Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

adet oldum hihoyyyt buna sevinebileceğim aklıma gelmezdi hiç kaydirigubbakcemile3 ovulasyon testinden okuduğum doğruymuş demek ki iki çizgi de aynı koyulukta olması gerekmiyormuş :1rolleyes:

ii sevindim hayılrısı diğer aya inşş adet olmakda ii cnm benim
demekki aynı çizgi olması lazım değil öylemi ok bizimde doğru demekki 11.ç gündü

merhaba kizlar 1 eylulden beri testlerim poazitif cikiyordu bugun ise 2 cizgi kopkoyu digerinde kotu cikti yani bugun cok onmeli zaten ates olcumude yapiyorum ve dun ve onceki gun 36.3 iken bugun 36.7 cikti bu ay yumurtlama belirtsi pozitif test sonuclarim gayet iyi buna cok seviniyorum inanin kizlar su 3 5 gun pozitif cikma meselesine gelince lh yavas yavas artiyor ve yavasca azaliyor yani pozitifi gordugumuz o gunlerde neredeyse yumurtlma gunumuze yakin oldugumuzun akarmini veriyor ve tam pozitif sonuctan sonra yavas yavas cizgi daha silik oluyor bu surec 3 ila 7 gun arasi suruyor kisiden kisiye

meraba arkadaşlar...
hıhhh..bende tam bunu merak ediyordum..bende bu ay testleri sipariş ettim..testler elime ulaştığında 12.günümdeydim..daha önceki günler testi yapamadım dolayısıyla..12.gün akşamı yaptığımda diğerinden bile koyu 2.çizgi çıktı..ertesi gün yine test koyuydu ve bugün ilk günkü kadar olmasada yine koyu..bu koyuluk ne kadar daha sürer..ayrıca çalışmalara devam mı?yani yumurta atılmışmıdır tüplere,atılmamışmıdır?

normalde çift çizgiyi görünce test yapmayı bırakabilirsiniz yazıyor çünkü piki yakalamış demektir. ama biz garantici ve meraklı olduğumuz için yapıyoruz kaydirigubbakcemile3 piki yakaladıktan sonra yaklaşık 2 gün daha çift çizgi görülür çünkü pik yakalanıyor 24-48 saat arası sürüyor yumurtanın çatlaması bu yüzden hemen düşmüyor lh değeri. yani pik yakalanınca 2 gün daha çalışılabiliyorsanız daha garanti olur derim ben aklinialirimsmileopuyorumnanaktan

ii sevindim hayılrısı diğer aya inşş adet olmakda ii cnm benim
demekki aynı çizgi olması lazım değil öylemi ok bizimde doğru demekki 11.ç gündü

11. günde çift çizgi gördüysen +14 ve garanti olsun diye +2 daha koyunca =27 oluyor yani 28. gün senin adet görmen lazım kaçıncı günündü senin bugün ?

bu +14 hesabı her zaman geçerli mi? benim 19. günde çıkmıştı çift çizgi bu durumda 34. gün adet olmam gerekiyor. allah allah ya ilginç testi ilk uyguladığım ayda adet döngüm (siklus) bu kadar uzun sürüyor. normalde 29, 30 nadiren de 31 gün olurdu. kafa karışıklığı için süper denk gelmiş yani :bbo:

slm bugün ovulasyon testim negatif çıktı 18.günde 15.gün pozitifti şimdi nagatif çıkması hamile kalmadığımı gösterir sizce

tabikide hayir gostermez o sadece yumurtlama hormonunun azaldigini ve yumurtlamanin tamamlandigini gosterir bazi hamile kalan bayanlarin ovulasyon testleri adet gunlerine yakin tekrar pozitif cikiyor hcg hormonu ile beraber biraz da lh hormonu salgilandigi icin yani yumurtlamadan sonra cikan negatif hamile olmadigin anlamina kesinlikle gelmez icin rahat olsun eger iliskide bulundaysiniz o gunlerde ya nasip deyip beklemeye basliyacaksin

aslında hcg hormonuyla lh hormonu yapı olarak birbirine çok yakın oldugu için test kitleri bazen ayırt edemeyebiliyo.ben netten çok araştırdım bunları hcg hormanuna benzeyen bikaçtane hormon varmış bazen kan testinde bile bu hormonların ayırtedilememesinden kaynaklı yanlışlıklar olabiliyomuş yani.olay bundan ibaret canım.inş bebeklerimiz bizimle birliktedir.

