- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
slm kızlar moralim bozuk normalde ikinci çizgi silik çıkıyodu önceki gün ikinci çizgi çıkmadı dün ikinci çizgi silikti ama baya belliydi diğerlerinden bugün yine yok ikinci çizgi moral sıfır ağrılarım yoktu ama az önce oldu biraz akıntıda yok offfffffffffffffff
slm kızlar moralim bozuk normalde ikinci çizgi silik çıkıyodu önceki gün ikinci çizgi çıkmadı dün ikinci çizgi silikti ama baya belliydi diğerlerinden bugün yine yok ikinci çizgi moral sıfır ağrılarım yoktu ama az önce oldu biraz akıntıda yok offfffffffffffffff
geçen ayda aldım ama öyle düzenli kullanamamıştım ziyan etmiştim buay düzenli yapıyorum ama işte drum bu scuba sıvı alımına dikkat ettim yalnız kahvaltıyı öğlen yaptık kahvaltıdan sonra lavaboya gitmeden bekledim 4saat bilmiyorum belki onun etkisi olmuştur senin durumundada değişiklik yok galiba
benim bugun 7 günüm 10 .günü bekleyeyim diyorum teste baslamak icin siz ne derseniz arkadaslar sabırsızlanıyorumda
slm kızlar ya ben ovulasyon testinde çift çizğiyi ayın 4. de görmüştüm buğün 10. gün oldu
ve bu sabah ovulasyon testi yaptım silik çıktı acaba kesin sonucu ne zaman öğrenebilirim?
Kızlar selammm. reglim bitti çok şükür bugun 9.gün işte test yaptım ikinci silik çıktı.
adetim 31günde bir oluyor 14.gün yapmam lazımmış sanırım. birde siz saat kaçta yapıyorsunuz ? sabah ilk idrarda yapmayın vs diyorda o aklımı karıştırdı bana bilgi verirmisiniz.
evet canım o günde ikinci çizgi yoktu.dün 9. gün ikinci çizgi silik olarak vardı...umarım ters bir durum değildir...
kızlar biraz önce yaptım testi 27. günüm bu ay yakalayamadım diyordum. 2. çizgi aynı koyulukta zaten ilk saniyelerde hemen koyulaşıyor diğerleri gibi 5 dk beklemek gerekmiyor.
kittycim şu fikfik olayını hiiçççç canım istemiyor bebeğin tutcağını bilsem ozaman yaparım ben bugün yarın yapmıcam testi arkadaşa gidiyorum iki günlüğüne inşaallah kaçırmam çift çizgiyi scuba çok sevindim canım yoğun çalış :jeyyar:ay çok heyecanlandım çok mutlu oldumhihoyyyt o çift çıkan testide atma çocuğuna dersin bu senin ilk işaretindi diyesırnaşık şey
merhaba kızlar benim çift çizgi 2-3 ağustosta çıkmıştı gebelik belirtim yok zaten prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum benim merak ettiğim gebelik yoksa bu çift çizgiden 14 gün sonra mutlaka regl olur mu?
merhaba kızlar benim çift çizgi 2-3 ağustosta çıkmıştı gebelik belirtim yok zaten prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum benim merak ettiğim gebelik yoksa bu çift çizgiden 14 gün sonra mutlaka regl olur mu?
kittycim şu fikfik olayını hiiçççç canım istemiyor bebeğin tutcağını bilsem ozaman yaparım ben bugün yarın yapmıcam testi arkadaşa gidiyorum iki günlüğüne inşaallah kaçırmam çift çizgiyi scuba çok sevindim canım yoğun çalış :jeyyar:ay çok heyecanlandım çok mutlu oldumhihoyyyt o çift çıkan testide atma çocuğuna dersin bu senin ilk işaretindi diyesırnaşık şey
50 çıktı yinede insan acaba olur mu demekten kendini alamıyor o zaman 2- 3 gün içinde adet olmam gerekiyor teşekkürler
arkadaşım biliyo zaten test yaptığımı çok yakın arkadaşım herşeyimi paylaşırım ben onunla saklamam çift çıkarsa artık eşimi çağrırım gel diye arabaylada gezemiyoz daha plakayı çıkartamadık bi fikfik yüzünden bide caza falan yiyomuş ne anı ama
arkadaşım biliyo zaten test yaptığımı çok yakın arkadaşım herşeyimi paylaşırım ben onunla saklamam çift çıkarsa artık eşimi çağrırım gel diye arabaylada gezemiyoz daha plakayı çıkartamadık bi fikfik yüzünden bide caza falan yiyomuş ne anı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?