- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.341
slm bende ovulasyon testi aldım 11.günden beri kullanıyorum 14.gün oldu hala negatif 28 günde bir adet görüyorum bu normalmi birde her ay adet gören biri her zaman yumurtluyor demekmi acaba
merhaba kizlar ben az once bir album olusturdum gecen ay yaptigim ovulasyon testlerinin bir fotografini ekledim ve sizin yorumunuza ihtiyacim ikinci cizgi digerinden daha koyu hic olmadi ama neredeyse yakin fotografta biraz acik renkli gozukuyor ama acaba yumurtlamismiyim ne dersiniz ?
bu ay neredeyse yumurtlama gunlerime geldim ve 2. cizgi koyulasmaya basladi moralim bozuluyor kontrol cizgisinden daha koyu olmuyor diye lutfen bakarmisiniz:)
100 yorum yapmadigim icin daha buraya ekleyemedim albume bakarsaniz avatarimdaki bulabilirsiniz...
canım resime baktım benmkinde de ikisi aynı koyulukta değildi seninkiyle hemen hemen aynıydı .en alttan bi önceki olduğunda muhtemelen yumurtlamışsındır moralini bozma eğer yumurtlamasaydın o kadar bile koyulaşmazdı. sen yine de koyulaştığı günleri kaçırma iyi değerlendir istersen özelden daha detaylı tavsiyelerde bulunabilirim arkadaşım :)
slm bende ovulasyon testi aldım 11.günden beri kullanıyorum 14.gün oldu hala negatif 28 günde bir adet görüyorum bu normalmi birde her ay adet gören biri her zaman yumurtluyor demekmi acaba
s.a kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı meğerse benim yumurtlamam 16 .günmüş bende hep 14. gün sanırdım o kadar sevindimki testi pozitif görünce hep gebelik testi yapardım negatif çıkardı şimdi pozitif çıkıca birşey çok sevindim inşallah hepimizin gebelik testide pozitif çıkar yalnız şimdi pozitif çıkınca hangi günler ilişkiye girmem lazım
kızlar benim sorum şu ben bu ay dr umun önerisiyle klomen + cyclo progynova ya başladım adetin 5. gününden sonra günde 2 tane klomen ve 1 tane cyclo aldım ve 9. günümden itibaren yumurtlama testi yaptım 10. günü silik ama digerine yakın bi pembelikte sonuç almıştım sonraki 2 gün silik çizgi ve son 3 gündürde hiç çizgi yoktu.bu arada idrar testi bunlar.bugün yani 16. günüm ve testte tam belirgin çizgi çıktı yani bugün akşammı yumurtlama olucak dün gece birliktelik oldu bu gece tekrar olmalımı ayrıca dr um 9-10-11-12-13 üncü günler önemli demişti fakat biz dünüde degerlendirdik.daha öncesinde hamilelik olmuş olupta net çizgi bu yüzden çıkmış olabilirmi yani daha önce duymuştum hamileliktede pozitif sonuç verdigini yoksa daha bugünmü yumurtlamam olucak acil bilgilendirirmisiniz. uzun yazdıgım için kusura bakmayın ama net olarak bilgilendirmek istedim.
kızlar benim sorum şu ben bu ay dr umun önerisiyle klomen + cyclo progynova ya başladım adetin 5. gününden sonra günde 2 tane klomen ve 1 tane cyclo aldım ve 9. günümden itibaren yumurtlama testi yaptım 10. günü silik ama digerine yakın bi pembelikte sonuç almıştım sonraki 2 gün silik çizgi ve son 3 gündürde hiç çizgi yoktu.bu arada idrar testi bunlar.bugün yani 16. günüm ve testte tam belirgin çizgi çıktı yani bugün akşammı yumurtlama olucak dün gece birliktelik oldu bu gece tekrar olmalımı ayrıca dr um 9-10-11-12-13 üncü günler önemli demişti fakat biz dünüde degerlendirdik.daha öncesinde hamilelik olmuş olupta net çizgi bu yüzden çıkmış olabilirmi yani daha önce duymuştum hamileliktede pozitif sonuç verdigini yoksa daha bugünmü yumurtlamam olucak acil bilgilendirirmisiniz. uzun yazdıgım için kusura bakmayın ama net olarak bilgilendirmek istedim.
cnm cyclo yu niçin verdi dr sana ????
adet düzensizligim vardı ve yunmurta üretmem durmuştu o yüzden verdi canım hem adet düzenleyici hemde yumurtlamayı saglayıcı bi tedavi bu dönemdede hamile kalma olasılıgı yüksekmiş 2 ay bunları kullancam eger hamilelik olmazsa tüpbebek tedavisinde kullanılan igneden kullanıcak canım.çünkü gebelik için her şey var sadece yavaşlayan bi yumurtlama var canım onu tedavi edicek.
evet canım galiba dün yumurtladım biraz önce test yaptın dünki kadar belirgin degil ama yine silik bi çizgi var şimdi ben artık bırakmalımıyım test yapmayı yoksa bikaç gün daha devfam edeyimmibilmiyorumkismile yada şöyle sorayım döllenmiş yumurtanın rahime ulaşıp yerleşmesi için 3-7 gün geçmesi gerekiyoya ben şimdi bi hafta sonra yumurtlama testi yapsam hamile olup olmadıgımıda anlayabilirmiim ki.
ben ggden aldım 50 tane var ayrıca 5 tanede gebelik testi var 29 tlye aldım one step ovulation test i adı tavsiye ederim canım.
Çok teşekkür ederim canım önerin için...
Zaten aldığım testlerle resmen koleksiyon yapardım iki ayda ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?