- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.341
yükleyebildim mi acaba?
Kittycimm ya aynı bakben kızaramıyıcak mıyım? :umursamaz:
yükleyebildim mi acaba?
yerim kız ben senin bebişini. biraz bulanık ama eşit gibi yarın dahada koyu olucak. bu gece yada yarın sabah çalışın tabi sonraki günde Şeniz
idilim bence gayt koyulaşıyor gibi. benim ilk günlerde neredeyse yok gibiydi seninkiler çok daha belirgin benimkilere göre.kaydirigubbakcemile3
şimdi ben medi smarta başlıyacağım ama ocaktan itibaren inanılmaz farklı günlerde adet olmuşum önerisi olanı dinlemek herzaman iyidir nede olsa tecrübe ben nezaman kullanmalıyım bunu
ay regli gün aralığı
ocak 16 18 gün sonra
şubat 3 32 gün sonra
mart 6 29 gün sonra
nisan 3 29gün sonra
mayıs 1 28 gün sonra
tekrar mayıs 28 24 gün sonra
haziran 21 26 gün sonra
temmuz 16 31 gün sonra
ağustos 15 ?
bu durumda medi smart a kaçıncı gün başlamalıyım ?
inşallah canım ya belki de ben umutlanmamak için mi göremiyorum ki acabaaa... bi de ilk günde de çıkıyo bende silik çizgii.. senin de kocişin gelsin de makine ile çekip koyuver canım bi de yarıın tut azıcıkkk
yok yok idilcim bence sende istikrarlı bir koyulaşma var inan bana. inşallah birkaç güne kırmızı çizgi geliyor eşinin yanına. öyle tek başına çizgi bırakmak yok onlara da yazık :)))))))
canım eşim geliyor birazdan ama çizgilerin ikisi de şimdiden solmaya başladı. benim testler böyle dayanıksız işte...
idoşum kiticim bu malesef ceple çekildi. makine eşimde ve henüz gelmedi. bence de oldukça koyu 1 saatlik idrar için. çalışmalara aynen devam :))))
ama acı çekiyorum ayol ne zaman pozitif olcak da dinlencez biiiiiiiiz
merhaba canım :1hug: elinde yeterince testin varsa bencede adet bitimiden sonra takibe basla :1hug:şimdi ben medi smarta başlıyacağım ama ocaktan itibaren inanılmaz farklı günlerde adet olmuşum önerisi olanı dinlemek herzaman iyidir nede olsa tecrübe ben nezaman kullanmalıyım bunu
ay regli gün aralığı
ocak 16 18 gün sonra
şubat 3 32 gün sonra
mart 6 29 gün sonra
nisan 3 29gün sonra
mayıs 1 28 gün sonra
tekrar mayıs 28 24 gün sonra
haziran 21 26 gün sonra
temmuz 16 31 gün sonra
ağustos 15 ?
bu durumda medi smart a kaçıncı gün başlamalıyım ?
ye teyzesi ye poposunu da ısır koccaman :))) scubcum bence ben yumurtladım ama sidikli olduğumdan tutamıyorum 4 saat bu 1 saatlik idrar.
bu arada çalış çalış taze geline döndüm ayol 4 senelik oldum ben bu kadar çalışma mı olurmuş hergün hergün aaaaaaaaa :))))))))))
idilcim, kittycim, scubum pardon şekerler eşim geldi bi yemek yedik geldim yine. ben diyorum ki biraz tutuyım kendimi saat 10 gibi testi yine yapıyım. bakalım nolcak.
scub haklısın canım göreve dönünce iş böyle garip oluyo insan. bi de ben gerçekten fena tahriş olmuşum, özellikle sol taraf elim değse acıyor( inşallah daha fena olmaz. ha gayret diyorum 2-3 gün sonra bi süre tatil :))
sitreste kuruluk yapmış olabilir benim tam tersi fazla olurdu hatta arada silmem gerekirdi yoksa birşey hissetmezdim. ama sitrese girdikten sonra ancak yeteri kadar ıslanıyorum. dinlenince tahriş geçicek sonrada sitres olmadığı için daha rahat olursun zaten.
ben de senin gibi düşünüyorum canım çünkü bende de hiç kuruluk sorunu olmazdı hatta dediğin gibi çok ıslanırdım rahatsız bile olurdum ıslaklıktan. bu ay oldu ilk defa bebek istediğimize karar verince. herşeyin hayırlısı yeter ki gelsin ben razıyım.
bu arada canım sende durumlar ne?
canlar ben çıktım. bu arada testi yine yapıcam değişiklik olursa size haber ederim. kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?