- 19 Mayıs 2010
- 1.658
- 95
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.381
Kızlar eğer ovulasyon testindeki çizgi diğer çizgiden daha koyu yada koyu olmuyorsa tüplerinizden biri kapalı demektir. Yani 2. çizginiz sabit çizgi kadar koyu değilse. Anlatabilmişimdir umarım. Tecrübe konuşuyor.boshayallersmile
ilişkiden 7 gün sonra yaptım canım, bazı testler ne kadar uzun da beklese 2. çizgi çıkmıyor, benim merak ettiğim core testini kullannan var mı, core de nasıl oluyor?
kızlarr ya... 5 ağustos ilk regl günüm. bugün 19. gün ve testte koyu çizgiyi gördüm. bu ilginç değil mi ? adet zamanlarımda da düzensizlik yoktur 29,30 veya 31 gün sürer.
hatta 5 gündür yapıyorum testi bişey çıkmadı diye dün yapmadım bugün de neyse bi yapıyım dedim çıktı.artık tüplerde bir sorun var heralde diye düşünmeye başlamıştım. yardım lütfeeennn. test mi sorunlu yoksa doğru olabilir mi?
evet canım galiba dün yumurtladım biraz önce test yaptın dünki kadar belirgin degil ama yine silik bi çizgi var şimdi ben artık bırakmalımıyım test yapmayı yoksa bikaç gün daha devfam edeyimmibilmiyorumkismile yada şöyle sorayım döllenmiş yumurtanın rahime ulaşıp yerleşmesi için 3-7 gün geçmesi gerekiyoya ben şimdi bi hafta sonra yumurtlama testi yapsam hamile olup olmadıgımıda anlayabilirmiim ki.
tam silik denemez belirgin bayagı ama çift çizgi dencek gibide degil.bende bu ay 3 gün hiç çizgi çıkmadı hemde hiç tek çizgiydi yani silik degil hani gebelik testlerinde gölge gibi oluyoya öleydi işte ama negatif oluyo öle ama bu yumurtlamadan sonraki 2 gündür baya çift çizgi gibi nerdeyse kafam karıştı testi yapmaya devam edicem bakalım ne olcak
34. resim yumurtlama günün yapılan test yani ilk yapıldıgında tam net çift çizgiydi şimdi belki rengi degişmiş olabilir.35 . resim yumurtlamadan sonraki gün 33.resimde yumurtlamadan 2 sonraki gün yani bugün.
atlantaya katılıyorum ben hsg çektireli sadece 2 ay oldu ve süper saglıklı açık tüplerim oldugunu dr um söyledi.hormanu çift yumurtalık yada tüpler salgılamıyo yumurta salgılatıyo yani yumurtanız varsa çizgi çıkar ayrıca tam çizgi çıkmayabilir ne kadar çabuk koyulaşmasıylada alkalı normalde benim yumurtlamadan önce 10 dakkada beliren silik çizgi yumurtlamadan sonraki 3 gündür daha testi yapıp yerine koymadan başlıyo belirmeye.yani tamamen yumurtayla alakalı canım ben geçen ay hep silik çizgi gördüm ve yumurtlamam olmadıgı için adetimi ilaçla görebildim.
geçen ay hep silik gördüm yumurtlamam olmadı ilaçla adet oldum demişsinya siliklik ne kadar silikti yani belli belirsiz mi ? ve adet olmadığını anladığın, adet gününün geçtiği kaçıncı günde ilaca başladın?:uhm:
Yumurtlamadan 2 gün sonrası da dahil ilişkide bulunursanız, gebelik ihtimali artar.
ayrıca gebelik tesbiti için gebelik testi almalısın. çünkü ovulasyon testleri senden salgılanan LH hormonunu ölçer, gebelik testi ise bebekten salgılanan HCG hormonunu ölçer.
ovulasyon testi ile gebelik anlaşılmaz yani.
adet tarihinin ilk gününe 14 ekleyince tahmini yumurtlama zamanını hesaplamış oluyorsun. senin ki 5+14=19 ediyor zaten :) neden endişelendiğini anlamadım, zaten o tarih aralığında yumurtlarsın
ya benim 15.gün pozitif çıktı 18.gün hala pozitif çıkıyo hani bana koca ayda sadece birgün yumurtlama olur o zamanı tutturman önemli dedilerdi 4 gündür pozitif çıkıyo ben birşey anlamadım bu işten
hanımlar ben ovulasyon testime göre dün adet olmalıydım ama hala olmadım ve bu sabah kanda b-hcg testi yaptırdım 0 çıktı :1shok: 2-3 gündür sol yumurtalık tarafıma (yumurtalık mı böbrek mi anlamadım) ağrı giriyor 10 dk sürüp geçiyor. değerim sıfır çıktı peki neden adet olmadım acaba :uhm: acaba yumurtlamadım mı diyeceğim ama yumurtladığımı düşünüyorum çünkü ikinci çizgiyi (diğeri kadar koyu olmasa da) gördüğüm gün karnımda ağrı da oldu fisfisfis o zaman ben neden adet olmadım :bbo:
dr gitsene cnm havalardandr gecikme bence
2 gün daha yani pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum o gün de olmazsam gideceğim mecbur mirmirmirmir ama anlamadım lh hormonumda piki yakaladım sonuçta yumurtladığımı da hissettim piki yakaladıktan 14 gün sonra 15. gün adet olunması gerekmez mi luteal faz belirgindir değişmez diye biliyorum ben akannehir
gül cezacım bişey sorcam
ben ayın 9 unda yaptım çizgi silikti ikinci,
10. gün yaptım gene aynısıydı silik,
11. gün de yatığımda ikinci çizgi baya belirgindi ama diğeri daha koyu idi ama belirgindi,
12. gün silikti ikinci çizgi
13. gün tek çizgiye düştü bunların yorumunu alabilirmiyim.
bide saat önemlimi bu testlerde ???
evet canım mümkün oldukça aynı saatlerde yapmaya çalışman lazım.söyledigine göre 11.gün yumurtlama olmuş ama senin bugün kaçıncı günün hala devam ediyomusun testleri yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?