- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.421
adet oldum hihoyyyt buna sevinebileceğim aklıma gelmezdi hiç kaydirigubbakcemile3 ovulasyon testinden okuduğum doğruymuş demek ki iki çizgi de aynı koyulukta olması gerekmiyormuş :1rolleyes:
merhaba kizlar 1 eylulden beri testlerim poazitif cikiyordu bugun ise 2 cizgi kopkoyu digerinde kotu cikti yani bugun cok onmeli zaten ates olcumude yapiyorum ve dun ve onceki gun 36.3 iken bugun 36.7 cikti bu ay yumurtlama belirtsi pozitif test sonuclarim gayet iyi buna cok seviniyorum inanin kizlar su 3 5 gun pozitif cikma meselesine gelince lh yavas yavas artiyor ve yavasca azaliyor yani pozitifi gordugumuz o gunlerde neredeyse yumurtlma gunumuze yakin oldugumuzun akarmini veriyor ve tam pozitif sonuctan sonra yavas yavas cizgi daha silik oluyor bu surec 3 ila 7 gun arasi suruyor kisiden kisiye
meraba arkadaşlar...
hıhhh..bende tam bunu merak ediyordum..bende bu ay testleri sipariş ettim..testler elime ulaştığında 12.günümdeydim..daha önceki günler testi yapamadım dolayısıyla..12.gün akşamı yaptığımda diğerinden bile koyu 2.çizgi çıktı..ertesi gün yine test koyuydu ve bugün ilk günkü kadar olmasada yine koyu..bu koyuluk ne kadar daha sürer..ayrıca çalışmalara devam mı?yani yumurta atılmışmıdır tüplere,atılmamışmıdır?
ii sevindim hayılrısı diğer aya inşş adet olmakda ii cnm benim
demekki aynı çizgi olması lazım değil öylemi ok bizimde doğru demekki 11.ç gündü
2 gün daha yani pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum o gün de olmazsam gideceğim mecbur mirmirmirmir ama anlamadım lh hormonumda piki yakaladım sonuçta yumurtladığımı da hissettim piki yakaladıktan 14 gün sonra 15. gün adet olunması gerekmez mi luteal faz belirgindir değişmez diye biliyorum ben akannehir
slm bugün ovulasyon testim negatif çıktı 18.günde 15.gün pozitifti şimdi nagatif çıkması hamile kalmadığımı gösterir sizce
tabikide hayir gostermez o sadece yumurtlama hormonunun azaldigini ve yumurtlamanin tamamlandigini gosterir bazi hamile kalan bayanlarin ovulasyon testleri adet gunlerine yakin tekrar pozitif cikiyor hcg hormonu ile beraber biraz da lh hormonu salgilandigi icin yani yumurtlamadan sonra cikan negatif hamile olmadigin anlamina kesinlikle gelmez icin rahat olsun eger iliskide bulundaysiniz o gunlerde ya nasip deyip beklemeye basliyacaksin
bu yanlışlık HCG ve LH hormonunun benzer alt ünitelere sahip olmasından kaynaklanıyor ve seninde dedğin gibi bu benzerlikten kaynaklanan yanlış pozitif sonuçlar çıkabiliyor. Ama garanti olması için hiç işi şansa bırakmadan(en yüksek LH seviyesi ovulasyon zamanında olur, daha sonra hiçbir zaman bu seviyeyi yakalayamaz) direk hcg ölçen testi yaptırman için yazmıştım. çünkü ovulasyon testi negatif çıkarsa boşuna üzülmüş olucaksın. zaten sıkıntılı bi süreç yaşıyoruz şu testlerle yok negatifti yok çift çizgiydi eyvahedigeldismilegebelik testleride bazen yanılıp gebelik olmamasına ragmen yani lh hormonunun yüksek olmasından kaynaklanan pozitif sonuç gösterir canım.bende biliyorum gebelik testinin bebekten salgılanan hormonu ölçtügünü.ama şuda bi gerçekki gebelik oluştugunda rahime yerleştiginde bebeginde faydalanması için lh hormonu yükselir belli bi süre yani yeni gebeliklerde.bu yüzden söylemiştim ovulasyon testinin 1 hafta sonra pozitif çıkmasından gebe oldugumu anlayabilirim die.umarım açıklayıcı olmuşumdur.yanlış anlaşılmayayımda.:1rolleyes:
ozaman bi kaç gün gecikmiş canım ama sıkma canını en azından yumurtladığını biliyorsun di mi :)ayın 19'unda değil. adetimin ilk gününden itibaren 19'uncu günde gördüm.yani 19 ağustosta görmem gerekiyor senin hesabında ve netteki otomatik hesaplayıcılarda ama ben 23 ağustosta gördüm.
erken gebelik testi gerçeği yansıtıyormu kesin sonuçmu eczaneden mi alıyosunuz internettenmi
bu yanlışlık HCG ve LH hormonunun benzer alt ünitelere sahip olmasından kaynaklanıyor ve seninde dedğin gibi bu benzerlikten kaynaklanan yanlış pozitif sonuçlar çıkabiliyor. Ama garanti olması için hiç işi şansa bırakmadan(en yüksek LH seviyesi ovulasyon zamanında olur, daha sonra hiçbir zaman bu seviyeyi yakalayamaz) direk hcg ölçen testi yaptırman için yazmıştım. çünkü ovulasyon testi negatif çıkarsa boşuna üzülmüş olucaksın. zaten sıkıntılı bi süreç yaşıyoruz şu testlerle yok negatifti yok çift çizgiydi eyvahedigeldismile
Kolay gelsinn
yumurtlamadan kaç gün sonra evde yapılan testlerde doğru ve net sonuç görebiliriz. ben 11 gün sonra yaptım negatif çıktı
valla canım bence adetin geçmediyse bekle adetin geçsin öle yap eczaneden test ne zaman alsam eczacı en az 10 gün geciksin öle yap derdi her zaman.ama benim drumda cyclo progynova içtigimdenmidir bilmiyorum adetini bekle 3-4 gün olmazsan hemen bi test yap çıkar eger hamileysen dedi.sonrada kan testi yaptır dedi canım ben bekle adetin geçsin derim en azından bikaçgün geçsin bari.negatif çıksada kan testiyle dogrulat mutlaka idrara her zaman güvenme.benim görümcem 4,5 ay boyunca belki 20 tane test yaptı evde ama hep negatif çıkıyodu artık karnında bişiler hissetmeye başlamıştı dra gitti ultrasonda gözükmüş dr 4,5 aylık hamilesin demiş.
aaa 4,5 ay boyunca hiç adet olmamış mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?