- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.001
arkadaşlar ben ayın 4 ve 5. günü ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm ondan sonraki zamanlardada hep test yaptım ama çok silik çıkıyordu bugün 13 günü tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı aynı koyulukta acaba bu gebelik oluşuyor anlamına gelebiliyor mu çok merak ettim bilgisiolan lütfen paylaşsın...
arkadaşlar gebelik testide yaptım şimdi
ilk 5 dk içinde silikte olsa ikinci çizgi çıktı
ümitlensem mi ilk defa silikte olsa 2. çizgiyi görüyorum
arkadaşlar gebelik testide yaptım şimdi
ilk 5 dk içinde silikte olsa ikinci çizgi çıktı
ümitlensem mi ilk defa silikte olsa 2. çizgiyi görüyorum
ya arkadaşlar inşallah ducks ben ovulasyon testinde çift çizgiyi ayın 4 ve 5. gününde gördüm o günde benim 30. günümde benim reglim çok düzensiz 40 45 günde olduğuda olur. kan testi içinde çok heyecanlandım yarın ilk işim yaptırmak olacak...
arkadaşlar ben ayın 4 ve 5. günü ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm ondan sonraki zamanlardada hep test yaptım ama çok silik çıkıyordu bugün 13 günü tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı aynı koyulukta acaba bu gebelik oluşuyor anlamına gelebiliyor mu çok merak ettim bilgisiolan lütfen paylaşsın...
ya arkadaşlar inşallah ducks ben ovulasyon testinde çift çizgiyi ayın 4 ve 5. gününde gördüm o günde benim 30. günümde benim reglim çok düzensiz 40 45 günde olduğuda olur. kan testi içinde çok heyecanlandım yarın ilk işim yaptırmak olacak...
kızlar ben dayanamadım bugünde test yaptım yine test çizgisinden koyu çıktı. bu nedemek hala yumurtlayamadımmı ben ya. ilk gün bunlar kadar koyu olmasada pozitifti yani 3 gündür koyu çıkıyor.
testin kagıdında poztifi cıktıktan sonra test yapmaya geerk yoktur 2 gun calısın diyor canım bugunde calıs sen bugunden sonra silik cıkmaya baslicaktır artık :1hug:
ya kızlar ben dün test yapamadım ama önceki günler test çizgisi neredeyse yok gibiydi. bugün sanki karnımda kasılmalar falan var yumurtluyor muyum acaba? umarım dünü kaçırmamışımdır çünkü dün çalışma falan yoktu bizde, çizgiyi bekliyoruz ilki için. bakalım bugün eve gidince ne çıkıcak. gerçi bugün periyodumun 14. günü olma ihtimali fazlaca. kısmet bakalım...
çalışmalara uzun ara vermek iyi değil diye biliyorum. gün aşırı olmasada 2-3 günden fazla ara vermeyin 5. günden sonra sperm kalitesi düşüyor, sayısı artsada. bugün test yaparsan büyük ihtimal kaçırmazsın. için rahat olsun yerimseniben
merhaba arkadaşlar ben sizden öğrendim bu ovülasyon testini günlerce yorumlarınızı okudum bende pko var ve tam olarak ne zaman yumurtladımı bilemiordum gg den aldım ovülasyon testi yaklaşık 4 gündür yaptım ve bugün pozitif çıktı inanamadım sizinle paylaşmak istiyorum 2 yıldıır çocuk istiyoruz okadar heyecanlıyım ki ne yapacamı bilmiorum şimdi ne yapmam gerekli nolur söyleyin bana kitlerin fotograflarını cektim buraya bile nasıl eklicem onu bile bilemiyorum yardımmmmmmmmmm acillllll yardııııııııııııııımmmm kızlar lüüüüüüüüüüüüüüüütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?