Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaaa kızlar şimdi tükürük testi yaptım hiç ne ot ne dal ne kristal boş yine ne bu anlamadım ben bugün adetimin17.günü artık yumurtlama günümün gelmesi gerek 11.günümden beri yapıyorum hiçbir şey yok hiç başınıza geldi mi iyice sinir oldum bu tsetlere ben

canım hangi marka milroskop kullanıyon
bende hala çözemedim m,kroskobu kafamçokkarıştı

Aynı şeyi bende yaşadım.. Ovulasyon testini Adetimin 11. günüden itibaren yaptım tek çizgi çıktı...Ama ben bu testi ciddiye almadım.. Gün aşırı yumurtlama döneminde çalıştım ve çalışmaya devam:) Sen ilişkiyi teste göremi yapmayı düşünüyordun?

evet öyle planlamıştım ama olmadı çizgi silik çıkınca güvenemedim testlere ve ilişkiye günaşırı devam

Kızlar;
Bu ay eğer hamile kalmazsam adet günüm 25 Ekim olmalı... Kendi kendime söz verdim o güne kadar hamilelik testi yapmayacağım.... Benim gibi düşünen varmıyerimseniben

ayni seyi bende dusunuyorum gecen ay dayanamayip regl'e 3 gun kala yapmistim
negatif cikinca uzuluyor insan ve o an dedim bir dahaki ay yapmayacagim...:umursamaz:

Son düzenleme:
ayni seyi bende dusunuyorum gecen ay dayanamayip regl'e 3 gun kala yapmistim
negatif cikinca uzuluyor insan ve o an dedim bir dahaki ay yapmayacagim...:umursamaz:

jose;
senin adet günün ne zaman? Bu ay inşallah hep beraber hamile kalırız... Bu topicteki bütün arkadaşlara Allahım sağlıkla bebek nasip etsin...

tannsel benim de 28 ekim senin 25 di sanirim?
bu ay insallahhhhhhh yarabbim hamile kalirizzzz
simdi ben birazdan gene testi yapacagim...:kedi:
valla gulsun gulmesin calismalara devam:)

Son düzenleme:
tannsel
senin siklusun her ay ayni mi duzenlimi?

Josecim;
Ben temmuzda kürtaj oldum. Ondan sonra 30 agustos ve 17 aylülde adet oldum. Kürtaj olmadan öndede adetim 27 gün sürüyordu, bazen sapmalar olsada.. Bende geç yumurtlama olur diye yarın ve cumarteside çalışıcam. Adetin 17. ve 19. günü olyor. Baklım sonra 25 ekime kadar adet olmazsam gebelik testi yapıcam..

Ovulasyon testini sonucunu bana bildir. merak ederim..

bugünde testim yok denecek kadar silik çıktı yine ben bu ay yumurtlamıyorum büyük olasılıkla

ne kadar benziyor günlerimiz bende
31 temmuz
30 ağustos
27 eylül

mrb arkadaşlar..öncelikle hepimize Allah en kısa zamanda bebiş nasip eder inş..
benim bi sorum olcaktı..pko hastalarında bu testler nasıl kullanılıyor acaba?bileniniz var mı?yanii mesela ben 2-3 ayda bir adet oluyorum..olduğumda da yumurtam çatlıyor mu çatlamadan kist mi oluyor bilemiyorum tabii o ay için..ben bu testleri alsam bana bi faydası olur mu yoksa ovulasyon günümü belli etse bile yumurtam çatlıycak mı bunu nerden anlarım bilen var mı ki aranızda acaba..offff kafam gene karıştı ne karmaşık bi hastalık bu yaaaaa...

ne kadar benziyor günlerimiz bende
31 temmuz
30 ağustos
27 eylül

Evet neredeyse aynı, ben kürtaj öncesini hatırlamıyorum ama 30 Agustos ve 27 Eylül. Canım bu ay adetten sonra kaçıcı günler ilişkiye girdin. Ben 10.,13. ve 15. günler çalıştım:) bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…