Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tamam canım gonderirim. hadi kaçırma bu fırsatı kaydirigubbakcemile :teytey: görüşürüz canımm iyi geceLerrr :lepi: :1hug:

bende bian geçmicek sanmıştım ama geçiyo neyse 1 2gün sonra dinlenirken daha çabuk geçer bizim inatçı bebişlerde halimize acıyıp gelseler artıklmaz:

inşallahhhhh cnmmmmmmmmm bnmmm. hahahha seninkide az değilmiş,benimkiside bana folluk yptrckms kırmayım yumurtaları orada gidip yatacakmışımm kaydirigubbakcemile3 dalga geciyorlar birde sunlara bak yerimseniben

bende yaptım bugun testimi arkadaslar ikinci cizgiyi gördüm ama cok koyu degil akıntılarım basladı zaten bugun yarin yumurtlarım diye üsünüyorum hayırlısı gıdak gıdak yumurtam sıcak:)

günaydın kızlaaaaar.

ben geldim. iş başı yapmadan önce sizlere bir bakayım akşam neler konuşmuşsunuz dedim :)))

scubcum dilin mi sürçmüş senin ne çalışması lülülülülülü

ya ben hala çift çizgiyi görmedim diye eşime bu gece tatil yapalım demiştim ama o bana içimde bir his var bu geceyi atlamayalım diyince işbaşı yaptık :kedi: hisli eşim benim inşallah hislerinde yanılmamıştır.

bu arada güzel haber kuruluk problemim neyse ki geçti, o da benim için çok caydırıcı oluyordu Allah ıma şükür kalmadı :))

kızlar ben çift çizgiyi kaçırdım mı dersiniz çünkü geçen ay periyodum 28 gündü, bu ay 16. günde hala diğeri kadar kırmızı değil 2. çizgi. off off. haydin gelin de konuşalım içim sıkıldı birden yaaaa.

şimdi sen söyleyince hatırladım ben bu ayın başında birkaç gün yapmıştım. omu etkiledi acaba beni düzenim değişti.
bu karışım çabuk büyütür ama seninkide geç büyüdü anlamadım canım bebeklover belki eşinin içine doğmuştur yada birlikte olmak bahane olmasınkaydirigubbakcemile3 kuruluğun geçmesine sevindim nurcan 3368tebrikler darısı bizlere olsun kısaca hikayeni anlatırsan sevinirimkaydirigubbakcemile2

kuruluğun geçtiğine sevindim şimdi rahat çalışırsın. ne zaman nerde demişim çalışma diye ben dinlenmedeyim rahatım çok. ama regli günüm yaklaştıkça sitresim artıyor. canım bak bende geçen ay 28 günde oldum bu ay 27. gün gördüm pozitifi demekki hiç belli olmuyor. oyüzden diyorum pes etmeyin er geç yumurtlıycaz menapoza girmedikki dimi. kaçırma işide zor biraz çünkü çok net çıkıyor gördüğünde acabamı diyemiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…