Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben normal yumurtluyordum zaten .mesela normalde 5 yumurtadan sadece 1 i çatlıycak boya geliyordu bunu kullanınca sayı arttıysa büyüyüp çatlaması gecikmiş olabilir. gerçi ben çok az kullanmıştım. 1 kere hazırladım sadece sabahları 1 çay kaşığı bitene kadar yedim. cokacimcoook tadıda güzeldi hani

scub bişi dicem ama bilmem sen ne dicen.. ben dün de demiştim sana hamile olduğunu düşünüyorum ben senin... 27. gün pozitif görmeler, tansiyon düşmeleri falan.. ne bileyim haydi hayırlısı...

ben dün ne demiştim hamile haberi alıcam gibi doğuyor içime dememiş miydim. bak üstüne nurcan geldi. dediklerimi ciddiye alırsınız artık ha sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

tuanacım birlikte olmak bahane falan değildir inan adam bıkıcak benden zaten. gerçekten içine his gelmiştir yoksa demezdi öyle :))) hayırlısı hisleri nasılmış eşimin görcez bakalım :))

bebeğim ben ilk pozitifi görünce hemen 1 gebelik testide yaptım sence dururmuyum hiç. hem daha sonra testlere devam ettim ve 30. gün silikleşti eğer olsaydı hep pozitif çıkardı. malesef yok. şimdi olduysa bile belirti için çok erken. zor tutuyorum test yapmamak için kendimi hergün kötü alışmışım ben bu testlere. yakında beraber gün sayıcaz. temiz yürekli arkadaşım içine doğmuştu gerçekten. inşallah hergün 1 güzel haber alırız kimse kalmayana kadar.

scubadan 10gün sonra alıcaz güzel haberi zaten ALLAHIN izniyle:Saruboceq: bebeklover inşaallah eşinin hisleri doğru çıkar :Saruboceq: bende akşam üzeri yapıcam tekrar bakalım nasıl çıkıcakfisfisfis kızlar ben aslında başladım çalışmalarada şimdiden yormasammıkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

scubcum canım arkadaşım benim dur bakalım daha çok erken benim içime doğuyor işte napıyım. inşallah inşallah inanıyorum ki Allah hepimize gösterecek o güzel günleri. önce hangimize bilmiyorum ama herbirinizin haberi en az kendime olmuş kadar sevindirecek beni inanın. bir bir hepimize nasip olur inşallah...

benım gebelik testide silik çıktı acaba hamılemıyım???? bugun ya da yarın adet olcam ama 2 gun once yaptım testı ve silik çıktı bi çizgi bu ne demek :S ben hep adet gecıkınce yapılan ıdrar testlerı olumlu sanıyodum ama bnm oyle olmadı daha 2 gun varken silik çizgi çıktı

hehe 10 güne kadar kaç test yaparım kimbilir. ağzın bal yesin canım arkadaşım hemen peşimden sen geliyorsun benden olmasada senden alalım güzel haberi. evet ya pozitifi görmeden kurutmayın adamları. pozitifi görene kadar hergün çalışmayın 1-2 gün ara verinki toparlansın spermler biraz.

Cnm okudugum kadarıyla 2. çizgi silik çıkanlar genelde hamile oluyorlar. sanırım sende hamilesin. en net sonucu almak icin kan testi yaptırmalısın bence insallah hamissindir a.s.

Bu arada günaydın kızLarrrrrrrrrrrrrrrrr. Nasılsınız ? Napiyosunuz bakım ? :uhm:
Handecim demek ki eşinin içine doğdu cnm ay hadi bakaLım inşaLLah tutar hihoyyyt
benimde 2 saatim kaLdi 2 saat sonra test yapıcam çok heyecanLıyım :sm_cool:

hemen öğle arasında git kanda baktır canım inşallah var. ay ne bereketli günler rabbim. 2 gün önce olduğu için silik çıkması normal. :CüvCüv:

meleğim tebrik ederim canım. ama hemen kanda da baktır ve güzel haberini tekrar ver bize canımmmmmmmmmmmmmmm.

ayçacım günaydın tatlım. evet içimde bir his var dedi. ben dedimki biraz toparlan bugün kızarmadı çizgi, bak kızarınca senin halin kalmıcak falan. bana herşey Allah tan bak içimdeki his gitmiyor dedi ben de madem öyle işte böyle dedim kaydirigubbakcemile3

sen kızarıksın ayçam bugün de devaaaam...

allah iyiligini versin senin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak gör hamiş olacaksın sen bu ay benimde öyle geldi içimden :Saruboceq:
ben kızarıcam da üff wc gitmem lazım sıkıştımmmm 4 saat tutamıcam galiba bugün :bbo: daha iki bucuk saat olduuuuuu :mymeka:

kızlaaar ((((

şimdi iş yerinde test yaptım neredeyse hiç çizgi yok. ikinci çizgim kaybolmuş. neler oluyor. ben daha kızaramamıştım ki ((((((((((((

canım ağzından bal damlıyor inşallah kuzum ama baksana çizgim neredeyse yok oldu. benim yumurtam mı olgunlaşmıyor acaba yeterince... moralim çöktü gitti valla.

ayçam 4 saatle çok alakalı değil bence tavan yapınca LH saat falan dinlemiyor. git yap bakalım inşallah sen güzel haberler verirsin tatlım...

kızlar dün dr gittim ve hiç beklemediğim bir şey oldu bu ay ara verdim tedaviye dedim ya yumurtalarım kendiliğinden gelişmiş çatlamış yumurtlamış ve rahim duvarıda ona karşılık vermiş dr şok oldu doktorluk hayatımda ilk defa böyle birşeye rastladım dedi çok mutlu oldum ve büyük ihtimalle gebiş olabilirsin dedi günün geldiğinde test yap görüşelim dedi inşallah tutunmuştur bebeğim ya:Saruboceq:delikafadulden:sm_cool::teytey::sm_cool::CüvCüv:

ben bir yıllık evliyim son üç korunmadık ikinci denememde ovülasyon testini almıştım ama oldadı tabi kadınlar kulübü sayesinde ögrendim bu testleri üçüncü oldu allah isteyen herkese versin bir de benim ovülasyon testim asla iki cizgi aynı renk olmuyordu en koyu renk oldu zaman çalışıyorduk yani hiç aynı renk olmuyor diye üzülmeyin en koyu olduğu gün çalışın derim

vasfiyeee inan çok çok sevindim senin için canım. hayırlısı inşallah tutunmuştur bebeğin. Allah gönlüne göre versin canım benim

nurcancım şu anda içime nasıl su serptin anlatamam sana. Allah bu mubarek aylarda senden razı olsun benden çok dua aldın. o kadar üzülmüştüm ki tam kızarık çifti yakalayamadan soluk çizgiye dönmekten. inşallah benim de senin gibi tam koyulaşma olmadan da tutar. Allahım duysun sesimizi hepimizi sağlıklı hamilelikler nasip et inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…