Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ben de gg dan almıştım " vondfo" marka . Sağlam çıktı ve ilk ay hamile kaldım tavsiye ederim içinde hamilelik testi de var. En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah :)

kızlar ben de gg dan almıştım " vondfo" marka . Sağlam çıktı ve ilk ay hamile kaldım tavsiye ederim içinde hamilelik testi de var. En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah :)

ben bu ay medi smart kullandım ve cok şükür tuttu.dün doktora gittim hamilesin dedi.....
inşallah sağlıklı bir bebişim olur hayırlısı artık....

tebrik ederim kızlar sağlıkla kucağınıza almak nasıp olur inşş
bende ecz den aldım gelenik mi ne kötümüdür ki

kötü olduğunu sanmam canım eczaneden almışsın .. sana da kolay gelsin merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin canım :)

sağol cnm valla bende 9. gün silik çıktı ikinci 10. gün biraz daha net 11. gün daha net ama diğeri gibi değildi ama belliydi silik de değil 12 . gün silik 13.gün tek çizgi
bu ay sanırım anlayamadım yada 11. gün
ateşten anlıyomusun ???

kızlarrr bu yumurtlama testleri nne bana da söleyin hiç bişe bilmiom.
ben de denim...nasıl yapılıo.şuan adetimin 6. günündeyim....hemen alim yapim nasıl bişe??????

valla canım ateş yöntemini hiç anlamamıştım sen yine de o günleri değerlendirseydin. bende de 13. gün ikinci çizgi nete yakındı ama o hafta gün aşırı hep çalışma yapmıştık. bi de yataktan hemen kalkma 3-4 saat öyle kal belinin altında yastık olsun vs..bi sürü şey var etki eden işte :))

evet ben de okumuştum bu markanın pek güvenilir olmadığını. neyse ama üzülme olabilecek günleri değerlendirdiysen inş tutar bu ay

4 günün sonunda bugün negatifi gördüm. Bu günleri değerlendirdim ama günaşırı oldu. Umarım tutar hepimizin. Şu mübarek günlerde Allah hepimizin dilerklerini kabul etsin.

ben de aynı markayı kullandım. bakalım ben bekliyorum şimdi daha test için erken ama senin adına çok sevindim. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...

Son düzenleme:
kızlarrr bu yumurtlama testleri nne bana da söleyin hiç bişe bilmiom.
ben de denim...nasıl yapılıo.şuan adetimin 6. günündeyim....hemen alim yapim nasıl bişe??????

idrarla yapılan da var tükürükle de. ama tükürükle yapılan braz pahalı ve ömürlük. idrarla yapılan daha uygun aynı gebelik testleri gibi. kullanımı şekli şemali vs. testleri uyguluyorsun çift çizgiyi gördüğün günden sonra 24 veya 36 saat içinde yumurtlaman gerçekleşiyor. sen de bu zamanları değerlendirerek hamile kalma ihtimalini arttırmış oluyorsun. testleri şimdi al bence hangi günlerde uygulamaya başlaman gerektiğiyle ilgili açıklama vs vardır testin içinde veya nette de çok kolay bu bilgilere ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
ben de aynı markayı kullandım. bakalım ben bekliyorum şimdi daha test için erken ama senin adına çok sevindim. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...

hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız ben de dayanamayıp adetten iki gün önce test yapmıştım o zaman öğrendim Allah sabır versin canım :))

teşekkr ederim cevabın için....Şeniz

kızlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz
core marka test aldım bu ay ama bazı arkadaslar bu markanın t cızgısı c ıle aynı kırmızılıkta cıktıgını soylemıs yanı t nın daha koyu olmasını beklerken yumurtlamayı kacırmıs oluyorsunuz demısler
kullanan varmı gercekten boylemı
daha once kaset tıpı kullandım ve yum gunumde c cızgısınden daha koyuydu t cızgısı
core markadada aynısımı olcak yoksa cıft cızgıyı aynı koyulukta mı gorucem

benim ilk kullandığım ovulasyon testi predictor markaydı içinde 5 tane vardı ve 55 liraya almıştım çok pahalıydı benneyaptımki ama 3. günde yani denemede çift çizgiyi aynı koyulukta direk gördüm bu ay ben de core marka test aldım gg dan çubuk tipi. bu testte 2. çizgiyi geç gördüm geç yumurtladım yani ama aynı koyulukta değildi t çizgisi bilmiyorumkismile yalnız 2. çizgi çok netti o gün kasıklarım da ağrıdı o zaman yumurtladığımı anladım CADIARZUsonraki gün garanti olsun diye bir daha yaptım testi 2. çizgi silikleşmeye başlamıştı yani yumurtlamıştım:1rolleyes:

merhaba kizlar ben az once bir album olusturdum gecen ay yaptigim ovulasyon testlerinin bir fotografini ekledim ve sizin yorumunuza ihtiyacim ikinci cizgi digerinden daha koyu hic olmadi ama neredeyse yakin fotografta biraz acik renkli gozukuyor ama acaba yumurtlamismiyim ne dersiniz ?
bu ay neredeyse yumurtlama gunlerime geldim ve 2. cizgi koyulasmaya basladi moralim bozuluyor kontrol cizgisinden daha koyu olmuyor diye lutfen bakarmisiniz:)

100 yorum yapmadigim icin daha buraya ekleyemedim albume bakarsaniz avatarimdaki bulabilirsiniz...

canım resime baktım benmkinde de ikisi aynı koyulukta değildi seninkiyle hemen hemen aynıydı .en alttan bi önceki olduğunda muhtemelen yumurtlamışsındır moralini bozma eğer yumurtlamasaydın o kadar bile koyulaşmazdı. sen yine de koyulaştığı günleri kaçırma iyi değerlendir istersen özelden daha detaylı tavsiyelerde bulunabilirim arkadaşım :)

Son düzenleme:

tabikide bulunabilirsiniz ne demek benim icin cok iyi olur gercektan bekliyorum ozelden mesajlarinizi

Galiba sıralama yapılışına göre.O zaman alttan 2.testi yaptığın gün yumurtlaman gerçekleşmiş.İnşallah bebişte gelmiştir.

Galiba sıralama yapılışına göre.O zaman alttan 2.testi yaptığın gün yumurtlaman gerçekleşmiş.İnşallah bebişte gelmiştir.

evet canim yukaridan asagiya dogru gidiyor tarih en alttaki tek cizgi olan yumurtlama bittikten sonraki bu resim gecen ayki testlerimin resmiydi ve malesef kismet degilmis daha demkki olmadi bu ay yumurtlama gunlerim tekrar yaklasti insallah bu ay nasip olur 5. denememizde gecen ay gercekten cok umutlanmistim 11 gun gecikincede hamile sandim kendimi ama olmadi simdi eylulun 15 ini bekliyorum regl olmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…