- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.441
kızlar dün doktora gittim ve hamileyim ovülasyon testiyle hamile kalanlardanım :)
bu karışım çabuk büyütür ama seninkide geç büyüdü anlamadım canım bebeklover belki eşinin içine doğmuştur yada birlikte olmak bahane olmasınkaydirigubbakcemile3 kuruluğun geçmesine sevindim nurcan 3368tebrikler darısı bizlere olsunkısaca hikayeni anlatırsan sevinirimkaydirigubbakcemile2
kuruluğun geçtiğine sevindim şimdi rahat çalışırsın. ne zaman nerde demişim çalışma diye ben dinlenmedeyim rahatım çok. ama regli günüm yaklaştıkça sitresim artıyor. canım bak bende geçen ay 28 günde oldum bu ay 27. gün gördüm pozitifi demekki hiç belli olmuyor. oyüzden diyorum pes etmeyin er geç yumurtlıycaz menapoza girmedikki dimi. kaçırma işide zor biraz çünkü çok net çıkıyor gördüğünde acabamı diyemiyorsun.
scub bişi dicem ama bilmem sen ne dicen.. ben dün de demiştim sana hamile olduğunu düşünüyorum ben senin... 27. gün pozitif görmeler, tansiyon düşmeleri falan.. ne bileyim haydi hayırlısı...
ben dün ne demiştim hamile haberi alıcam gibi doğuyor içime dememiş miydim. bak üstüne nurcan geldi. dediklerimi ciddiye alırsınız artık ha sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
bebeğim ben ilk pozitifi görünce hemen 1 gebelik testide yaptım sence dururmuyum hiç. hem daha sonra testlere devam ettim ve 30. gün silikleşti eğer olsaydı hep pozitif çıkardı. malesef yok. şimdi olduysa bile belirti için çok erken. zor tutuyorum test yapmamak için kendimi hergün kötü alışmışım ben bu testlere. yakında beraber gün sayıcaz. temiz yürekli arkadaşım içine doğmuştu gerçekten. inşallah hergün 1 güzel haber alırız kimse kalmayana kadar.
scubadan 10gün sonra alıcaz güzel haberi zaten ALLAHIN izniyle:Saruboceq: bebeklover inşaallah eşinin hisleri doğru çıkar :Saruboceq: bende akşam üzeri yapıcam tekrar bakalım nasıl çıkıcakfisfisfis kızlar ben aslında başladım çalışmalarada şimdiden yormasammıkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
kızlar dün doktora gittim ve hamileyim ovülasyon testiyle hamile kalanlardanım :)
benım gebelik testide silik çıktı acaba hamılemıyım???? bugun ya da yarın adet olcam ama 2 gun once yaptım testı ve silik çıktı bi çizgi bu ne demek :S ben hep adet gecıkınce yapılan ıdrar testlerı olumlu sanıyodum ama bnm oyle olmadı daha 2 gun varken silik çizgi çıktı
benım gebelik testide silik çıktı acaba hamılemıyım???? bugun ya da yarın adet olcam ama 2 gun once yaptım testı ve silik çıktı bi çizgi bu ne demek :S ben hep adet gecıkınce yapılan ıdrar testlerı olumlu sanıyodum ama bnm oyle olmadı daha 2 gun varken silik çizgi çıktı
meleğim tebrik ederim canım. ama hemen kanda da baktır ve güzel haberini tekrar ver bize canımmmmmmmmmmmmmmm.
ayçacım günaydın tatlım. evet içimde bir his var dedi. ben dedimki biraz toparlan bugün kızarmadı çizgi, bak kızarınca senin halin kalmıcak falan. bana herşey Allah tan bak içimdeki his gitmiyor dedi ben de madem öyle işte böyle dedim kaydirigubbakcemile3
sen kızarıksın ayçam bugün de devaaaam...
allah iyiligini versin senin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak gör hamiş olacaksın sen bu ay benimde öyle geldi içimden :Saruboceq:
ben kızarıcam da üff wc gitmem lazım sıkıştımmmm 4 saat tutamıcam galiba bugün :bbo: daha iki bucuk saat olduuuuuu :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?