bu yanlışlık HCG ve LH hormonunun benzer alt ünitelere sahip olmasından kaynaklanıyor ve seninde dedğin gibi bu benzerlikten kaynaklanan yanlış pozitif sonuçlar çıkabiliyor. Ama garanti olması için hiç işi şansa bırakmadan(en yüksek LH seviyesi ovulasyon zamanında olur, daha sonra hiçbir zaman bu seviyeyi yakalayamaz) direk hcg ölçen testi yaptırman için yazmıştım. çünkü ovulasyon testi negatif çıkarsa boşuna üzülmüş olucaksın. zaten sıkıntılı bi süreç yaşıyoruz şu testlerle yok negatifti yok çift çizgiydi eyvahedigeldismile
Kolay gelsinn

ayın 19'unda değil. adetimin ilk gününden itibaren 19'uncu günde gördüm.yani 19 ağustosta görmem gerekiyor senin hesabında ve netteki otomatik hesaplayıcılarda ama ben 23 ağustosta gördüm.
ozaman bi kaç gün gecikmiş canım ama sıkma canını en azından yumurtladığını biliyorsun di mi :)

erken gebelik testi gerçeği yansıtıyormu kesin sonuçmu eczaneden mi alıyosunuz internettenmi

canim eger hamilelik olustu ise ilk hafta hormonlarda yuksleme basliyor ve bu 10 degerini gecince hamile olmus oluyosun simdi bu erken gebelik testleri 10 ve uzerini tespit etmek icin dizayn edilmis diger normal olanlar 25 ve uzeri hatta 50 ve uzerini tespit edenler var yani erken gebelik testi biraz daha cabuk tespit ediyor hormonu

kisiden kisiye sonuclar degissede genellikle bu gibi testlerdde silik cikan cizgiler hamilelgin isareti oluyor hem eczaneden hem internetten alabilirsin internet fiyatlari biraz daha uygun

zaten pozitif çıkmasından bahsediyorum canım negatif çıkanca muhakkak adetimin geçmesini ve takibinde betahcg testini yaptırırım şansa bırakmam yani üzülmek için çok zaman harcadım artık bunları geçtim sonuca ulaşmak için pozitifi görüp sevinmek için betahcg yi beklerim canım.guclubacismile

yumurtlamadan kaç gün sonra evde yapılan testlerde doğru ve net sonuç görebiliriz. ben 11 gün sonra yaptım negatif çıktı

yumurtlamadan kaç gün sonra evde yapılan testlerde doğru ve net sonuç görebiliriz. ben 11 gün sonra yaptım negatif çıktı

valla canım bence adetin geçmediyse bekle adetin geçsin öle yap eczaneden test ne zaman alsam eczacı en az 10 gün geciksin öle yap derdi her zaman.ama benim drumda cyclo progynova içtigimdenmidir bilmiyorum adetini bekle 3-4 gün olmazsan hemen bi test yap çıkar eger hamileysen dedi.sonrada kan testi yaptır dedi canım ben bekle adetin geçsin derim en azından bikaçgün geçsin bari.negatif çıksada kan testiyle dogrulat mutlaka idrara her zaman güvenme.benim görümcem 4,5 ay boyunca belki 20 tane test yaptı evde ama hep negatif çıkıyodu artık karnında bişiler hissetmeye başlamıştı dra gitti ultrasonda gözükmüş dr 4,5 aylık hamilesin demiş.

aaa 4,5 ay boyunca hiç adet olmamış mı acaba ?

aaa 4,5 ay boyunca hiç adet olmamış mı acaba ?

olmadı üstelik ilk ay dra gittiginde daha önce 2 çocugu vardı bu yüzden hamile kalma korkusundan psikolojik olarak adetinin kesildigini söyleyip bi tonda antidepresan verdi ve 3 ay kadar kullandı hala adet olamayınca tekrar dra gitti vee tataammm hamile.delikafadulden

Kızlar merhaba!
Öncelikle Kadir Geceniz mübarek olsun inşaallahh....Rabbim hakkımızda hayırlı olanları bizlere nasip eder inşallah...
Bugün adet döngümün 13.günü ben 31günde adet oluyorum. Hesaplara görede yumurtlamam 17.gün falan oluyor. Ovulasyon testlerimi kullanmaya başladım 11.gün.İkinci çizgi silik çıktı o da negatif demek.Bugün 13.günü döngümün.Az önce yaptım test.T çizgi çok koyu çıktı diğerine göre.Yani bu ben bugün yarın yumurtlayacağım demek değil mi?bu gece çalışma yapmak lazım yani?peki yumurtlama bitince çizgi yine silik mi çıkıyor?çok soru sordum ama meraktan işte canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…