- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.481
arkadaşlarrrr merhaba sizce en iyi si hangisi bu ovolüasyon testlerinin lütfen yardımcı olun bilmiyorumkismile
kızlar slm
bügun adetimin 14. günü normalde 34 günde bir adet oluyorum ve PKO luyum bu ay böğürtlen kökü suyu içtim ve az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi yani ikiside koyu idi çok sevindimmmm ama hala inanamıyorum geçen ay klomen kullandım buna rağmen yumurta olmamıştı şimdi hala inanamıyorummm ne olur gerçek olsun ve bu ay hamile kalıyom dua edin lütfennnnnnnnn
inşallah hayırlı haberleri duyarız sendentesti akşam tekrarla 4 saat idrar yapma ve o 4 saat içinde ekstradan su içme çizgilerin koyuluk farkına bakarsın genelde sabah yapılmaz ovulasyon testleri öğleden sonra yapılır yerimseniben
canım ya test adetimin 14, akşamı iki tane koyu çizgi çıktı ama 15. akşam yineledim ikinci çizgi daha silikti neden acabaaaaaa bugunde yapcam bugun 16. günüm uffffffff
senin yumurtlaman demekki 15.günün zaten yumurtlamadan önce koyu oluyor.
canım ya test adetimin 14, akşamı iki tane koyu çizgi çıktı ama 15. akşam yineledim ikinci çizgi daha silikti neden acabaaaaaa bugunde yapcam bugun 16. günüm uffffffff
ya kızlar yine ben uffffffff bu testler deli edecek benim adetin;
14. günü : çizgi yok
15. günü : koyu çizgi var yani iki çizgi hemen hemen aynı koyulukta
16. ünü : çizgi çok silik
17. günü : çizgi 16. günden daha koyu
anlamadım ben ya bir açık bir koyu ne demekkkkk buuuuuuuuuu
(PKO liyim ve 34 günde bir adet oluyorum)
ya kızlar yine ben uffffffff bu testler deli edecek benim adetin;
14. günü : çizgi yok
15. günü : koyu çizgi var yani iki çizgi hemen hemen aynı koyulukta
16. ünü : çizgi çok silik
17. günü : çizgi 16. günden daha koyu
anlamadım ben ya bir açık bir koyu ne demekkkkk buuuuuuuuuu
(PKO liyim ve 34 günde bir adet oluyorum)
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu forumda yeniyim.Öncelikle hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, inşallah Allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin.Benim adetlerimde bazen 31,bazen32, bazen 33 günde oluyor. Birkaç kez de gecikti ve 36 günde oldu (babamı kaybettiğim ve daha sonra sıkıntılı dönemlerimde). Herhangi bir kistim filan da yok...Bu yüzden ovülasyon testi kullanmak istiyorum. GG'Den laboquick marka sipariş edicem. Sizce iyi midir? Tavsiye eder misiniz?
ateş ölçme konusunda da yazmıştım coretest markayı tavsiye edebilirim 2 aydır kullanıyorum yani fiyatları aynı gibi ben de burdaki tavsiyeler üzerine almıştımolumunekankayizsmile
Kızlar çok şükür ki ben de bu ay hamiş kalanlardanım;tez zamanda başınıza olsun diyorum..
Ve ben önce tabiki Rabbim'in ol demesiyle ve de kullandığım ovulasyon testleriyle hamile kaldım.
Hem de sadece 5tane testim vardı hem erkenden gördüm çift çizgiyi iyiki kullanmışım o testleri yoksa erken olacagını asla düşünemezdım.
Tavsiye ediyorum yanı canlar güzel haberlerinizi duymak dileklerimle.Allah'a emanet olun
canım öncelikle tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.bende dr da ovulasyon takibi yaptırdım bu ay ve ovulasyondan sonra 16 gün oldu ve ben daha adet göemedim bu normalmi aca ba yoksa hamile olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?