Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar 3. testimi yaptım çok ilginçtir ikinci çizgi hiç çıkmadı...ama dün silik bir şekilde çıkmıştı...ben haberim olmadan yumurtlamaktan vazgeçtim galiba...:gitme:

sıkma canını tatlım ya zaten silik çizginin de bi önemi yok ki o bizim züğürt tesellimiz :)) sabret çıkıcakkk inşallahh ben de 6 ya doğru yaparımçünkü 2 de wc ye gitttim unutup

arkadaşlar 3. testimi yaptım çok ilginçtir ikinci çizgi hiç çıkmadı...ama dün silik bir şekilde çıkmıştı...ben haberim olmadan yumurtlamaktan vazgeçtim galiba...:gitme:

ironikcim benimkilerde de çizgi neredeyse hiç görünmüyor mikroskopla baksan yeri yani :))) sıkma canını biz de kızarcaz inşallah kaydirigubbakcemile5

ben de gidiyorum testimi yapmaya şimdi :) bugün de yapayım da olmazsa bırakıcam zaten epey kanama başladı çünkü..

yaptım testi kızlarr yine aynı silik çizgi galiba ben hep lh salgılıyorum azcık. keşke silik de olsa çıkmasa da kanamam bitince başlasam.. testlerim hep boşa gidiyo

Kızlar selammm. reglim bitti çok şükür bugun 9.gün işte test yaptım ikinci silik çıktı.
adetim 31günde bir oluyor 14.gün yapmam lazımmış sanırım. birde siz saat kaçta yapıyorsunuz ? sabah ilk idrarda yapmayın vs diyorda o aklımı karıştırdı bana bilgi verirmisiniz.

slm kızlar ya ben ovulasyon testinde çift çizğiyi ayın 4. de görmüştüm buğün 10. gün oldu
ve bu sabah ovulasyon testi yaptım silik çıktı acaba kesin sonucu ne zaman öğrenebilirim?

slm kızlar moralim bozuk normalde ikinci çizgi silik çıkıyodu önceki gün ikinci çizgi çıkmadı dün ikinci çizgi silikti ama baya belliydi diğerlerinden bugün yine yok ikinci çizgi moral sıfır ağrılarım yoktu ama az önce oldu biraz akıntıda yok offfffffffffffffff

z3yc315gün belli olur heralde sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun bide reglin geciktimi kaçıncı günü yumurtladın

slm kızlar ya ben ovulasyon testinde çift çizğiyi ayın 4. de görmüştüm buğün 10. gün oldu
ve bu sabah ovulasyon testi yaptım silik çıktı acaba kesin sonucu ne zaman öğrenebilirim?

canım senin regli baya gecikti ozaman. ay hadi inşallah tuttu yoksa olurdun şimdiye dimi. bence pozitifi gördükten 17 gün sonra yap idrarda ozaman kesin çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…