- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
handeeee naptın canımm?
kitty haklısın canım alıcam yanıma testleri scuba arabayı yurtdışından getirttiğimiz için birsürü zorluk çıkartıyolar önümüze eşim 1aylığına izin almıştı 24ünde işe başlıcak tekrar arabanın işlemlerini bitiremedik daha izindende bişey anlamadan bitti benimde canım sıkkın biraz işte k.i.b kızlar pazartesi görüşürüz
canım ben (sanırım idil de) core tests diye bir markanın ovalusyon testlerini aldım.çubukları yeşil. buradaki arkadaşlar onu önerdi. ilk defa bu ay kullancam. inşallah hepimiz faydasını görürüz.sen de onlardan al istersen. kullanıp hamile kala arkadaşlar var.internetten sipariş verebilirsin...a.s
ayy birden ne çok ilerlemiş konu hepsini okumadım daha. idilcim canım bugünkü çizgi 3 gündür olanlar arasındaki en belirginde ama hala çok silikbir de 1 saat sonra neredeyse yok oldu anlamadım neden. diğerleri öyle olmamıştı ama... sen ne durumdasın canım
kızlar bugün yaptığım testde 2. çizgi test çizgisindende koyu çıktı. bıkmadan yapmaya devam edin sizinkide kızarıcak merak etmeyin ve o kadar netki asla karıştırmazsınız. offf bu akşamda düğün var. inşallah geç dönmeyiz eve malum :jeyyar: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
süperrrr yaşasın varan 1 :)) sen akşam al kocanı erkenden gel evine kaydirigubbakcemile
sonraa Şeniz
sonraaa -tatlicadiarzu-
sonraaaa zemuszemus
ve sonraaaa:CüvCüv:
en sonraaa
ve zaferrrr :lepi:
beklemek cok zor ya gebemiyim degilmiyim oldumu olmadımı diye düsünmek insanı daha cok strese okuyor allah kolaylık versin tüm bekliyene
kızlar biraz önce yaptım testi 27. günüm bu ay yakalayamadım diyordum. 2. çizgi aynı koyulukta zaten ilk saniyelerde hemen koyulaşıyor diğerleri gibi 5 dk beklemek gerekmiyor.
kızlar bugün yaptığım testde 2. çizgi test çizgisindende koyu çıktı. bıkmadan yapmaya devam edin sizinkide kızarıcak merak etmeyin ve o kadar netki asla karıştırmazsınız. offf bu akşamda düğün var. inşallah geç dönmeyiz eve malum :jeyyar: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
amin canım ilk defa böyle bekliyorum allah sonunu hayır etsin hepimizin tabii.
scuba canım görmüşsün çift çizgiyi hayırlı olsun canım düğünü müğünü boşver devam çalışmalara opuyorumnanaktan
aminn canım aminnn hayatım önemli olan yumurtlamak tı ve bu oldu sen sıkı değerlendir gerisini allaha bırak onun işine karışmayalım hayırlısını nasip eder inşallah a.sdurucum mecbur olmasam gidermiyim hiç hemde aydında uzak yani fazla durmıycaz olmadı az uyuycaz kaçırmıycaz artık. gerçi okadar geç yumurtladımki olurmu bilmem ama ben elimden geleni yapayımda. nasıl geçer 15 gün bilmiyorum allah bekleyen herkeze sabır versin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
27. gün yumurtlama çok geç değil mi?ben de mesajı ilk okudğumda hamilelik testi 2.çizgi sandım. benim 27-28de adet geliyor.
27. gün yumurtlama çok geç değil mi?ben de mesajı ilk okudğumda hamilelik testi 2.çizgi sandım. benim 27-28de adet geliyor.
kişiden kişiye değişiyo canım o kiminin siklusu daha kısa kiminin de daha uzun olabiliyo..ya da zaman zamana det düzeni bozulunca da olabiliyo..mesela benim 31-32 gün önemli olan kırmızı çizgiyi görebilme :)) inşallah biz de görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?