Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaw bu testler çok hassas 10 un üstünü gösteriyor 20 de eşit oluyor 20 nin az üstünde testden bile koyu oluyor. oyüzden gebeliği bile daha erken gösteriyor. ay ben çok sevdim bu testleri çocuk isteyen bütün arkadaşlarıma tavsiye edicem hele birde tutturursak ben alıcam testlerini güzel birşeye sebep olur sevaba girerim ne güzel. sende sakın bırakma devam testlere. amin herşeyin hayırlısı her zaman

evet kızlar yalan söylemeyeyim sabah idrarımı yaptım 9buçuktu kahvaltımı yaptım çayımı içtim bir sefer daha idrarımı yaptım veşimdide testi yaptım konturol çizgisinin bir ton açıgı ikinci çizgim yorumlarınızı bekliyorum ayın 17de kızarmaya başladım

scubcum dediğin gibi devam edicem ama elim gitmez artık bu ay teste. isteksizce yapıcam yani. hevesim kaçtı beee ben de de digital olan var ya eşim dedi ki sen hamile kal, bu testen artan olursa isteyen birine veririz. artmamış olsa da biz yenisini alır veririz ihtiyacı olan birine diye. inşallah canım tutar da bizler de birilerine vesile oluruz :)

patLicaktim az kaLsin :roflol:
cnmmm bnm çok sağol. buraya iyki geLmisim,sizin gibi insanLari tanimisim vaLLahi. Kendimi cok huzurlu hissediyorum burada cok iyi geLiyorsunuz bana a.s.:1hug:
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

yarın kıpkırmızı olucak gibi geldi bana artmaya başlamış ama pik yapmamış henüz.

bak bende aynıydım kittye sorabilirsin tutturamıycam dedim ben ateşimide ölçüyorum oda dengesizdi üstelik bana kalsa bırakırdım. kittycim çiçeğim hep sabırlı ol dediler sakinleştirdiler beni öylesine yapmaya devam ettim testleri aa bir baktım pozitif hemde regliye çok yakın yani ertesi gün regli olsam şaşırmıycaktım ama ben ogün yumurtladım. sen şimdi diyceksinki benimki gecikmiyor benimde gecikmezdi ama inşallah hiç gelmiycek.

canım benim ne kadar güzel anlatmışsın. senin için devam etcem o zaman her gün de rapor vericem. inşallah tutmuştur scubcum inşallah senin de benim de, hepimizin de :)

canım silik çıkana kadar yaptım 4. gün poziitif diyemiyceğim kadar silikleşti bende bıraktım dün bugün yapmadım. birkaç gün sonra merak edip tekrar yaparım 3 tane kaldı testim bu arada delikafadulden

bende ozaman iki gün sonra yaparım hem ozaman su diyetide yaparım idrarımıda tutarım yada tutmaya çalışırım

canım benim ne kadar güzel anlatmışsın. senin için devam etcem o zaman her gün de rapor vericem. inşallah tutmuştur scubcum inşallah senin de benim de, hepimizin de :)

inşallah canım hepimiz birbirimizin yanında olucaz çünkü yıpratıcı bir yolmuş denemeden önce farketmiyor insan 3. ayım ama pesetme noktasına çok geldim. hepimizin desteğe ihtiyacı var ve şükürler olsun burda o desteği alabiliceğimiz güzel insanlardan çok var. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…