Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kittycim bi adım kalmış ama sen bu geceyi kaçırma bacım hemen çık şimdii bence hala burda mısın :)) bu günler kaçmazzzzz

bence de kitty ne duruyorsun yavrucum koş bakalım içeri doğru eşinin yanına kaydirigubbakcemile

ben bu geceyi tatil mi etsem acep diye düşünmekteyim...

kiticim yaaa sen neredeyse tamamen kızarmışsın alkisalkisalkis darısı bizlerin başınaaa

amin canım :Saruboceq: evet az kaldı canım devamını ates ölcumunden anlicam cunku bu ay test almadım sadece ates takibine karar vermiştim siz yapınca iştaha geldim bende yapim dedim :roflol:

kittycim bi adım kalmış ama sen bu geceyi kaçırma bacım hemen çık şimdii bence hala burda mısın :)) bu günler kaçmazzzzz

eşim gece calısıyor canım gitmeden önce adamın canını cıkardım :roflol::roflol: öyle yolladım işe:roflol::roflol:

idoşum ben de diyorum ki eşimin rezervleri kırmızı günlere saklasam daha iyi olcak ama hiç belli olmaz bu işler bi uyku vakti gelsin bakalım duruma göre kaydirigubbakcemile3

sen bilirsin tatlım ama ben ettim :) spoermleri de bol kese harcamak istemiyorummm zaten az bizde mafoldumben
böyle işşlere sebep olunmaz o yüzden sana kalmışş hayırlısııııı

ayy kitican acıdım eşine beee bir de işe güce mi bakıcak şimdi yazık yaww acı biraz ehehe kaydirigubbakcemile3

bence de kitty ne duruyorsun yavrucum koş bakalım içeri doğru eşinin yanına kaydirigubbakcemile

ben bu geceyi tatil mi etsem acep diye düşünmekteyim...

calısıyor canım evde yok ama gitmeden önce o işi hallettim :roflol::roflol: ben adetten sonra 2 gunde bir calısıyorum canım kaydirigubbakcemile3

sen bugünü tatiletme canım calıs bence :1hug:

vayy kityy vay ben de diyorum ki nası duruyo bu kız hala burda kaydirigubbakcemile5
harika olmuşş zemuszemus
hadi inşallahhh:Saruboceq:

sen bilirsin tatlım ama ben ettim :) spoermleri de bol kese harcamak istemiyorummm zaten az bizde mafoldumben
böyle işşlere sebep olunmaz o yüzden sana kalmışş hayırlısııııı

ağlama canım arkadaşım ben sana ne demiştim Allah izin verdikten sonra bir tanecik uyuşuk sperm bile bir bebecik oluverir. sen inancını hiç kaybetme. hepimiz o hamile listesine giricez Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5

tatlı arkadaşımm benim :) :1hug: di mi ama allahın istemesi yeter..kısmet aşılamalar olmadı tüp bebek olmadı ama bu arada da boş durmadık ve sperm sayımız epey arttı çok şükür belki de ol diyicek artıkkk alkisalkisalkis

ayy kitican acıdım eşine beee bir de işe güce mi bakıcak şimdi yazık yaww acı biraz ehehe kaydirigubbakcemile3

evet canım bende acıdımda kacırmamaız gerekiyor bu gunleri :roflol::roflol: size birsey söylimmi kızlar yakında dul kadınlar kulubu olacak burası cunku bizimkiler kacacak elimizden :roflol::roflol:

evet canım bende acıdımda kacırmamaız gerekiyor bu gunleri :roflol::roflol: size birsey söylimmi kızlar yakında dul kadınlar kulubu olacak burası cunku bizimkiler kacacak elimizden :roflol::roflol:

aman allahh korusunn kız.. ama hakkın da yok değil valla takarsak bu kadar nolcak benim eşim bunalıyo hissediyorum... ama napıyım ben bebek istiyorummm

idilim bak bu mubarek aylarda Allah istediğimizi verecek, yeterki inanalım yeterki isteyelim olacak görürsün.

sana, kittycime, özgeye, ayçaya, gülay a scubcuma ve diğer tüm arkadaşlarımıza hep dua edicem. inşallah Rabbim hepimiz için ol diyecek. burada sevincimizi beraber paylaşıcaz görürsün bak :)

aman allahh korusunn kız.. ama hakkın da yok değil valla takarsak bu kadar nolcak benim eşim bunalıyo hissediyorum... ama napıyım ben bebek istiyorummm

onlarda istiyorda canım biz biraz abartıyoruz hadi gel calısacaz komik oluyor sonra kendi kendime guluyorum walla :roflol::roflol:

valla canlar benimkine kaş göz yaptım bu dizi bitmeden kalkamam yoruldum yaaaaww dedi. üstüne gitmiyorum şimdilik ama gözleri de kapanmaya başladı. yazık beeee opuyorumnanaktan

amiinn inşallah canımın içi senelerdir yanan ateşim söner inşallah hepimizin kucağı doluverirrrr :)
yarın olsa da yeni testi yapsak di mi ama zemuszemus

gecen ay 16.gun yakalamıstım pozitifi bugunde yine 16.günüm elimde kalan son testi yaptım böyle cıkmıstı zemuszemus

bu biraz daha kızarcak canım. yarını bekle. ilk çizgiden koyu olması lazım. benim pazartesi öyleydi. kızlar 15 günü beraber bekliycez galiba. bu hafta yumurtlayan epey arkadaş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…