Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ama bakar mısın nasıl kalp kalbe karşı seni aşağıda görünce sesi çıkmıyor laf atayım dedim o dakika sen yazmışsın Şeniz

valla canım gündüz giremiyorum nete,kocişin bilgisayarda işi oluyo.onun dışındaev işleri vb. uğraşıp duruyoruz...siz neler yapıyorsunuz bakiiim?bir hamişimiz daha varmış galiba?

evet canım benim içime doğuyor demiştim amaaaaaaaaa :)))

bu arada şekerim belim de ağırmaya başladı. şu bacakları duvara dayama işini çok abarttım galiba lülülülülülü

Bacım akrobat olcaz bu gidişle...hımmm önsezilerin kuvvetli demekki..benimle ilgili ne seziyorsun bakiiiim?bi deyiver hele....

ironikcim valla sana bebek görünüyor :)))))))) ama benimki işte eğlence sezilerim falan kuvvetli değildir aslında ama bazen gelirler işte öyle denk düşer. içime bişi doğduğu anda söylerim kuzum ama Allah bilir, ol der olur öyle değil mi :))))))

bu arada scub bizim de 27 ağustos evlilik yıldönümümüz. 4. sene olacak kısmetse bir de bebiş haberi alsak hepimiz bu ay ondan güzel ne hediye olabilir ki bize ahh ahh

scub

bence adete kadar devam et be canım. senin haberin var değil mi ben bugün tam kırmızı beklerken öyle bir soldu ki neredeyse ilk günlerdeki gibi. çok canım sıkkın aslında bakma ama edacım devam et dedi ben de devam edicem ama ne biliyim...

canım benimki pazartesi çift çizgiydi.salı çarşamba ikinci çizgi silik çıktı...ne bileyim ben de artık gerek yok diye bugün yapmadı.neyse olmassa yarın tekrar yapayım...

canım bence senin önceki günki testin çift çizgiydi...su falan aldıysan rengi koyulaşmamıştır...bir de herkesin yapısı bir değil ki...bezılarınınki daha koyu kiminin ki aynı renk. bence moralini bozma sen, testlere devam et.:1hug:

canım benim Allah senden razı olsun. ama ne bileyim işte o heves birden puff dedi gitti, yeniden gelir inşallah :)))

bence sen de yapmaya devam et canım testin varsa ne kaybedersin ki. hem belki hamilesindir ve birden tekrar çift çizgilere dönersin belli mi olur. bence devam :teselli:

kaçıncı gününde çift çıktı eşitmiydi çizgiler

yola devam bende bağımlılık yaptı bu testler valla zor tutuyom kendimi olsa imdi bile her gün yaparım 32 taneden 3 tane kaldı oyüzden ara verdim. dediğin gibi gebelik testinden önce sonuç veriyor sipariş verip hergünmü yapsam diyorum artık delikafadulden laelaelaelaelae

kaçıncı gününde çift çıktı eşitmiydi çizgiler

canım 13. Günde test çift çizgi çıktı. Renkler aynı koyuluktaydı. Salı günü tekrar yaptım .silik çizgi çıktı. Dün tekrar yaptım çooooook silik çizgi çıktı. Ben de yapmayı bıraktım...bir olumsuzluk yoktur de mi?

28 günde adet oluyorsan normal canım demek 14. gün yumurtlamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…