- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.401
onlarda istiyorda canım biz biraz abartıyoruz hadi gel calısacaz komik oluyor sonra kendi kendime guluyorum walla :roflol::roflol:
amiinn inşallah canımın içi senelerdir yanan ateşim söner inşallah hepimizin kucağı doluverirrrr :)
yarın olsa da yeni testi yapsak di mi ama zemuszemus
amin tatlım benim amiiin inşallah...
ben bugün 2 normal bir digital yaptım ama yine olsa yine yaparım delikafadulden
bağımlılık yaptı bende hele bi de kırmızı çifti görsem o gün 5-6 tane yapar yapar bakarım heralde opuyorumnanaktan
kızlarrr hepiniz buradasınız gene oku oku bitiremedim yazıları :))
handecimm inşallah canımmm inşallahhhhhh ne güzel yazmışsın sen öylee :)
deli kızzz boşa harcamasana testleriii ben bi ara ya yetmezse diye hergün yapmasam mı dedim sonraa vazgeçtim kaçar maçar da :) yarına testin var di mii bi de hepsi aynı çıkıyo dimi aynı gün yaptıklarının?
bişe değil adamlar artık biizi istemiycekk soğukluk olcak yeterr diyicekler kaydirigubbakcemile3
valla canlar benimkine kaş göz yaptım bu dizi bitmeden kalkamam yoruldum yaaaaww dedi. üstüne gitmiyorum şimdilik ama gözleri de kapanmaya başladı. yazık beeee opuyorumnanaktan
bu biraz daha kızarcak canım. yarını bekle. ilk çizgiden koyu olması lazım. benim pazartesi öyleydi. kızlar 15 günü beraber bekliycez galiba. bu hafta yumurtlayan epey arkadaş var.
var daha testim canım 8 tane normal olanlandan, 5 tane digital kaldı. artık daha normal yapmam lazım böyle çift çift olmuyor :))) bir de ne fark ettim biliyor musun şeker 1 saatte tutmak da aynı 3 saat de bugün denedim ikisi de aynı çıktı.
slm kızlar nasılsınız kittycim çok sevindim darısı başıma bende durumlar aynı bebekelover seninkide koyulaşmış ay inşaallah gelir bebişleriniz biran önce tahrişten bahsetmişsin geçen bende çok kötü oldum ilişki esnasında acı hissediyodum kuruluk vardı bi baktım içi kabarcık kabarcık olmuştu neyse geçti seninde geçer inşaallah biran önce
ayça şekerim sen nerdeydin bakıyım hııııı sositososito çoook çalıştın galiba çoook kaydirigubbakcemile :))))))
hoşgeldin canım, ben daha çok kızaramadım, idilcimle bekliyoruz, kittycan kızarmak üzere. adamlar bizden kaçtı kaçacak özet olarak bu şekerim :teytey:
tuana canım evet idil de ben de koyulaşıyoruz Allah ın izniyle. ama tam çiftleyemedik henüz. inşallah en kısa zamanda hepimiz çifti görürüz canım. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
kittycan okudum ve koptum bir de işin içine tehdit karıştırmışsın sen. senden korkulur valla :))))))))))
idilcim lh tavan yapınca 1 saat bile yetiyor demek ki ben de ne güzel 4 saat olmadı ondan silik diye avutuyordum kendimi. olsun canım benim illaki kızartıcaz Allah ın izniyle :)
kızlar ben kızarmıştım dimiiiiii ? birden celiskiye dustum sanki :/
bu arada hande cnm bende istiyorum senin o cizelgenden bana da verirmisin :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?