Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet canım korunmayı bıraktıktan sonra herşeye dikkat ediyorum ilaç falan kullanmıyorum. migrenim var o zaman bile 1 aspirinle geçiştiriyorum. sürekli acaba demek yoruyor insanı yoksada bilmek istiyor insan

geçmiş doğum günün kutlu olsun scubcum inşallah bu yaşında anne olursun :))))))))))

ayça kıssss muzur olan ben miyim yoksa sen mi bilmem artık zemuszemus

kociş aradı geliyorum ben birşey istiyormusun diye,
dedim ki yetişşş aşkımm kızardımm bennnnnnn :)))))))
koptu gülmekten...
neyse canlarımm ben gidiyorum kociş gelir az sonra şu işlerimizi halledelim öptüm sizi..

ahahah deli kız :) ayça ne gibi işler dicem sana ama demiyorum bak değerini billl :)))

öptüm şekerim iyi çalışmalar ayyy iyi alışverişler dicektim dilim sürçüyor yahu

scubcum ben de aynısını yazacaktım ama arkadaşımız yanlış anlamasın diye yazmıyım demiştim. çok leziz görünüyor ama midem fena ve iştahsızım. reflüm var benim bir de gastrit onlar azıttı herhalde yine (

aynen bende reflü yok aslında ama dün gece inanılmaz yandı midem. hiç birşey yiyemiyorum. biraz öne kahvaltı yapabildim düşün oda zorla e haliyle tansiyonum düşük ve çok halsizim. ayyy ne oluyor kız bize kafamçokkarıştı

loneli canım olsa bile bu kadar erken başlayamaz şekerim. benim mide zaten sorunlu.. ahh keşke dediğin gibi olsa ne kadar çok isterdik bunu ......

scubcum hadi bende refli var hep olur şikayetlerim. sana ne demeli. ben diyorum sana hamilesin galiba diye ama sen yakıştıramıyorsun kendine nedense. hamileysen ve bunu eşinden sonra ilk bana söylemezsen yerim seniiiiiiiiiiii

scubcum hadi bende refli var hep olur şikayetlerim. sana ne demeli. ben diyorum sana hamilesin galiba diye ama sen yakıştıramıyorsun kendine nedense. hamileysen ve bunu eşinden sonra ilk bana söylemezsen yerim seniiiiiiiiiiii

ilk size söylerim canlarım kk nın bütün topiklerini gezicem elim mahkum. kocişe söylemiycem :dilcikar::dilcikar: çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…