- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.521
sağol canım dediğin gibi çabalarımızın karşılıgını alıcaz bir gün işte ama sabredemiyoruz.
oh ne güzel bak kendisi bahsetmiş gideyim diye. çok güzel birşey bu,benim eşimde kendiliginden gitti.İykide gitmiş...
insallah hamişsindir de eşininde gitmesine gerek kalmaz.
insan da beklemek istemiyor ya bir an önce olsun istiyor :)
geçmiş doğum günün kutlu olsun scubcum inşallah bu yaşında anne olursun :))))))))))
ayça kıssss muzur olan ben miyim yoksa sen mi bilmem artık zemuszemus
kociş aradı geliyorum ben birşey istiyormusun diye,
dedim ki yetişşş aşkımm kızardımm bennnnnnn :)))))))
koptu gülmekten...
neyse canlarımm ben gidiyorum kociş gelir az sonra şu işlerimizi halledelim öptüm sizi..
inşallah hepimiz 2010 da doğururuz çatır çatır sırnaşık şey
kızlar acıktınız mı bakem. size pizza yaptım.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/306305-harika-karisik-pizzaresimli.html
scubcum ben de aynısını yazacaktım ama arkadaşımız yanlış anlamasın diye yazmıyım demiştim. çok leziz görünüyor ama midem fena ve iştahsızım. reflüm var benim bir de gastrit onlar azıttı herhalde yine(
aynen bende reflü yok aslında ama dün gece inanılmaz yandı midem. hiç birşey yiyemiyorum. biraz öne kahvaltı yapabildim düşün oda zorla e haliyle tansiyonum düşük ve çok halsizim. ayyy ne oluyor kız bize kafamçokkarıştı
scubcum hadi bende refli var hep olur şikayetlerim. sana ne demeli. ben diyorum sana hamilesin galiba diye ama sen yakıştıramıyorsun kendine nedense. hamileysen ve bunu eşinden sonra ilk bana söylemezsen yerim seniiiiiiiiiiii
kızlar hamile misiniz yoksa?mideniz kötüyse siizn belirtiler şimdiden başlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?