- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba canım bizim kullandıklarımız cubuk seklinde olanlardan tanesi 1 lira senin söyledigin birde kargo ucretiyle 19 liraya geliyor
bak bu daha hesaplı oluyor kargoda dahilmiş 16 ADET LH OVÜLASYON + 4 GEBELİK TESTİ + KARGO toplam 19 lira :1hug:
bize göre en uygun olanıda
30 Adet Ovülasyon + 12 Gebelik Testi 29.50 kargo ücretiyle birlikte 35 liraya geliyor
testin elinde coksa canım bence adet gununden sonra yapmaya basla :1hug:
amin canım inşallah :Saruboceq:kittycat teşekkür ederim canım bugün onun siparişini vereceğim. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
kızlar ovulasyon mikroskobu kullanan varmı aranızda hani şu tükürükle yapılanlardan
kızlar selaaam yine ben :)
bugün periyodumun 9. günü. eşim şimdi haber verdi klasik (tanesi 1 tl olanlardan) ovulasyon testlerim gelmiş. bu akşam bir tane deniyim diyorum. işten çıkıp eve gidince yaparım herhalde. ama ben mümkün diil 4 saat tuvalete girmeden duramam. acaba 2 saat falan da yeterli olur mu...
canım bildiğim kadarı ile 4 saat boyunca sıvı da almıycaksın daha kolay olur tutman idrarını o zaman..
idilcim cevabın için saol canım. bu sıcakta da 4 saat su içmeden nasıl durulur bilmiyorum ama sabredicez artık herşey meleklerimiz için. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
rica ederim canım valla ben 3 gündür yapıyorum saat 1 de sıvıyı kesiyorum :)) eve gelince de 16:30 gibi testimi yapıyorum yapıyorum ama silik çıkıyo hepikinci çizginin en azdiğeri kadar koyu hatta daha koyu olması pozitif sonuçtur yazıyo prospekdüsünde canım bu arada.. inşallah çok beklemezsin..
çok teşekkürler idilcim. Amin inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder. sana, bana, dileyen, umud eden, bekleyen herkese inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?