Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

amiinn inşallah canımın içi senelerdir yanan ateşim söner inşallah hepimizin kucağı doluverirrrr :)
yarın olsa da yeni testi yapsak di mi ama zemuszemus

amin tatlım benim amiiin inşallah...

ben bugün 2 normal bir digital yaptım ama yine olsa yine yaparım delikafadulden

bağımlılık yaptı bende hele bi de kırmızı çifti görsem o gün 5-6 tane yapar yapar bakarım heralde opuyorumnanaktan

kızlarrr hepiniz buradasınız gene oku oku bitiremedim yazıları :))
handecimm inşallah canımmm inşallahhhhhh ne güzel yazmışsın sen öylee :)

deli kızzz boşa harcamasana testleriii ben bi ara ya yetmezse diye hergün yapmasam mı dedim sonraa vazgeçtim kaçar maçar da :) yarına testin var di mii bi de hepsi aynı çıkıyo dimi aynı gün yaptıklarının?

kızlarrr hepiniz buradasınız gene oku oku bitiremedim yazıları :))
handecimm inşallah canımmm inşallahhhhhh ne güzel yazmışsın sen öylee :)

ayça şekerim sen nerdeydin bakıyım hııııı sositososito çoook çalıştın galiba çoook kaydirigubbakcemile :))))))

hoşgeldin canım, ben daha çok kızaramadım, idilcimle bekliyoruz, kittycan kızarmak üzere. adamlar bizden kaçtı kaçacak özet olarak bu şekerim :teytey:

var daha testim canım 8 tane normal olanlandan, 5 tane digital kaldı. artık daha normal yapmam lazım böyle çift çift olmuyor :))) bir de ne fark ettim biliyor musun şeker 1 saatte tutmak da aynı 3 saat de bugün denedim ikisi de aynı çıktı.

loneliness evet canım hemen hemen hepimiz yumurtluyoruz beraber beklicez yaLniz kaLmicaz kaydirigubbakcemile3
kızLar foLLukLara yatıyosunuz dimi ? :roflol: aman kırmayaLım yumurtaLarı. eşim benLe daLga geciyor da sana foLLuk yaptırıcam, amman foLLuga yat kırma diyor yumurtaLari hahahah

slm kızlar nasılsınız kittycim çok sevindim darısı başıma bende durumlar aynı bebekelover seninkide koyulaşmış ay inşaallah gelir bebişleriniz biran önce tahrişten bahsetmişsin geçen bende çok kötü oldum ilişki esnasında acı hissediyodum kuruluk vardı bi baktım içi kabarcık kabarcık olmuştu neyse geçti seninde geçer inşaallah biran önce

bişe değil adamlar artık biizi istemiycekk soğukluk olcak yeterr diyicekler kaydirigubbakcemile3

olacak degil oldu bile canım:roflol: ben nisan ayından beri hesap kitapla hadi diyorum artık kacacak delik arıyor bıktı walla :roflol::roflol:

valla canlar benimkine kaş göz yaptım bu dizi bitmeden kalkamam yoruldum yaaaaww dedi. üstüne gitmiyorum şimdilik ama gözleri de kapanmaya başladı. yazık beeee opuyorumnanaktan

gelmez canım benimkide gitmeden önce istemedi cunku zaten yorgundu gecede yorulacaktı bende dedimki walla olmazsa olana kadar işe gidemezsin mecburen yaptık :roflol::roflol:

bu biraz daha kızarcak canım. yarını bekle. ilk çizgiden koyu olması lazım. benim pazartesi öyleydi. kızlar 15 günü beraber bekliycez galiba. bu hafta yumurtlayan epey arkadaş var.

merhaba canım testim yok kaydirigubbakcemile3 almicam diye söz verdim kendi kendime gecen aydan 1 tane kalmıstı onu kullandım ates ölcumunden takipedecegim birkac gun sonra atesim yukselirse anlicamki yumurtladım ve yumurtam catladı opuyorumnanaktan

zemuszemus
onu aslında ben de farkettim unutup gitmiştim işte gelince de dayanamadım 2 saatte yaptım aynı çıkttı demek ki kasmaya gerek yok Lh fırlaadı mı beklemeden de çıkıcak kadar çok fırlıyo bence..

merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan tesekkürler canım inşallah en kısa zmanda seninkide kırazarır :Saruboceq:

hoşbulduk cnmmm..sorma kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 akşam üstü haLLettim ben o i$i :kedi: merak etmeyin işLem tamamdır kaydirigubbakcemile3 dizi izLiyordum cnm ondan yoktum akLim sizde kaLdi dayanamadim bakim dedim :1hug:
baktım senin resimlere de kizarmis gordum,normalde ne zaman kızarman lazım ? kaçıncı günde ?
sabredin bakalim eninde sonunda kizarcaksiniz. ay evett benim kocişş en basta olmak uzere kaçacak yalnız gelir gelmez yakasına yapışıyorum :teytey:

tuana canım evet idil de ben de koyulaşıyoruz Allah ın izniyle. ama tam çiftleyemedik henüz. inşallah en kısa zamanda hepimiz çifti görürüz canım. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

kittycan okudum ve koptum bir de işin içine tehdit karıştırmışsın sen. senden korkulur valla :))))))))))

idilcim lh tavan yapınca 1 saat bile yetiyor demek ki ben de ne güzel 4 saat olmadı ondan silik diye avutuyordum kendimi. olsun canım benim illaki kızartıcaz Allah ın izniyle :)

kızlarrr siz doyum olmasss ama ben kaçıyorum kocişim 3. rüyaya geçiyo yarın haberleriniz bekliyorummm sabırsızlıklaa ayy inşallahh kızarırırız azıcııkkk da olsaaa öpüyorummmm hepiniziii:a015:

kızlar ben kızarmıştım dimiiiiii ? birden celiskiye dustum sanki :/
bu arada hande cnm bende istiyorum senin o cizelgenden bana da verirmisin :ecrin_bebek:

ayça kız perfonmasına hayran kaldım valla :)))))))) inşallah emeklerinin karşılığını en kısa zamanda alacaksın canım. benim periyod 29-31 gün arası değişiyor ama hiç tkip etmemiştim daha önce. aslında artık kızarması gerekiyor ama kızarmadı hala

tuana tahriş korkunç bir şeymiş yaa ama bebişler için hepsine değer :)

osun bitanem sen bak gör senin bi iki güne belki de hemencecik kızarıcakkk inşallahh.. öptüümmmm

yakında herkes görecek çift çizgileri ohhh bir sürü hamişimiz olur inşallah peşpeşe. benimki nerdeyse vazgeçicekti bebişten hatta korunalım falanda dedi bende bu ay tamamen ona bıraktım. baktım ovulasyonda çifti görünce kendi istedi. bide geç yumurtladımya o zamana kadar sen yumurtadan kesilmişsin etlik olmuşsun diye dalga geçti

kızlar ben kızarmıştım dimiiiiii ? birden celiskiye dustum sanki :/
bu arada hande cnm bende istiyorum senin o cizelgenden bana da verirmisin :ecrin_bebek:

vermez miyim canım benim özelden mailini verirsin yarın hemen gönderirim. bu arada koçiş yatalım diyor bu teklifi kaçıramam hemen gidiyorum :kedi: :asigim: hepinizi çoook öpüyorum. yarın görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…