaman..

idilcim cevabın için saol canım. bu sıcakta da 4 saat su içmeden nasıl durulur bilmiyorum ama sabredicez artık herşey meleklerimiz için. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

ayrıca kızlar birşey sormak istiyorum. mutlaka ve mutlaka kontrol çizgisinden daha mı koyu olması lazım.. off Allah korusun ya koyulaşmazsa....

idilcim cevabın için saol canım. bu sıcakta da 4 saat su içmeden nasıl durulur bilmiyorum ama sabredicez artık herşey meleklerimiz için. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

rica ederim canım valla ben 3 gündür yapıyorum saat 1 de sıvıyı kesiyorum :)) eve gelince de 16:30 gibi testimi yapıyorum yapıyorum ama silik çıkıyo hep ikinci çizginin en azdiğeri kadar koyu hatta daha koyu olması pozitif sonuçtur yazıyo prospekdüsünde canım bu arada.. inşallah çok beklemezsin..

çok teşekkürler idilcim. Amin inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder. sana, bana, dileyen, umud eden, bekleyen herkese inşallah...

idilcim yine ben. biraz önce eve geldim ve testi yaptım. gerçi sanırım 2,5-3 saattir idrarımı tutuyordum hemen denedim. ya çok ilginç ama sadece kontrol çizgisi çıktı. bir 5 dk sonra da çok silik ikinci çizgi. ama o kadar silik ki periyodumun 9. günü bugün. normalde 29-32 gün arası değişiyor. doğal mı sence çizginin neredeyse hiç çıkmaması. yoksa bu LH herzaman bizde var olan bir hormonsa bende yok mu Allah korusun. korktum ya

hayatım tamamen tahmini söylüyorum ama bence yumurtlama başladığı zamandan itibaren lh salgılanıyo ama ikinci çizgi çıkaracak kadar değil, kıvama geldiğinde pik yapıyo ve çift çizgi de koyu çıkıyo ben de 9. gün başladım silik ama bayağı da belli çıktı ikinci çizgi.. kızlar devam et dediler devam ediyorum ama bugün 3. testi yaptım 3 ü de aynı şimdilik bi koyulaşma olmadı aslında ben de merak ediyorum bu silik ikinci çizgi herkeste çıkıyo mu_? kızlarrr kimse yok muu;? bi el atıverseniz bize :) bence normal bi durum canım da sabretmek zor ..

kızlar, benim de periyodumun 8. günüydü, dayanamadım test yaptım.2. çizgi hiç çıkmadı. bu normal bir durum de mi? :uhm:

Son düzenleme:
off idilcim ya ben çok stres oldum şimdi. benimki mavi testlerden onlar yeşiller kadar iyi diil denmişti forumda ondan mı acaba. bir dahaki sefere kesinlikle 4 saat kuralına uyucam umarım silik de olsa 2. çizgi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…