- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.741
ronya ronyaa nerdesiiinnnn?
yaaa kızlar şimdi tükürük testi yaptım hiç ne ot ne dal ne kristal boş yine ne bu anlamadım ben bugün adetimin17.günü artık yumurtlama günümün gelmesi gerek 11.günümden beri yapıyorum hiçbir şey yok hiç başınıza geldi mi iyice sinir oldum bu tsetlere ben
yaaa kızlar şimdi tükürük testi yaptım hiç ne ot ne dal ne kristal boş yine ne bu anlamadım ben bugün adetimin17.günü artık yumurtlama günümün gelmesi gerek 11.günümden beri yapıyorum hiçbir şey yok hiç başınıza geldi mi iyice sinir oldum bu tsetlere ben
bende 28 cnm geç diil evet te aman bilmiorum ok beklerim 1-2 ay daha
canım hangi marka milroskop kullanıyon
bende hala çözemedim m,kroskobu kafamçokkarıştı
Aynı şeyi bende yaşadım.. Ovulasyon testini Adetimin 11. günüden itibaren yaptım tek çizgi çıktı...Ama ben bu testi ciddiye almadım.. Gün aşırı yumurtlama döneminde çalıştım ve çalışmaya devam:) Sen ilişkiyi teste göremi yapmayı düşünüyordun?
evet öyle planlamıştım ama olmadı çizgi silik çıkınca güvenemedim testlere ve ilişkiye günaşırı devam
ayni seyi bende dusunuyorum gecen ay dayanamayip regl'e 3 gun kala yapmistim
negatif cikinca uzuluyor insan ve o an dedim bir dahaki ay yapmayacagim...:umursamaz:
tannsel
senin siklusun her ay ayni mi duzenlimi?
Josecim;
Ben temmuzda kürtaj oldum. Ondan sonra 30 agustos ve 17 aylülde adet oldum. Kürtaj olmadan öndede adetim 27 gün sürüyordu, bazen sapmalar olsada.. Bende geç yumurtlama olur diye yarın ve cumarteside çalışıcam. Adetin 17. ve 19. günü olyor. Baklım sonra 25 ekime kadar adet olmazsam gebelik testi yapıcam..
Ovulasyon testini sonucunu bana bildir. merak ederim..
ne kadar benziyor günlerimiz bende
31 temmuz
30 ağustos
27 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?