Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

scubcum inşallah hep beraber en güzel haberleri de paylaşacağız. bu arada sen hiç kontrolden geçtin mi bebeğe karar verince. ben daha gitmedim. 1 kaç ay deneriz sonra bakarız demiştik...

scubcum inşallah hep beraber en güzel haberleri de paylaşacağız. bu arada sen hiç kontrolden geçtin mi bebeğe karar verince. ben daha gitmedim. 1 kaç ay deneriz sonra bakarız demiştik...

ay ben biraz fazla titizim 6 ay önce gittim aşı falan olmam gerekiyormu vitamin eksikliğim falan varmı yada hormonlarda dengesizlik varmı diye tam 19 test yapıldı şeker dahil herşeyime bakıldı. yumurtlalarımı bilem gördüm herşey normal çıktı. dr folic asid bile kullanmana gerek yok dedi. hatta dişçiye bile gittim tedbir olarak hamilelikte sorun çıkarmasın diye.

oooh maşşallah canım benim. ben gitmedim ama inşallah bir sorun olmaz :)))

bu arada sayfalar ne kadar zor açılıyor farkında mısınız yoksa sadece bende mi sorun var?

oooh maşşallah canım benim. ben gitmedim ama inşallah bir sorun olmaz :)))

bu arada sayfalar ne kadar zor açılıyor farkında mısınız yoksa sadece bende mi sorun var?

hehe ben gittimde kocişi götüremedim ama oda niyetli gidicek gibi. sende git gitmesende folic aside başla çoğu kadına veriyor dr korunmayı bırakmadan 3 ay önce başlanması gerekiyor ben düşük dozda alıyorum içim rahat etsin diye.

bazen öyle takılıyor sayfalar.

evet scubcum takılabiliyor. bu arada inşallah eşinin gitmesine hiç gerek kalmaz. inşallah ben de keseyi görmek için giderim ilk kontrolüme :))))))) sen de ikinci kontrolü kese görmek için gidersin inşallah canımmmmmmmm :)))))))))

inşallah canım o günlerde gelicek resimlerini görücez meleklerimizin teyzesi

kalktim evi toparladım canım ama bir gözüm sizde :)
kocişim 3 gib geliyor gelir gelmez yapismicam bu sefer adama, yazik dinlensin biraz dimi :)))
akşamada kayınvalidemlere yemege gidicez,artık oradan geldikten sonra bslariz calismaya. bisi olmaz herhalde saat kaybi falan :)))
bu arada bende gtmstm dr'a hayatımda ilk kez kadındoguma gittim demek daha doğru olur sanırım :))
iğrencti cok utandımmmmmmmmmmm:kedi:
neyse sonrası bebiş dusundugumuzu söyledim. kaç aylık evlisin dedi o zaman daha 6aylık evliydim mayıs ayında gitmiştim. baktı yumurtalarıma falan gayet iyi birşeyin yok dedi. 1seneyi doldurman lazım dedi. folik asit verdi bana da hergün iç dedi iciyorum her gun. sonrası ztn eşimde varikosel çıktııııı ve ameliyat oldu :sinifsinif:

bence hande sende bir git gözük canımm en azından kontrolden gecmis olursun.
eşlerimizin de gitmesi lazım ara ara aslında neyse ki biz gittik halettik. gerisi allah'a kaldı artıkkk :ecrin_bebek:

hahhahhahaha allah iyiliginizi versin hande ve scub :))
günahımı aLdiniz vaLLa :))))))))))))
ay hic gulecegim yoktu :))))))))))))))))
kasla goz arasi hee :)))))))))
yakaladimm mi affetmem !
kocis gelsin alisverise gidicez maLum ramazan geLdiiii,aksam eve geldigimizde halledicem o isi merak etmeyin :)))))))))

bende hayatımda 1 kere gittim. 1 sene bekleme olayı doğru ama biz evlenir evlenmez isteseydik beklerdim 1 sene yaşım geçiyor ayol. evet eşlerinde gitmesi lazım ama ben ikna edemedim bu ay gitmekten bahsediyor kendi. 3 ay denemiş olucaz bu ay olmazsa gidicek eli mahkum. benim folic asidim ölçüldü bana içmene gerek yok dedi ama için rahat etsin diye düşük dojazda iç istersen dedi bende alıyorum. çok geçmiş olsun canım. elbet birgün bu çabaların karşılığı alınacak.

scub kaç yaşındasın canım, ben ekim sonunda 30 olucam inşallah :)))

aslında gitmek lazım evet du bakalım 1-2 ay olmazsa (inşallah olur Allahım) söz gitcem :)

sağol canım dediğin gibi çabalarımızın karşılıgını alıcaz bir gün işte ama sabredemiyoruz.
oh ne güzel bak kendisi bahsetmiş gideyim diye. çok güzel birşey bu,benim eşimde kendiliginden gitti.ıykide gitmiş...
insallah hamişsindir de eşininde gitmesine gerek kalmaz.
insan da beklemek istemiyor ya bir an önce olsun istiyor :)

scub kaç yaşındasın canım, ben ekim sonunda 30 olucam inşallah :)))

aslında gitmek lazım evet du bakalım 1-2 ay olmazsa (inşallah olur Allahım) söz gitcem :)

anammm siz benim abLam sayıLırsınız kızzzz ben kuccuguummm aranizda çıtırım daha ayoooL lülülülülülü hihoyyyt
evet canım scub dogru söylüyor mutlaka git .Folik asit icmeye baslayabilirsin ama, drlar bebek dusundugunuz an icin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…