- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.421
osun bitanem sen bak gör senin bi iki güne belki de hemencecik kızarıcakkk inşallahh.. öptüümmmm
vermez miyim canım benim özelden mailini verirsin yarın hemen gönderirim. bu arada koçiş yatalım diyor bu teklifi kaçıramam hemen gidiyorum :kedi: :asigim: hepinizi çoook öpüyorum. yarın görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan
vermez miyim canım benim özelden mailini verirsin yarın hemen gönderirim. bu arada koçiş yatalım diyor bu teklifi kaçıramam hemen gidiyorum :kedi: :asigim: hepinizi çoook öpüyorum. yarın görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan
bende bian geçmicek sanmıştım ama geçiyo neyse 1 2gün sonra dinlenirken daha çabuk geçer bizim inatçı bebişlerde halimize acıyıp gelseler artıkayça kız perfonmasına hayran kaldım valla :)))))))) inşallah emeklerinin karşılığını en kısa zamanda alacaksın canım. benim periyod 29-31 gün arası değişiyor ama hiç tkip etmemiştim daha önce. aslında artık kızarması gerekiyor ama kızarmadı hala
tuana tahriş korkunç bir şeymiş yaa ama bebişler için hepsine değer :)
yakında herkes görecek çift çizgileri ohhh bir sürü hamişimiz olur inşallah peşpeşe. benimki nerdeyse vazgeçicekti bebişten hatta korunalım falanda dedi bende bu ay tamamen ona bıraktım. baktım ovulasyonda çifti görünce kendi istedi. bide geç yumurtladımya o zamana kadar sen yumurtadan kesilmişsin etlik olmuşsun diye dalga geçti
hoşbulduk canım ah kızarsa artık gerçi biz çalışma yapıyoz ama boşa gidiyo kızarcak gibide durmuyo mafoldumbenmerhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan tesekkürler canım inşallah en kısa zmanda seninkide kırazarır :Saruboceq:
hoşbulduk canım ah kızarsa artık gerçi biz çalışma yapıyoz ama boşa gidiyo kızarcak gibide durmuyo mafoldumbenlmaz:
eee ben geldim herkes nereye gitmiş...senağlama
inşaallah canım ya acaba yine bal tarçın çörekotu karışımımı yapsam acaba CADIARZUkızaracaaaaak er yada geç kızaracak geçte olsa menapoza girmediğimize göre hepimiz yumurtluyoruz dimi canım kaydirigubbakcemile5
inşaallah canım ya acaba yine bal tarçın çörekotu karışımımı yapsam acaba CADIARZU
:1hug:
kızlar dün doktora gittim ve hamileyim ovülasyon testiyle hamile kalanlardanım :)
kızlar dün doktora gittim ve hamileyim ovülasyon testiyle hamile kalanlardanım :)
bu karışım çabuk büyütür ama seninkide geç büyüdü anlamadım canım bebeklover belki eşinin içine doğmuştur yada birlikte olmak bahane olmasınkaydirigubbakcemile3 kuruluğun geçmesine sevindim nurcan 3368tebrikler darısı bizlere olsunşimdi sen söyleyince hatırladım ben bu ayın başında birkaç gün yapmıştım. omu etkiledi acaba beni düzenim değişti.
kuruluğun geçtiğine sevindim şimdi rahat çalışırsın. ne zaman nerde demişim çalışma diye ben dinlenmedeyim rahatım çok. ama regli günüm yaklaştıkça sitresim artıyor. canım bak bende geçen ay 28 günde oldum bu ay 27. gün gördüm pozitifi demekki hiç belli olmuyor. oyüzden diyorum pes etmeyin er geç yumurtlıycaz menapoza girmedikki dimi. kaçırma işide zor biraz çünkü çok net çıkıyor gördüğünde acabamı diyemiyorsun.günaydın kızlaaaaar.
ben geldim. iş başı yapmadan önce sizlere bir bakayım akşam neler konuşmuşsunuz dedim :)))
scubcum dilin mi sürçmüş senin ne çalışması lülülülülülü
ya ben hala çift çizgiyi görmedim diye eşime bu gece tatil yapalım demiştim ama o bana içimde bir his var bu geceyi atlamayalım diyince işbaşı yaptık :kedi: hisli eşim benim inşallah hislerinde yanılmamıştır.
bu arada güzel haber kuruluk problemim neyse ki geçti, o da benim için çok caydırıcı oluyordu Allah ıma şükür kalmadı :))
kızlar ben çift çizgiyi kaçırdım mı dersiniz çünkü geçen ay periyodum 28 gündü, bu ay 16. günde hala diğeri kadar kırmızı değil 2. çizgi. off off. haydin gelin de konuşalım içim sıkıldı birden yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?