Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah canım:Saruboceq:
hayırlı haberlerini bekliyorum

aldığın testin markası nedir cnm?ve ne kadar?

medismart markası. diğerlerine göre biraz pahalı ama daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. normalde 27 tl ama ben gittigidiyordan 23 tl ye aldım yanında bi de uyduruk gebelik testi hediye etmişlerdi.

Kızlar biri bana cevap versin nolur, bugün 16. günüm ve 3 gündür testlerim pozitif, hem de aynı koyulukta bile değil, T çizgisi C çizgisinden daha koyu çıkıyo, yumurtlama bu kadar uzun sürer mi yaa, eğer yumurtam çatlamış olsaydı lh seviyesinin hemen düşmesi ve artık ikinci çizginin silikleşmesi lazımdı değil mi bilmiyorumkismile kafam çok karıştı yaa, 3 gündür çift çizgiyi gördükçe çalışıyoruz ama artık yorulduk valla, üst üste yapınca tadı da kalmıyo :kedi:

cnm bende pek bilmiyorum valla bilenler yardım eder

canım bendede öyle oluyodu lh hormonu bazılarında çok çabuk düşmüyo.ben genelde ağrıdan anlıyorum hangi gün yumurtladığımı kasık ağrım geçtiğinde çatlamıştır diyorum ve bir gün daha yapıp bırakıyorum.ama sende ağrı yoksa mecbur devam edeceksin.çizginin rengi açılıncaya kadar.

Benim ağrım dün gece oldu ve bu kez kesin çatladı dedim ama sabah yaptığım test yine pozitif çıkınca hayal kırıklığına uğradım yaaa akannehir akannehir akannehir

Benim ağrım dün gece oldu ve bu kez kesin çatladı dedim ama sabah yaptığım test yine pozitif çıkınca hayal kırıklığına uğradım yaaa akannehir akannehir akannehir

Arkadaşlar daha önceden sürekli hatalı pozitif veren bir testten bahsetmişlerdi.Adını tam bilmiyorum ama L harfi ile başlıyordu.Sizinde öyle olmasın.Geçmişi bir okuyun isterseniz.2gün pozitif olabiliyor ama üç gün hiç duymadım.Mesela bende yapıyorum sadece 1 gün görüyorum.

LH seviyesi yavaş yavaş artıp, yavaş yavaş azalıyo. belki senin test bunları tespit etmiştir. ama total gün sayısı 2-3 gün oluyodur diye tahmin ediyorum. hem benim testin üstünde, pozitifi gördükten sonra tekrar test yapmaya gerek yok yazıyodu. oyüzden bende ilk testte pozitifi gördüm ve yapmayı bıraktım. pozitif olduğu gün çalıştık.:kedi: bilmiyom artık nasipte varsa olur zaten. hem sen pozitifi gördükten sonra 3 gün çalışmışsın. bence bu hayli hayli yeter. sonrakini de 2 gün arayla yaparsınız. çatlamıştır yumurtan zaten.kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar! ende yeni katılıyorum aranıza. benim adetim her ay farklı tarihlerde oluyor. bazen 1 hafta bazen 3-4 gün öne atıyor. bu testi ne zaman yapbilirim? fikir verebilir misiniz? teşekkürler!

merhaba arkadaşlar! ende yeni katılıyorum aranıza. benim adetim her ay farklı tarihlerde oluyor. bazen 1 hafta bazen 3-4 gün öne atıyor. bu testi ne zaman yapbilirim? fikir verebilir misiniz? teşekkürler!

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım
her ay adet başlangıç ve bitiş tarihini yaz bi köşeye, ileriye dönük güzel bi yatırım olur bu.
ama geçen ayları hatırladığın kadarıyla adetinin ilk gününden itibaren say, d,ğer adetinin ilk gününe kadar kaç gün oluyo. ortalama bi sayı bulursun. 27-28-30 gibi bi sayı bulursun. genelde testlerin üstünde yazıyor hangi gün başlaman gerektiği. ortalama adetinin 12. günü filan başlanıyo. ama dediğim gibi, adet süresine göre değişir.

günaydın hanımlar :hulya:benim bugün SAT ın 14. günü. 12. günü doktor kontrolünde yumurtamın 17 mm büyüklüğünde olduğunu ve yaklaşık 15. gün çatlayacağını söyledi. CADIARZUdün akşam üstü yani 13. gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi belirgin bir şekilde çıktı ve testi yaptıktan 1-2 saat sonra da karnımda hafif ağrı başladı yumurtlama gibi ve ağrı hala devam ediyor. sabahki ateşim de normaldi yükselme veya düşüş yok. yumurtalar bir günde kaç mm büyürler acaba ben ortalama 1,5 mm diye biliyorum amao zaman yeterli büyüklükte değiller çatlayabilmesi için değil mi ?:uhm:

ateşin kaç çıktı ???

canım zaten lh hormonu, ovulasyondan yaklaşık 36 saat önce yükseliyo. sen de ovulasyon testiyle bunu tespit etmişsin. zaten 1,5 gün sonra 20 mm oluyor senin yumurtan. ovulasyonun hayırlı olsun diyeyim canımopuyorumnanaktan

benimde ateşim düşükdü 36,5 larda sabitlendi demekki 36,5 da da ovulasyon oluyo millet yok ateş de yumurtlama olmamış diyo da çok bilmişler

bugün yaptığım ovulasyon testi de dünkü ile aynı kalınlıkta ikinci çizgi olarak çıktı kasık ağrım hala devam ediyor zaten tahminen yumurtamın büyüklüğü 20mm olmuştur yani yarın sabah ya da öğleden sonra çatlar yumurtam diye tahmin ediyorum bilmiyorumkismile

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlaaaaarrrrr opuyorumnanaktan

Gördüm canım o mesajları, benimki de aynısı, Lapoquick marka, g.g.dan almıştımbilmiyorumkismile bende o mesajları okuduktan sonra testlerin hatalı olduğuna inanmaya başlamıştım ki 4. gün negatifi gördüm çok şükür :Saruboceq: 4 gün üst üste çalıştık valla inşallah tutturmuşuzdur boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Ay çatladı çok şükür yaa, nasılda korkmuştum yoksa yumurtam mı çatlayamıyo diye eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…