- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.441
Kızlar merhaba!
Öncelikle Kadir Geceniz mübarek olsun inşaallahh....Rabbim hakkımızda hayırlı olanları bizlere nasip eder inşallah...
Bugün adet döngümün 13.günü ben 31günde adet oluyorum. Hesaplara görede yumurtlamam 17.gün falan oluyor. Ovulasyon testlerimi kullanmaya başladım 11.gün.İkinci çizgi silik çıktı o da negatif demek.Bugün 13.günü döngümün.Az önce yaptım test.T çizgi çok koyu çıktı diğerine göre.Yani bu ben bugün yarın yumurtlayacağım demek değil mi?bu gece çalışma yapmak lazım yani?peki yumurtlama bitince çizgi yine silik mi çıkıyor?çok soru sordum ama meraktan işte canlar...
evet canım bu ay erken yumurtlayacaksındır muhtemelen yarın yada bu gece çatlar yumurtan.sen bugünde yarında çalış hatta dünde çalışsaydın ii olurdu.yumurta çatladıktan sonra lh hormonu düşmeye başlıyor o yüzdende çizgi silikleşiyor.
Ben de bu kadar erken yumurtlayacağımı düşünmediğim için dün denemedik ama ondan önceki gün denemiştik.Hiç beklemiyordum bugün olmasını bir yaptım testi T çizgisi diğerinden çok daha koyu.Dedim ben bugün yarın yumurtlıcam ki kasıklarımda da hafif bir ağrı var.Bu gece denicez ama inşallah tutar ya geş kalmamışımdırboshayallersmile
İlgin ve cevabın içinde çok teşekkür ediyorum canım sana.
rica ederim canım ne demek.
bugün yarın çalış kaçırmamışsındır.nasıl olsa önceki günde yapmışsın.inşallah hayırlısı olur hakkında.
çok sağol canım Allah razı olsun..
şimdide içime kurt düştü bu gece ilişki olur mu sakıncası varmı ki?Bilgin varmı canım?
ya sorma bende onu düşünüyorum kandil günlerinde olmaz sanırım ama napıcan sonuçta zevk için yapmıyorsun görev gibi bişey.bende çalışmalara yarın başlıycam perşembe günü falan çatlıycak benimkide.arefe gününe denk geliyo bigün önceside yapmak lazım ya.napıcam bilmiyorum.sonrasıda bayrama denk geliyo.of ya napsam şaşırdım.acaba yapılırmıki?
Sorma canım bu ay ben de acayip şaşkınım.Şimdi ben 31 günde adet oluyorum ve bu döngüye göre 17.gün yumurtlarımın çatlaması gerek. Ama ben bu ay ovulasyon testi aldım emin olmak için.11.gün yani gecen gün yaptım ikinci çizgi silikti demek ki negatif dedim.Bugün 13.gün dedim daha erken ama yapayım bir baktım ikinci çizgi digerinden de koyu yanii yumurladım yumurtlıcam ee bu gece hadi en geç yarın yapmak şart.Ben de o kadar ikilemde kaldım ki içimde rahat deil ama Allah a sıgınıyorum napıyım Rabbim doğrusunu bilir.Bayram konusuna gelince de canım ben hani Kuran da tam yazıyormu bilmiyorum ama arefe ve bayramda yapmamak gerekmiş diye okudum ve duydum sen onu iyice araştır.Bu arada hesaplamalarıma ve hesaplayıcılara göre benimde bayramın 1.günü yumurtlamam gerekıyordu ama erken oluyor demek ki.
valla benimki tam o döneme denk geliyor.şimdi internette biraz araştırdım ama kesin haramdır diye bişey yok.ibadetle geçirilse daha ii olur diyo ama sonuçta dediğim gibi biz zevk için değil görev için yapıcaz.inşallah Allahım günah yazmaz.genelde bayram gecesi yapılan ilişkiden çocuk olursa o çocuk anne babasına karşı asi olurmuş öyle yazıyo.bende inşallah geç yumurtlarım diye umut ediyorum ama genelde test 12.günü pozitif çıkıyo ve 13.günde yumurtam çatlıyo.oda işte tam arefe ve bayram günü oluyo.pazartesi salı yaparım artık çarşambada ovulasyon testini yaparım eğer pozitif çıkmazsa hiç çalışmam ogün.bayramda bidaha yaparım testi ne zaman pozitifi görürsem ozaman yaparım bende.inşallah geç yumurtlarım.böle aklım orda kalıyo acaba günahmı diye.
of ya ovulasyon testi yapıcam ama hala reglim bitmedi8.gündeyim bakalım bugün biterse eczanelerden medismart veya farklı bir öneriniz varsa ondan aramaya gidicem???bilmiyorumkismile
canım eczaneden alırsan onlar 5li bide pahalı.bence gittigidiyordan falan al 24 lü yada 40 lı olanları falan var.aynı parayı veriyorsun istediğin kadar yaparsın rahat rahat.
gitti gidiyor güvenli bir site değilmiş diye duydum, çalıntı malları o site üzerinden pazarladıklarını da duydum.
buarada zaten eczanelerde hiç yok, bulamadım, üstelik hala reglim devam ediyor. 9. güne giricem yaaa neden bitmiyoomafoldumben
valla ben gitti gidiyordan aldım hiç sorun yaşamadım sen bilirsin.bazen benimde 10 gün sürüyo kahverengiler bir türlü bitmiyo.kaç günde bir adet oluyosun?ona göre testi yapmaya başlarsın.
benim sikluslarım ortalama 27 gün oluyor. 2-3 gün sonra testlere başlamam lazım ama durum bu, stresten mi oldu anlamadım. kahverengi olsa anlarımda bariz kırmızıama çok çok az tabiki. bişey değil oruçlarımda gidiyo boşuna.
senin kaçgünde bir oluyo adetlerin?
benimde 28 günde bir.genelde 12.gün ovulasyon testinde pozitifi görüyorum o gece yada ertesi gün çatlıyo yumurtam.seninkide muhtemelen 12-13.gün falan çatlıyodur.ama sen testi yarın falan yapmaya başlasan ii olur kaçırmamak için.bide erken falan yumurtlarsın nolur nolmaz.bir an önce al testleri.
sonunda kahverengileri gördümmkaydirigubbakcemile5
pazar günü gittigidiyordan medismart ovulasyon ve gebelik testi siparişide verdim. ama hala gelmedi. bakalım bugün gelirse 11. günden itibaren başlıycam. zaten vajen kupkuru üstelik bugünkü ateşim 36,3. bakalım hayırlısı.
ben en çok yumurtluyomuyum, yumurtlamıyormuyum onu merak ediyorum. bakalım ateş ölçme+serviks salgı takibi+ovulasyon testi ile ovulasyonumu tesbit edebilicem mi
geçen pazar sipariş verdiğim ovulasyon testim ancak bugün elime ulaştı. ve gelir gelmez yaptım test pozitif çıktı:lepi::lepi:
nekadar sevindim anlatamam. bugün adetimin 16. günüydü. demek bukadar geç ovulasyon oluyomuş. normal siklusum 27 gün oluyodu ama anlamadım acaba dün yada önceki gün yumurtladım da hala LH seviyem yüksek olduğu için mi pozitif çıktı bilemiyorumbilmiyorumkismile
en azından 2,5 yıl doğum kontrol hapı kullandıktan sonra ovulasyonumun geri döndüğünü öğrendim.
inşallah bi de gebelik testim pozitif çıkarboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?