Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

saolasın idilcim ozaman bende daetten hemen sonra başlayayım vakit kaybetmeden:)

teşekkürederim çok heycanlandım biter bitmez başlıycam inşallah. aminnnn inşallah görürüm.

çok saol arkadaşım inşallah ne güzel diyosunuz siz öyle ya vallahi ikile elle olaya yapışıcam:)

TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞŞeniz

geldim ben canlaar. ben de sadece sizinle paylaşabiliyorum bunları gerçekten. o kadar rahatım ki sizlerle. Allah hepinizden razı olsun canlarım.

buyrun yeni test ve hepsinin bir arada fotoları. ama burada çok silik görünüyor neden anlamadım. aslında çok daha koyu. bu arada digital testte gülen surat yok hala

canım gerçekten ciddi bi koyulaşma var ama daha tam değil gibi.. bizz seninle beraber mi kızarcaz nee :) ama bence rengin giderek koyulaştığını görmek de çok güzel bi de dediğin gibi fotoda çok açık çıkıyo nedense gerçeğe göre..

gecen ay 16.gun yakalamıstım pozitifi bugunde yine 16.günüm elimde kalan son testi yaptım böyle cıkmıstı zemuszemus

bu arada çizege süperrr olmuş ben de yapıcam bi daha ki ay :) haa bi de derecemi bulamadım yarın derece alıp ateş ölçmeye de başlıycammm

inşallah en kısa zamanda kızarırız idilciğim. fotolarda bile belli olur o zaman :)))

bu arada acaba bu gece tatil mi yapsak bilemedim ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…