Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Doğru diyorsun canım 5 li neye yetecek ki ama sorun şu ki eşim kredi kartını kapattırdı sadece maaş kartlarımız var denedik ama olmadı gg dan çok üzüldüm ben de elim kolum bağlı kaldı...Eşimde üzülme dedi eczanelere sorarım ben dedii sağolsun bugün bir yere sipariş vermiş yarında alıcak ne verdi içinde kaç tane var benım için sürpriz olacak. Ellerinde de sadece bir kutu varmış ya büyük ihtimal 5li olandan yanii işin içinden çıkamadım benboshayallersmile

valla arkadaşa katılıyorum 5 liden kullanmadım ama 50 li olanı 2 adet dönemimdede kullandım birinde nerdeyse 20 gün yaptım bu defada 10 tane oldu daha bisürü var iyiki almışım diorum yani silikmi çıktı biraz belirginmi oldu sabah bi yapıyorum akşam bidaha yapıyom bolbol kullanıyom bitince yine almayı düşünüyorum bende ama heralde bi ay daha idare eder beni çünkü 2 gün daha yapıcam sonra bırakıcam çift çizgiyi gördüm ama kesinleştirmek istiyorum düşücekmi yoksa çift çizgi devammı edicek die

ya ben pozitif çıktığında sonuç bir kere ilişkiye giridim acaba yeterli olurmu 1 günde 3 kere girnler varmış o kadar yapmak gereklimi bilen varmı acaba

ya ben pozitif çıktığında sonuç bir kere ilişkiye giridim acaba yeterli olurmu 1 günde 3 kere girnler varmış o kadar yapmak gereklimi bilen varmı acaba

bi günde 3 defa da sperm açısından verimli olmazki doktorlar gün aşırı diyorlar zaten canım sen yine de tedbir olarak ertesi günü de girebilirsin bence :)

hangi site bizede özelden link verirmisin cnm bulamadım da 50 tane 29 tl

heralde kampanyası bitmiş canım ama ara sıra bakıcam senin için buldugumda özelden link yollarım canım bu arada aldıgım kullanıcının adı anneol du bu isimden takip edersen bulabilirsin belki ayrıca kendi web siteside var

Son düzenleme:

tmm cnm sağol bende bu ay inş gerek kalmazda öyle çok alcam regl biter bitmez başlıycam takıbe çözmek için rahat

bu siteye uye olduktan sonra en cok yapmak istedigim seylerden biri pozitif ovulasyon testimin ve gebelik testimin resimlerini eklemekti kismet bu guneymis ovulasyon testimi ekliyorum insallah rabbim gebeligi nasip ederde onun fotosunuda koyarim

Eklentiler

• $DSCF5317.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 38
birde bende sizin gibi resim eklemek istiyorum profilime nasıl yapılıyor yani yazı yazınca yan tarafta resim çıkyo ya ondan istiyom bende

bu 15 dk once yaptigim ovulasyon testi gecen ay sadece cubuk gibi olan testi kullanmistim ve bir turlu emin olamadim cizgi yeterince koyumu degilmi diye ve bu ay gulen yuzlu clearblue da akdim ohhhh cok sukur rabbime ovulasyon testinde de olsa pozitif gormek cok sevindirici artik calisma vakti sonucu bekleyip gorecegiz insallah

birde bende sizin gibi resim eklemek istiyorum profilime nasıl yapılıyor yani yazı yazınca yan tarafta resim çıkyo ya ondan istiyom bende

canim az once yanlis anlamisim hemen yorumumu sildim profiline resim ekleyebilirsin kendi ismine tiklayip avatarina gideceksin oarada profil ayarlarin var oradan yapabilirisn

Son düzenleme:
:1shok:şimdi ben bişi daha sorucam yumurtlama olduktan sonra yani çift çizgiyi gördükten sonraki günlerde silik çizgimi çıkar yoksa tek çizgimi çıkar merak ediyorum lütfen bilen acil cvb yazsın :1shok::uhm:

silik cikmaya devam ediyor benimki bence silik cikiyor olmasi lazim cunku lh hormonu dusuyor ama birden de yokolmuyor yani benim hic tek cizgi ciktigi olmadi azda olsa silik hep var

tam silik denemez belirgin bayagı ama çift çizgi dencek gibide degil.bende bu ay 3 gün hiç çizgi çıkmadı hemde hiç tek çizgiydi yani silik degil hani gebelik testlerinde gölge gibi oluyoya öleydi işte ama negatif oluyo öle ama bu yumurtlamadan sonraki 2 gündür baya çift çizgi gibi nerdeyse kafam karıştı testi yapmaya devam edicem bakalım ne olcak

http://img96.imageshack.us/img96/3746/resim034r.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/6470/resim035q.jpg
http://img836.imageshack.us/img836/7996/resim033g.jpg
34. resim yumurtlama günün yapılan test yani ilk yapıldıgında tam net çift çizgiydi şimdi belki rengi degişmiş olabilir.35 . resim yumurtlamadan sonraki gün 33.resimde yumurtlamadan 2 sonraki gün yani bugün.

Son düzenleme:

canim benimde gecen ayki testlerimden orenk gostereyim sana 3 gun pozitif koyu cizgi disindaki diger gunler hep bu sekilde cikiyordu

Eklentiler

• $site icin 1 kisim.webp
    5 KB · Görüntüleme: 40
seninkiler koyu gorunuyor baya benim gordugum kadariyla bende her ay boyle cizgi kalinmi incemi diye emin olamayinca gulen yuzlu olan testten aldim cok sukur arrtik tereddute dusmuyorum pozitifmi negatifmi diye

canım zaten bende koyu olmasından dolayı araştırıp duruyom bendede seninkiler gibi yumurtlamadan önceki günlerde oldu yumurtlamadan sonraki günler bunlar işte ama devam artık teste ne yapayım iyice silik olana kadar devam

merhaba ovulasyon testinin markasını ve ücretini öğrenebilirmiyim doktor bize tavsiye etti ama çok pahalı umarım güzel sonuçlar alırsınız rabbim sağlıklı bebeler verir inşallah çok zor bi durum ancak bizler birbirimizi en iyi anlarız allahım bizlerinde yüzünü güldür ne olur aminn

bu koyu cikan gunleri mutlaka degerlendir hala yumurtlama gunlerin devam ediyor demekki benimde gecen ay 3 gun koyu cizgi cikmisti sonra silik oldu belki seninki daha uzundur kisiden kisiye degisiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…