Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bakın kızlar eşimin içine doğmuş gerçekten. bu akşam ara verelim dediğimde yok demişti çalışalım. çalışmasaydık tam olmasa da en kızarık çizgiyi de kaçıracaktık. gerçi moral çok düştü bende ama en azından onu dinlediğim için huzurluyum. herşeyin hayırlısı...

kızlaaar ((((

şimdi iş yerinde test yaptım neredeyse hiç çizgi yok. ikinci çizgim kaybolmuş. neler oluyor. ben daha kızaramamıştım ki ((((((((((((

Yaa canımmmm üzülmee kızarırrrrrrrrrrrr sıkma canınıııı. hem dünkü testlerinde ve oncekinde ben seni kızarımış görmüştümmmmm kii. zaten sen hep değerlendirdin tuttuysa tutmuştur inşallah tutmuşturrr :Saruboceq: stres yapma btnmmm a.s.
allahım bugun ne kadar güzel bir gün böyle herkez güzel haberlerle geliyor.
Vasfiyee canım insallah hamişsindirrrrrrrrrrrr sendee. :Saruboceq: allah kalbine göre versin...
nurcan canım senide cook cook tebrik ediyorum. allah sağlıklı kucagına almayı nasip etsin. bizlere de dua et olur mu ? bu mübarek aylarda hem hamişlerin duası da kabul olurmuşşş.. :Saruboceq:

yaa bak gördün mü canımm. iyki eşinin içine doğmuş. dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır. regl günün ne zaman cnm ne zaman bekliyorsun ? bende simdi kalkip yapıcam testi dayanamıcam çok sıkıştım bugun yaa 3saat oldu,1saatte dolmasın canım patlıcam şimdi nerdeyse hahahah hihoyyyt

yap ayçacım yap. bari sen güzel haber ver, benden bişi çıkmadı baksana. artık kızarmaz zaten demek ki tam kızaracağını sandığım zaman solup gitti

bakalım seninkinden çok umutluyum beeen :))) bekliyorum şekerim fotosunu da koooooy :)

kızlaaar ((((

şimdi iş yerinde test yaptım neredeyse hiç çizgi yok. ikinci çizgim kaybolmuş. neler oluyor. ben daha kızaramamıştım ki ((((((((((((

canım umudunu kaybetme benimde 10 ağustota yani 22. gün baya koyulaşmıştı sonradan silik çıkmıştı. ben devam ettim 5 gün sonra kızardı birden. ya seninkide öyle olucak yada sıvıyı fazla tükettin idrarını tutamadın ondan kaçırdın ki öyleyse bile değerlendirdin nasılsa. testlere devam sakın bırakma

slm kızlar bende pko var yani her ay yumurtlamayabilirim ama burdan duyduğum ovülasyon testini aldım yaklaşık 3 defa kullandıktan sonra bu pazartesi günü çift çizgi çıktı okadar kızarıktıki inanamadım salı gene kızarıktı ama pazartesi kadar değil çarşamba silik çift çizgi çıktı bugünse nerdeyse negatif çıktı buna göre ben yumurtladım herhalde değilmi pazardan bu yana hergün çalıştık ne dersiniz bebiş olmuşmudur kii çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra yumurtlama oluyor?

scub canım Allah razı olsun ne güzel anlatmışsın. tek tesellim az da olsa koyulaştığı günleri kaçırmadık. gerisini Allah bilir. ol derse olur, yoksa olana kadar elimizden geleni yaparız. yılmak yok :)))

slm kızlar bende pko var yani her ay yumurtlamayabilirim ama burdan duyduğum ovülasyon testini aldım yaklaşık 3 defa kullandıktan sonra bu pazartesi günü çift çizgi çıktı okadar kızarıktıki inanamadım salı gene kızarıktı ama pazartesi kadar değil çarşamba silik çift çizgi çıktı bugünse nerdeyse negatif çıktı buna göre ben yumurtladım herhalde değilmi pazardan bu yana hergün çalıştık ne dersiniz bebiş olmuşmudur kii çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra yumurtlama oluyor?scubaaaaa bana bişi ddesene

aynı benim gibi olmuşsun kız 4. gün silikleşti dimi. inşallah tutmuştur canım senin içinde hep dua ediyorum.

scub canım Allah razı olsun ne güzel anlatmışsın. tek tesellim az da olsa koyulaştığı günleri kaçırmadık. gerisini Allah bilir. ol derse olur, yoksa olana kadar elimizden geleni yaparız. yılmak yok :)))

evet canımmmmmm biz elimizden gelen herşeyi fazlasıyla yaptık,yapıyoruz da. Gerisi allah'a kalmış,o isterse herşey olur... Ben hep hayırlısını istiyorum, aLLah'ım bana hayırLısını ver diye dua ediyorum hep. Kızlar hakkımız da hayırlısı olsunn daha ne yapalımmm dimiii. :Saruboceq:

tam olarak 24-48 saat sonra oluyor. pozitifi görünce 3 gün üstüste çalışıyoruz canım

ya inşallah scuba bende okadar dua ediyorum ki senin için burdaki herkez iiçin bu ramazan inş hepimiz için çok güzel haberler alırız inşallah yaa

çok net belli test çizgisinden bile koyu hadi bakıyım çalışın çalışın :jeyyar: şişsin göbiş :CüvCüv: gelsin bebiş

evet canım hemen çıktı zaten o kıpkırmızı hihoyyyt
çalışmazmıyız ayipsiniz kociş gelsin hemen tuttum gibi kolundan kaydirigubbakcemile :jeyyar:
durma yok,çalışmaya devamm :teytey:

ayçacııııııııım kız bu ne sen ikinci çizgiyi ilkinden bile koyu çıkarmışsın yerim seni. çoook sevindim tatlım benim. inşallah bugün yarın çalışın da tutturun kuzuuuuum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…