Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ovulasyon testiyle hamile kalanlar:
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica
8- olgay
9- ducks
10-z3yc3 18.8.09
11-nurcan3368 19.8.09

Son düzenleme:

canım liste süper olmuş eline sağlık.. şu hamiş listesinide eklede canım hepsi aynı yerde olsun... inş. hepimiz hamiş listesine en kısa zamanda geçeriz.. bende ara verdim biraz ramazandan sonra testlere başlayacağım... bu arada inş. hepinizden güzel haberler alırım..

kitty canım benim ellerine sağlık ne güzel herkeslere cevap vermişsin.

bende de kuruluk hiç olmazdı bu ay oldu neden anlamadım stres falan yaptım herhalde bu olayı. ya sonrasında geçti ertesi gün mesela. ama önceki günden kalan tahriş geçmemiş olduğu için bu sefer yine acı çektim. çizgiler koyulaştı diye ara da veremiyorum. e etki etmesin diye bepanten falan da süremiyorum geçirsin tahrişi falan.. amaan ben dayanırım bebeğim karnıma bir yerleşsin hepsini unuturum valla :)))

arkadaşlar merhaba bende uzun zamandan beri yazdıklarınızı takip ediyorum hatta dün akşam oturdum sabah saat 5 kadar 131 sayfayı da okudum 1 buçuk senedir evliyim ve hep çocuk istiyoruz ama olmadı tabi her ay çalışıyoruz hiç vazgeçmedik doktora gittik eşimle herhangi bir sorunumuz yokmuş allaha şükür bende ilk kez bu ay ovulasyon testi sipariş ettim gg den ve onu denemek istiyorum buarada okadar düzenli bir adet çizelgem vardiki buay darmadağın oldu 42 gün sonrasında adet gördüm 12 gün gecikti dün yeni adet oldum oda tam sökülemiyorum neyse şimdi bu testi adet bitimimden hemen sonra denemeye başlıycam yalnız gecikmeden dolayı problem olurmu testte inşallah bende sizler gibi çift çizgi görürüm çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım.

selam millett nasılsınız ben bugün biraz geç geldim bebek görmeye gittim çünkü etrafımdaki herkes doğuruyo :)
gülaycım hemen ekliyorum canım seni listemize...
listelerimizi birleştirelim gebelerle dilerim en kısa zamanda kızaranları gebe listesine taşırızzzz
bumerCIM hoşgeldin canım adetinden hemen sonra başla bence de çünkü bu bıcık yumoşların sağı solu belli olmuyo ben de düşük yaptım daha yeni kanamam da bitmedi sayılır ama devam ediyorum kaçırmamak için.. inşallah tez zamanda kızarırsıın canımm

UMUTLU LıSTEMıZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - / 14.08.2009 / silik çizgi
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı :kedi:
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı :kedi:
4.ıronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :kedi:
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı :kedi:
6.Scuba / / 27.09.2009 kızardıı :kedi:
7.Gülay /10.08.2009 / 18.08.2009 / kızardı:kedi:

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - / 14.08.2009 / silik çizgi
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı :kedi:
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı :kedi:
4.İronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :kedi:
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı :kedi:
6.Scuba / / 27.09.2009 kızardıı :kedi:
7.Gülay /10.08.2009 / 18.08.2009 / kızardı:kedi:

HAMİŞLERİMİZZZ
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica
8- olgay
9- ducks
10-z3yc3
11-nurcan3368

evet canım stres yapıp birseyi takipedince olmuyor mesela bende akıntı olurdu surekli takipettigimden beri o uzayan akıntıyı göremedim walla :roflol::roflol:

merhaba canım hosgeldin aramıza :1hug: gecikmeden dolayı testte problem olmaz canım sende bizim gibi adet bitiminden sonra hergun yaparak takip edebilirsin inşallah canım hem ovulasyonda daha sonrasındada gebelik testinde cift cizgiyi görürüsün :Saruboceqpuyorumnanaktan

merhaba canım hosgeldin :1hug: senin test ne alemde yaptınmı bugun ?

hoşgeldin aramıza a.s. herkesin dönem dönem gecikmesi olabilir. bak bende regliye yakın anca görebildim pozitifi. benim sonucum daha belli değil ama okumuşsun bak daha yeni 30. gününde pozitifi gören bir arkdaşımız hamile kaldı. demek ki gecikmesi önemli değil. önemli olan günü yakalamakmış. her gün düzenli yaptığında mutlaka yakalıycaksın sende. yeterki uygun şekilde ve hergün yap testleri.

Kittycimm ya aynı bak ben kızaramıyıcak mıyım? :umursamaz:

kızaracaksın canım az kalmıs bak öteki kızlarda öyle diyordu ama kızardı ve hatta scubacım ne kadar gec yakaladı pozitifi ama önemli olan o gunu bulup degerlendirmek sabırlı ol canım bende bugun elimde kalan son ovulasyon testimi yaptım seninki gibi yani bir kac gun icinde yumurtlicam ates takibi yapıyormusun sen canım ? ve bugun adetinin kacıncı gunu ?
amma soru sordum ha :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…