- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
arkadaşlar 3. testimi yaptım çok ilginçtir ikinci çizgi hiç çıkmadı...ama dün silik bir şekilde çıkmıştı...ben haberim olmadan yumurtlamaktan vazgeçtim galiba...:gitme:
arkadaşlar 3. testimi yaptım çok ilginçtir ikinci çizgi hiç çıkmadı...ama dün silik bir şekilde çıkmıştı...ben haberim olmadan yumurtlamaktan vazgeçtim galiba...:gitme:
canım kaç günde bir adet oluyorsun ve bugün kaçıncı günün söylermisin..
sıkma canını tatlım ya zaten silik çizginin de bi önemi yok ki o bizim züğürt tesellimiz :)) sabret çıkıcakkk inşallahh ben de 6 ya doğru yaparımçünkü 2 de wc ye gitttim unutup
ironikcim benimkilerde de çizgi neredeyse hiç görünmüyor mikroskopla baksan yeri yani :))) sıkma canını biz de kızarcaz inşallah kaydirigubbakcemile5
Amin canım inşallah...:Saruboceq:
28 günde canım bugün 10. gündü. yok canımı sıkmadım da dün bariz silik çizgiden sonra neden böyle oldu merak ettim...CADIARZU
merhaba canım silik cizgiden önce yani 8.gün test yapmısmıydın ?
1-2 gün ara ver istersen kanaman dursun belki ondandır...
slm kızlar ya ben ovulasyon testinde çift çizğiyi ayın 4. de görmüştüm buğün 10. gün oldu
ve bu sabah ovulasyon testi yaptım silik çıktı acaba kesin sonucu ne zaman öğrenebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?