- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.461
kızlaaar((((
şimdi iş yerinde test yaptım neredeyse hiç çizgi yok. ikinci çizgim kaybolmuş. neler oluyor. ben daha kızaramamıştım ki((((((((((((
bakın kızlar eşimin içine doğmuş gerçekten. bu akşam ara verelim dediğimde yok demişti çalışalım. çalışmasaydık tam olmasa da en kızarık çizgiyi de kaçıracaktık. gerçi moral çok düştü bende ama en azından onu dinlediğim için huzurluyum. herşeyin hayırlısı...
yaptım şekerim yaptımmmmmm
test çizgisinden de koyuuu çıktııı :lepi:
kızlaaar((((
şimdi iş yerinde test yaptım neredeyse hiç çizgi yok. ikinci çizgim kaybolmuş. neler oluyor. ben daha kızaramamıştım ki((((((((((((
yaptım şekerim yaptımmmmmm
test çizgisinden de koyuuu çıktııı :lepi:
canım umudunu kaybetme benimde 10 ağustota yani 22. gün baya koyulaşmıştı sonradan silik çıkmıştı. ben devam ettim 5 gün sonra kızardı birden. ya seninkide öyle olucak yada sıvıyı fazla tükettin idrarını tutamadın ondan kaçırdın ki öyleyse bile değerlendirdin nasılsa. testlere devam sakın bırakma
slm kızlar bende pko var yani her ay yumurtlamayabilirim ama burdan duyduğum ovülasyon testini aldım yaklaşık 3 defa kullandıktan sonra bu pazartesi günü çift çizgi çıktı okadar kızarıktıki inanamadım salı gene kızarıktı ama pazartesi kadar değil çarşamba silik çift çizgi çıktı bugünse nerdeyse negatif çıktı buna göre ben yumurtladım herhalde değilmi pazardan bu yana hergün çalıştık ne dersiniz bebiş olmuşmudur kii çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra yumurtlama oluyor?
scub canım Allah razı olsun ne güzel anlatmışsın. tek tesellim az da olsa koyulaştığı günleri kaçırmadık. gerisini Allah bilir. ol derse olur, yoksa olana kadar elimizden geleni yaparız. yılmak yok :)))
slm kızlar bende pko var yani her ay yumurtlamayabilirim ama burdan duyduğum ovülasyon testini aldım yaklaşık 3 defa kullandıktan sonra bu pazartesi günü çift çizgi çıktı okadar kızarıktıki inanamadım salı gene kızarıktı ama pazartesi kadar değil çarşamba silik çift çizgi çıktı bugünse nerdeyse negatif çıktı buna göre ben yumurtladım herhalde değilmi pazardan bu yana hergün çalıştık ne dersiniz bebiş olmuşmudur kii çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra yumurtlama oluyor?scubaaaaa bana bişi ddesene
çok net belli test çizgisinden bile koyu hadi bakıyım çalışın çalışın :jeyyar: şişsin göbiş :CüvCüv: gelsin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?