Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm bende ovulasyon testi aldım 11.günden beri kullanıyorum 14.gün oldu hala negatif 28 günde bir adet görüyorum bu normalmi birde her ay adet gören biri her zaman yumurtluyor demekmi acaba

Merhaba kızlar!Bu ay ben de ovulasyon testini denemek istiyorum.Ama eczanelerde satılır mı bilmiyorum.Aslında internette hem uygun hem hemen elimize geçiyor ama eşim kredi kartını kapattırdı.Kredi kartsızda satış olmuyor;böyle elim kolum bağlı kaldı. Ürünü kapıda teslim alırken ödenen bir kargo firması ve satan bir site biliyorsanız ve yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim.

Bir de Pembesu arkadaşımın dediğine katılıyorum;yani şimdi her ay düzenli adet oluyoruz ama bu yumurtalarımızın kesin çatladığı anlamına mı geliyor aklım karışık bu konuda.Ya göremezsek bu testlerde çift çizgiyi,ne anlama gelecek ki o zaman?

slm bende ovulasyon testi aldım 11.günden beri kullanıyorum 14.gün oldu hala negatif 28 günde bir adet görüyorum bu normalmi birde her ay adet gören biri her zaman yumurtluyor demekmi acaba

cnm gayet normal illlede 14 gün yumurtlama olacak değil bazan erken bazan geç oluyor mesala 16 cı günde yumurtlaybilrsin
12ci günde sen devam et canım

yorumlarınızı okudumda sevindim bende de ikinci çizgi diğerine göre aynı koyulukta değildi ama belirgin çizgim çıkmıştı 9. gün silik ti 10 günde oyle 11. gün de daha da belirginleşti
12. gün silik 13. gün tek çizgiydi üzülmüştüm okuyunca tamm dedim ben de 11. gün müş demkki zemuszemus

bu ay geç yumurtluyosun demek kiCADIARZU her ay adet görebiliyor olmak yumurtladığın anlamına geliyor yerimseniben

s.a kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı meğerse benim yumurtlamam 16 .günmüş bende hep 14. gün sanırdım o kadar sevindimki testi pozitif görünce hep gebelik testi yapardım negatif çıkardı şimdi pozitif çıkıca birşey çok sevindim inşallah hepimizin gebelik testide pozitif çıkar yalnız şimdi pozitif çıkınca hangi günler ilişkiye girmem lazım

hayatım 24-36 saat içinde bugün ve yarın çalışma yap sen kaçırma bence

kızlar benim sorum şu ben bu ay dr umun önerisiyle klomen + cyclo progynova ya başladım adetin 5. gününden sonra günde 2 tane klomen ve 1 tane cyclo aldım ve 9. günümden itibaren yumurtlama testi yaptım 10. günü silik ama digerine yakın bi pembelikte sonuç almıştım sonraki 2 gün silik çizgi ve son 3 gündürde hiç çizgi yoktu.bu arada idrar testi bunlar.bugün yani 16. günüm ve testte tam belirgin çizgi çıktı yani bugün akşammı yumurtlama olucak dün gece birliktelik oldu bu gece tekrar olmalımı ayrıca dr um 9-10-11-12-13 üncü günler önemli demişti fakat biz dünüde degerlendirdik.daha öncesinde hamilelik olmuş olupta net çizgi bu yüzden çıkmış olabilirmi yani daha önce duymuştum hamileliktede pozitif sonuç verdigini yoksa daha bugünmü yumurtlamam olucak acil bilgilendirirmisiniz. uzun yazdıgım için kusura bakmayın ama net olarak bilgilendirmek istedim.

arkadasım testı yarın, öbur gunde yap ozaman anlarsın hamılelık ıcınmı cıft cıkıyo yoksa yumurtlama gunundenmı dolayı cıft cıkıyo eger yumurtlama ıcınse cıft zaten hergun cıft cızgı cıkmaz, cunku cıft cızgıyı gordukten sonra ertesı gunler sılıklesmesi lazım .insallah hamılesındır cnm bıde hamılelık testı al su erken sonuc verenlerden yada kan testı yaptır kesın sonuc

cnm cyclo yu niçin verdi dr sana ????

cnm cyclo yu niçin verdi dr sana ????

adet düzensizligim vardı ve yunmurta üretmem durmuştu o yüzden verdi canım hem adet düzenleyici hemde yumurtlamayı saglayıcı bi tedavi bu dönemdede hamile kalma olasılıgı yüksekmiş 2 ay bunları kullancam eger hamilelik olmazsa tüpbebek tedavisinde kullanılan igneden kullanıcak canım.çünkü gebelik için her şey var sadece yavaşlayan bi yumurtlama var canım onu tedavi edicek.

hım aynen bende kullandımda evlenince adetlerim bozuldu
bebek istedikçe rahım problm yaptım sanırım 1 ay kullandım düzene girmedi meğer 6 ay kullancakmışım
6 ay sürekli düzene doktu ama hala hamıle değilim inş zamanı gelince artık bu ay da bıraktım ilacı ilaçsız adet oluyum dedim

inş canım istiyosanız bekletmesin rabbim ben 5 yıldır ugraşıyorum para delisi olan dr lar yüzünden yumurtlamamın iyice durdugunu yumurta rezervimin çok iyi olmasına ragmen üretmenin olmadıgını söyledi şimdiki drum tüp bebek uzmanı ve benim dogmamada sebep olan kişi annemlerinde 16 sene bebekleri olmamış sonra bu dr vesilesiyle ben olmuşun 5 yılın sonunda geçte olsa bende bu dr gittim ve çok iyi anlayışlı ve çok tecrübeli bi dr.annemlerin dogal yolla olmuş bebekleri yanı tüp degil tek bi ilaçla bana hamile kalmış annem ve köyümüzden bi çok kişide bu dr sayesinde bebek sahibi olmuşlar.inş bizimde bebegimizin olma vesilesi olur.

evet canım galiba dün yumurtladım biraz önce test yaptın dünki kadar belirgin degil ama yine silik bi çizgi var şimdi ben artık bırakmalımıyım test yapmayı yoksa bikaç gün daha devfam edeyimmibilmiyorumkismile yada şöyle sorayım döllenmiş yumurtanın rahime ulaşıp yerleşmesi için 3-7 gün geçmesi gerekiyoya ben şimdi bi hafta sonra yumurtlama testi yapsam hamile olup olmadıgımıda anlayabilirmiim ki.

ovulasyon testi ile mi hamılelik anlaşılıyo kafamçokkarıştı

yaa hani gebeliktede pozitif sonuç veriyomuşya ondan demiştim zaten adetimi mecbur beklicemde işte bi ümit ayy yaa inş hamile kalmışımdır ve tutunur bebegim yaa inş allahım duy sesimi ne olur

Çok teşekkür ederim canım önerin için...
Zaten aldığım testlerle resmen koleksiyon yapardım iki ayda ya:)))

aman sakin 5 li alma sana tavsiye etmem 2 gunde bitiriyorum ben valla yumurtlama oldugu gunler sabah mesela silik cikarken aksama ddogru kopkoyu oluyor ben o kadar cok inceledimki bu ovulasyon testlerini burda yurtdisinda bayanlar 5 6 cesit test birden yapiyorlar sasarsin milyonlarca fotograf var bir sitede uzun lafin kisasi gg deki 50 li olani oneririm evde dursun bol bol elinin altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…