Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım ya yardımcı olmak isterdim ama ben kendiminkinden bile anlamadım. benimde hep silik çıkıyor 2. çizgi 9. günden beri var başlarda çok silikti şimdi belirgin ama hala aynı koyulukta değil. sıvı alımına dikkat ediyormusun canım belki 2. çizginin çıkmadığı günler fazla sıvı tüketmişsindir. şuan moralini bozmak yapabileceğin en kötü şey lütfen olumlu düşün. hem testlere %100 güven olmuyor bunu unutma lütfen ve sakin ol.

Arkadaşım ben de aynı durumdayım, biraz bekleyelim.Sen ilk kez bu ay mı kullanıyorsun bu testleri?

geçen ayda aldım ama öyle düzenli kullanamamıştım ziyan etmiştim buay düzenli yapıyorum ama işte drum bu scuba sıvı alımına dikkat ettim yalnız kahvaltıyı öğlen yaptık kahvaltıdan sonra lavaboya gitmeden bekledim 4saat bilmiyorum belki onun etkisi olmuştur senin durumundada değişiklik yok galiba

evet canım hala bir değişiklik yok kafamçokkarıştı bakalım bugün ne çıkacak testte

kızlar biraz önce yaptım testi 27. günüm bu ay yakalayamadım diyordum. 2. çizgi aynı koyulukta zaten ilk saniyelerde hemen koyulaşıyor diğerleri gibi 5 dk beklemek gerekmiyor.

benim bugun 7 günüm 10 .günü bekleyeyim diyorum teste baslamak icin siz ne derseniz arkadaslar sabırsızlanıyorumda

elinde yeterince testin varsa yarından itibaren yapmaya basla canım yada 10.gunu bekliceksende 2 gunde bir calısmalara devamet yerimseniben

sakin ol stres yapmadan bekle canım :teselli:bu arada 2 gunde birde calıski kacırdıgın birsey olmasın yerimseniben

slm kızlar ya ben ovulasyon testinde çift çizğiyi ayın 4. de görmüştüm buğün 10. gün oldu
ve bu sabah ovulasyon testi yaptım silik çıktı acaba kesin sonucu ne zaman öğrenebilirim?

bir kac gun sonra erken gebelik testiyle ögrenebilirsin canım :1hug: inşallah hamişsindir :Saruboceq:

bence canım elinde yeterince testin varsa devam et testleri yapmaya yerimsenibenögleden sonra 4 yada 5 gibi fazla sıvı tüketmeden (dayanabilirsen hic icme ) yap canım sabahki idrarla yapmayın diyor evet yanıltıcı olabiliyormus yerimseniben

evet canım o günde ikinci çizgi yoktu.dün 9. gün ikinci çizgi silik olarak vardı...umarım ters bir durum değildir...

testleri yapmaya devamet canım yakında aynı koyulukta olacaktır yerimseniben

merhaba kızlar benim çift çizgi 2-3 ağustosta çıkmıştı gebelik belirtim yok zaten prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum benim merak ettiğim gebelik yoksa bu çift çizgiden 14 gün sonra mutlaka regl olur mu?

kittycim şu fikfik olayını hiiçççç canım istemiyor bebeğin tutcağını bilsem ozaman yaparım ben bugün yarın yapmıcam testi arkadaşa gidiyorum iki günlüğüne inşaallah kaçırmam çift çizgiyi scuba çok sevindim canım yoğun çalış :jeyyar:ay çok heyecanlandım çok mutlu oldumhihoyyyt o çift çıkan testide atma çocuğuna dersin bu senin ilk işaretindi diyesırnaşık şey

canım ya testlerinide götür arkadaşına olmadı çaktırmadan yaparsın bak benimde geç oldu 2 gün yapmadığım olsaydı kaçırdım deyip bırakırdım. zaten atmadım hiç birini kolleksiyon yapıcam sırnaşık şey. bu ay tutarsa saklarım bugünkünü albüme utrason fotoğraflarının önüne koyarım artıkın sırnaşık şey. bir dahaki ayda alıcam ben en azından hangi gün fikfik var biliriz dimi ama.

prolaktinin kaç canım çok yüksek değilse gecikmez reglin 14 yada 16 gün sonra gelir. bu testlerde pozitif çıktıktan sonra 24-48 saat sonra ovulasyon gerçekleşiyor üstünede 14 gün ekle adet tarihin çıkar

evet canım gebelik yoksa 14 gun sonra adet oluyoruz yerimseniben

hicbirimizin istemiyor ama mecburen yapıyoruz canım kaydirigubbakcemile3 testlerinide yanında götür canım wcde gizli gizli yaparsın yanında minik bir sey götür su şişesinin kapagı bile işini görür ben öyle yapıyordum mecburen kaydirigubbakcemile3

arkadaşım biliyo zaten test yaptığımı çok yakın arkadaşım herşeyimi paylaşırım ben onunla saklamam çift çıkarsa artık eşimi çağrırım gel diye arabaylada gezemiyoz daha plakayı çıkartamadık bi fikfik yüzünden bide caza falan yiyomuş ne anı ama

50 çıktı yinede insan acaba olur mu demekten kendini alamıyor o zaman 2- 3 gün içinde adet olmam gerekiyor teşekkürler

bir arkadaşımın 35 di ilaç kullanmaya başladığı ay hamile kaldı streste çok etkili bu hormon üzerinde biliyorsun canım kendini rahatlatmaya çalış. sen üzerine düşeni yapıyorsun. çok ta yüksek değilmiş canım. evet 18-19 unda olman lazım canım. geçen ay kaçıydı regli günün.

ozaman testlerinide al yanına canım bakalım sen nezman yumurtlicaksın opuyorumnanaktan cunku yapmazsan hep acaba o yapmadıgım gunmu olmustu diye kafada bir soru işareti kalacak canım yerimseniben

ah bu erkekler bende eşime bıraksaydım hala çıkarmamış olurdu kesin. sırnaşık şey sende çocuğuna anlatırsın seni ne şartlarda yaptık diye sırnaşık şey. sen yap testleri lazım olursa çağırırsın.

kitty haklısın canım alıcam yanıma testleri scuba arabayı yurtdışından getirttiğimiz için birsürü zorluk çıkartıyolar önümüze eşim 1aylığına izin almıştı 24ünde işe başlıcak tekrar arabanın işlemlerini bitiremedik daha izindende bişey anlamadan bitti benimde canım sıkkın biraz işte k.i.b kızlar pazartesi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…