Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

umut vermek istemem ama benim de aynı olmuştu ama hamile değildim. ama bazı kişilerde böyle olunca hamile oluyor. nasıl oluyor anlamış değilim. en iyisi biraz bekle de hamilelik testi al canım.

arkadaşlar gebelik testide yaptım şimdi
ilk 5 dk içinde silikte olsa ikinci çizgi çıktı
ümitlensem mi ilk defa silikte olsa 2. çizgiyi görüyorum

inşallah düsündügüm sey olur canım :Saruboceq::Saruboceq: bir cok kişide bu sekilde olmus sonucunda hamiş oldugunu ögrenmişti inşallah seninde sonuc güzel olur canım :Saruboceq: gebelik testin vardır elinde ondan yaptınmı hic?

silikte olsa 2. çizgi çıkınca hamilelik var deniyor.. birkaç tane test daha dene... regl in kaç gün geçti..

arkadaşlar gebelik testide yaptım şimdi
ilk 5 dk içinde silikte olsa ikinci çizgi çıktı
ümitlensem mi ilk defa silikte olsa 2. çizgiyi görüyorum

bence ümitlen canım :dance:ve hatta hemen bir kan testi yaptırmaya git ve güzel sonucu al gel :1hug:

ya arkadaşlar inşallah ducks ben ovulasyon testinde çift çizgiyi ayın 4 ve 5. gününde gördüm o günde benim 30. günümde benim reglim çok düzensiz 40 45 günde olduğuda olur. kan testi içinde çok heyecanlandım yarın ilk işim yaptırmak olacak...

cok sevindim canım ya :1hug: inşallah tasdikli onaylı hamiş olarak yarın net sonucla gelirsin :Saruboceq:

ilk pozitifi gördükten sonra regli olmadıysan ve ilaç kullanmıyorsan evet hamilesin. inşallah canım evde vardır hemen bir gebelik testi yap :Saruboceq:

çoooookkkk sevindim üstünden az geçtiği için silik çıkmış. hemen yaptıramıyormusun tatlım kan testinin sabah olması gerekmiyor 1 saat sonra öğrenmiş olursun sonucu akşamada eşine süprizzzzz.

kızlar ben dayanamadım bugünde test yaptım yine test çizgisinden koyu çıktı. bu nedemek hala yumurtlayamadımmı ben ya. ilk gün bunlar kadar koyu olmasada pozitifti yani 3 gündür koyu çıkıyor.

kızlar ben dayanamadım bugünde test yaptım yine test çizgisinden koyu çıktı. bu nedemek hala yumurtlayamadımmı ben ya. ilk gün bunlar kadar koyu olmasada pozitifti yani 3 gündür koyu çıkıyor.

testin kagıdında poztifi cıktıktan sonra test yapmaya geerk yoktur 2 gun calısın diyor canım bugunde calıs sen bugunden sonra silik cıkmaya baslicaktır artık :1hug:

testin kagıdında poztifi cıktıktan sonra test yapmaya geerk yoktur 2 gun calısın diyor canım bugunde calıs sen bugunden sonra silik cıkmaya baslicaktır artık :1hug:

bugün yarında çalışıcam. evet yarından sonra silik çıkmaya başlar artık. ateşimde düşme yok. yarın oda düşerde yumurtlarım artık kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ya kızlar ben dün test yapamadım ama önceki günler test çizgisi neredeyse yok gibiydi. bugün sanki karnımda kasılmalar falan var yumurtluyor muyum acaba? umarım dünü kaçırmamışımdır çünkü dün çalışma falan yoktu bizde, çizgiyi bekliyoruz ilki için. bakalım bugün eve gidince ne çıkıcak. gerçi bugün periyodumun 14. günü olma ihtimali fazlaca. kısmet bakalım...

çalışmalara uzun ara vermek iyi değil diye biliyorum. gün aşırı olmasada 2-3 günden fazla ara vermeyin 5. günden sonra sperm kalitesi düşüyor, sayısı artsada. bugün test yaparsan büyük ihtimal kaçırmazsın. için rahat olsun yerimseniben

upps deme şekerim yaaa. amanın adam biraz dinlensin sayılar artsın diye düştüm yakasından o da olmadı yani offf tamam o zaman umarım bugün testim kızarmıştır kızlaaar. hepimizinki kızarsın çifter çifter inşallaaaaah :sm_cool:

merhaba arkadaşlar ben sizden öğrendim bu ovülasyon testini günlerce yorumlarınızı okudum bende pko var ve tam olarak ne zaman yumurtladımı bilemiordum gg den aldım ovülasyon testi yaklaşık 4 gündür yaptım ve bugün pozitif çıktı inanamadım sizinle paylaşmak istiyorum 2 yıldıır çocuk istiyoruz okadar heyecanlıyım ki ne yapacamı bilmiorum şimdi ne yapmam gerekli nolur söyleyin bana kitlerin fotograflarını cektim buraya bile nasıl eklicem onu bile bilemiyorum yardımmmmmmmmmm acillllll yardııııııııııııııımmmm kızlar lüüüüüüüüüüüüüüüütfen

merhaba arkadaşlar ben sizden öğrendim bu ovülasyon testini günlerce yorumlarınızı okudum bende pko var ve tam olarak ne zaman yumurtladımı bilemiordum gg den aldım ovülasyon testi yaklaşık 4 gündür yaptım ve bugün pozitif çıktı inanamadım sizinle paylaşmak istiyorum 2 yıldıır çocuk istiyoruz okadar heyecanlıyım ki ne yapacamı bilmiorum şimdi ne yapmam gerekli nolur söyleyin bana kitlerin fotograflarını cektim buraya bile nasıl eklicem onu bile bilemiyorum yardımmmmmmmmmm acillllll yardııııııııııııııımmmm kızlar lüüüüüüüüüüüüüüüütfen .............

canım sakin ol bu testin en güzel yanı 1-2 gün önce haber vermesi. bende 3 gündür pozitifi gördüm her gün çalışma var anlıycağın. öncelikle reglinin kaçıncı günündesin canım

şimdi bende tam olarak bilmiyorum en son reglim hazıran 7 idi ama bu ağustoos 9 da küçük bir pıhtı hafif bi lekelenme oldu bi gün sonra tık yoktu okadar heyecanlıyım ki dün test yapmadım cumartesi negatifti test nasıl eklicem fotoyu bi ekliyimde gör iki kere yaptım ikiside çok koyu pozitif çıktı napıcam şimdi scuba söylermisin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…