- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.381
bu arada çizege süperrr olmuş ben de yapıcam bi daha ki ay :) haa bi de derecemi bulamadım yarın derece alıp ateş ölçmeye de başlıycammm
inşallah en kısa zamanda kızarırız idilciğim. fotolarda bile belli olur o zaman :)))
bu arada acaba bu gece tatil mi yapsak bilemedim ne dersin?
kiticim yaaa sen neredeyse tamamen kızarmışsın alkisalkisalkis darısı bizlerin başınaaa
kittycim bi adım kalmış ama sen bu geceyi kaçırma bacım hemen çık şimdii bence hala burda mısın :)) bu günler kaçmazzzzz
amin canım :Saruboceq: evet az kaldı canım devamını ates ölcumunden anlicam cunku bu ay test almadım sadece ates takibine karar vermiştim siz yapınca iştaha geldim bende yapim dedim :roflol:
eşim gece calısıyor canım gitmeden önce adamın canını cıkardım :roflol::roflol: öyle yolladım işe:roflol::roflol:
bence de kitty ne duruyorsun yavrucum koş bakalım içeri doğru eşinin yanına kaydirigubbakcemile
ben bu geceyi tatil mi etsem acep diye düşünmekteyim...
sen bilirsin tatlım ama ben ettim :) spoermleri de bol kese harcamak istemiyorummm zaten az bizde mafoldumben
böyle işşlere sebep olunmaz o yüzden sana kalmışş hayırlısııııı
ağlama canım arkadaşım ben sana ne demiştim Allah izin verdikten sonra bir tanecik uyuşuk sperm bile bir bebecik oluverir. sen inancını hiç kaybetme. hepimiz o hamile listesine giricez Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5
ayy kitican acıdım eşine beee bir de işe güce mi bakıcak şimdi yazık yaww acı biraz ehehe kaydirigubbakcemile3
evet canım bende acıdımda kacırmamaız gerekiyor bu gunleri :roflol::roflol: size birsey söylimmi kızlar yakında dul kadınlar kulubu olacak burası cunku bizimkiler kacacak elimizden :roflol::roflol:
vayy kityy vay ben de diyorum ki nası duruyo bu kız hala burda kaydirigubbakcemile5
harika olmuşş zemuszemus
hadi inşallahhh:Saruboceq:
tatlı arkadaşımm benim :) :1hug: di mi ama allahın istemesi yeter..kısmet aşılamalar olmadı tüp bebek olmadı ama bu arada da boş durmadık ve sperm sayımız epey arttı çok şükür belki de ol diyicek artıkkk alkisalkisalkis
aman allahh korusunn kız.. ama hakkın da yok değil valla takarsak bu kadar nolcak benim eşim bunalıyo hissediyorum... ama napıyım ben bebek istiyorummm
idilim bak bu mubarek aylarda Allah istediğimizi verecek, yeterki inanalım yeterki isteyelim olacak görürsün.
sana, kittycime, özgeye, ayçaya, gülay a scubcuma ve diğer tüm arkadaşlarımıza hep dua edicem. inşallah Rabbim hepimiz için ol diyecek. burada sevincimizi beraber paylaşıcaz görürsün bak :)
gecen ay 16.gun yakalamıstım pozitifi bugunde yine 16.günüm elimde kalan son testi yaptım böyle cıkmıstı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?