- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.481
evet kızlar bende şimdi tekrar yaptım testi bekliyorum 5dakka beklemek yeter dimi
ayçacııııııııım kız bu ne sen ikinci çizgiyi ilkinden bile koyu çıkarmışsın yerim seni. çoook sevindim tatlım benim. inşallah bugün yarın çalışın da tutturun kuzuuuuum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaah.
evet kızlar bende şimdi tekrar yaptım testi bekliyorum 5dakka beklemek yeter dimi
yeter gülaycım yeter. haydi hayırlısı güzel haberler verirsin bize inşallah.
ayçacııııııııım kız bu ne sen ikinci çizgiyi ilkinden bile koyu çıkarmışsın yerim seni. çoook sevindim tatlım benim. inşallah bugün yarın çalışın da tutturun kuzuuuuum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaah.
evet kızlar yalan söylemeyeyim sabah idrarımı yaptım 9buçuktu kahvaltımı yaptım çayımı içtim bir sefer daha idrarımı yaptım veşimdide testi yaptım konturol çizgisinin bir ton açıgı ikinci çizgim yorumlarınızı bekliyorum ayın 17de kızarmaya başladım
1 dk gebelik testimi yoksa o :Saruboceq:
scubcum dediğin gibi devam edicem ama elim gitmez artık bu ay teste. isteksizce yapıcam yani. hevesim kaçtı beeeben de de digital olan var ya eşim dedi ki sen hamile kal, bu testen artan olursa isteyen birine veririz. artmamış olsa da biz yenisini alır veririz ihtiyacı olan birine diye. inşallah canım tutar da bizler de birilerine vesile oluruz :)
canım 17 18de konturol çizgisinden daha koyu çıkmıştı
kusura bakma anaaaaam biz aynı günler yumurtlamışız ve aynı günü bekliyoruz. bende 16 sı gecesi yumurtladığımı hissettim.
bak bende aynıydım kittye sorabilirsin tutturamıycam dedim ben ateşimide ölçüyorum oda dengesizdi üstelik bana kalsa bırakırdım. kittycim çiçeğim hep sabırlı ol dediler sakinleştirdiler beni öylesine yapmaya devam ettim testleri aa bir baktım pozitif hemde regliye çok yakın yani ertesi gün regli olsam şaşırmıycaktım ama ben ogün yumurtladım. sen şimdi diyceksinki benimki gecikmiyor benimde gecikmezdi ama inşallah hiç gelmiycek.
sen ne durumdasın hala yapıyormusun testleri
canım silik çıkana kadar yaptım 4. gün poziitif diyemiyceğim kadar silikleşti bende bıraktım dün bugün yapmadım. birkaç gün sonra merak edip tekrar yaparım 3 tane kaldı testim bu arada delikafadulden
canım benim ne kadar güzel anlatmışsın. senin için devam etcem o zaman her gün de rapor vericem. inşallah tutmuştur scubcum inşallah senin de benim de, hepimizin de :)
bende ozaman iki gün sonra yaparım hem ozaman su diyetide yaparım idrarımıda tutarım yada tutmaya çalışırım
görüşürüz canlarım ben şimdilik kaçıyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?