- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.541
yazık be kocişine de söyle o kadar emeği var adamcağızın :)))))))))))))
bence adete kadar devam et be canım. senin haberin var değil mi ben bugün tam kırmızı beklerken öyle bir soldu ki neredeyse ilk günlerdeki gibi. çok canım sıkkın aslında bakma ama edacım devam et dedi ben de devam edicem ama ne biliyim...
pişşt tatlı cadılar bizbize kalmışız meydan bize kalmış ooooh :)))) edoşum adın da pek güzelmiş bu arada
canım benimki pazartesi çift çizgiydi.salı çarşamba ikinci çizgi silik çıktı...ne bileyim ben de artık gerek yok diye bugün yapmadı.neyse olmassa yarın tekrar yapayım...
canım bence senin önceki günki testin çift çizgiydi...su falan aldıysan rengi koyulaşmamıştır...bir de herkesin yapısı bir değil ki...bezılarınınki daha koyu kiminin ki aynı renk. bence moralini bozma sen, testlere devam et.:1hug:
canım benim Allah senden razı olsun. ama ne bileyim işte o heves birden puff dedi gitti, yeniden gelir inşallah :)))
bence sen de yapmaya devam et canım testin varsa ne kaybedersin ki. hem belki hamilesindir ve birden tekrar çift çizgilere dönersin belli mi olur. bence devam :teselli:
kaçıncı gününde çift çıktı eşitmiydi çizgiler
canım 13. Günde test çift çizgi çıktı. Renkler aynı koyuluktaydı. Salı günü tekrar yaptım .silik çizgi çıktı. Dün tekrar yaptım çooooook silik çizgi çıktı. Ben de yapmayı bıraktım...bir olumsuzluk yoktur de mi?
28 günde adet oluyorsan normal canım demek 14. gün yumurtlamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?