- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.321
bi de bu varson iki üstteki yeni
kızaracaksın canım az kalmıs bak öteki kızlarda öyle diyordu ama kızardı ve hatta scubacım ne kadar gec yakaladı pozitifi ama önemli olan o gunu bulup degerlendirmek sabırlı ol canım bende bugun elimde kalan son ovulasyon testimi yaptım seninki gibi yani bir kac gun icinde yumurtlicam ates takibi yapıyormusun sen canım ? ve bugun adetinin kacıncı gunu ?
amma soru sordum ha :roflol:
kitycim nasılsın meleğim benim opuyorumnanaktan
testler güzel birkaç gün böyle devam ediyor sonra birden kızarıcak canım. bu ara hergün çalışma gün aşırı yada 2 gün arayla çalışki yumurtlama olduğunda sperm sayısı fazla olsun.
inşallah hayatım ya yok ben ateş işinden pek anlamoyrum ama öbür ay onu da beraberinde deneyeceğim adetimin günü de belli değil canım bi olup bi bitti bi ara verdim bi daha oldu karıştım ben bu ay.. bu aydan umudum yok da çok bi dahaki ay inşallah :)
yeni olan belli zaten dunkuylede aynı degil daha koyulaşmıs canım benimde böyleyken sonraki yaptıgımda kızarmıstı :1hug: fazla sıvı almadan 4 saat bekliyormuusn sen canım?
ates takibide yap canım scubacım ve ben yapıyoruz işe yarıyor testle birlikte daha iyi oluyor :1hug: benim bu ay senden umudum var canım pes etmek yoklmaz:
kızlar ya benimde bir sorum olucak.Şimdi kızarıyoruz ya hani, her gün böyle kızarırsak hergün mü denicez? eşimin demesi gibi adamın iLigini kemigini kuruttum yaa yazık adama da bana da kaydirigubbakcemile3
gün aşırı yapsak günü kaçırmış olurmuyuz ? :uhm: ben bugun kızardım bugunu degerlendirdm mesela,dünü de degerlendirdim. drlarda gün aşırı öneriyorlar diye duymuştum sanki. :uhm:
ne biliyim hepsi aynı gibi geliyo bana :4 saat idrarımı tuttuyorum ama bugün gezmede çay içtim lmaz:
yarın ola hayrolaaa bekleyeceeğimm :) :1hug:
kızlar ya benimde bir sorum olucak.Şimdi kızarıyoruz ya hani, her gün böyle kızarırsak hergün mü denicez? eşimin demesi gibi adamın iLigini kemigini kuruttum yaa yazık adama da bana da kaydirigubbakcemile3
gün aşırı yapsak günü kaçırmış olurmuyuz ? :uhm: ben bugun kızardım bugunu degerlendirdm mesela,dünü de degerlendirdim. drlarda gün aşırı öneriyorlar diye duymuştum sanki. :uhm:
şimdi başlasam olmaz di mi artık
iyiyim canım sen nasılsın ?opuyorumnanaktan:1hug:
nası yapcam canımın içi hergün aynı saatte ölçüp kaydedicem ne olduğunu nası anlıycam düşcek mi artcak mı? fisfisfis
ben çok halsizim onun dışında iyiyim.
nası yapcam canımın içi hergün aynı saatte ölçüp kaydedicem ne olduğunu nası anlıycam düşcek mi artcak mı? fisfisfis
teşekkürlerr kızzlarr denemeye başlıycam hemen onu da :)) bu hedef uğruna herşey mübah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?