- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.561
yola devam bende bağımlılık yaptı bu testler valla zor tutuyom kendimi olsa imdi bile her gün yaparım 32 taneden 3 tane kaldı oyüzden ara verdim. dediğin gibi gebelik testinden önce sonuç veriyor sipariş verip hergünmü yapsam diyorum artık delikafadulden laelaelaelaelae
daha önce de sormuştum ama sorumu yineleyim çift çizgi çıktıktan sonra tekrar silik çizgi çıkması normal de mi?
normal tatlım normal benimde 4. testimde silikleşmişti. önemli olan aynı koyuluğa gelmiş olması sonra tabii silikleşicek
sağol canım benim...ne dersin testleri yapmaya devam edeyim mi?
arkadaşlar acil yardımmm lütfen bugün ovulasyon testlerim elime geçti ve hemen bitanesini denemek istedim yalnız ben bu ay 12 gün sonra adet oldum yani 42 gün gecikmeli adet oldum.oldum olmasına ama kesik kesik yani diğer aylardaki gibi normal seyirinde olamadım bir türlü sökülemiyorum bugün adet günümün 3. günü ve çok az oda wc gidince geliyor test yaptım sonuç çift çizgi şimdi bu nedemek oluyor anlayamadım yani ben nezaman yumurtlıycam yoksa şuanmı yumurtluyorum resmini çektim yüklemesini bilmiyorum yükleye bilirsem bi bakarmısınız.
arkadaşlar acil yardımmm lütfen bugün ovulasyon testlerim elime geçti ve hemen bitanesini denemek istedim yalnız ben bu ay 12 gün sonra adet oldum yani 42 gün gecikmeli adet oldum.oldum olmasına ama kesik kesik yani diğer aylardaki gibi normal seyirinde olamadım bir türlü sökülemiyorum bugün adet günümün 3. günü ve çok az oda wc gidince geliyor test yaptım sonuç çift çizgi şimdi bu nedemek oluyor anlayamadım yani ben nezaman yumurtlıycam yoksa şuanmı yumurtluyorum resmini çektim yüklemesini bilmiyorum yükleye bilirsem bi bakarmısınız.
sen o günkü testin resmini bi koysana bakalım gerçekten pozitifse gerek yok bir günde silikleşmesi biraz tuhaf geldi ama olabilir yinede
daha önce gebelik testi yapmış mıydın?
yaptım hem gebelik hemde kan testi negatif çıkmıştı.
arkadaşlar resmi yükledim:S:S:S
herkesee selammm ..
ben geldimm..
amma konuşmuşsunuz yaaaw bundan sonra kitap okumuycam zaten ancak sizin yazdıklarınızı okıyuorum :)
kızlar maşallahh sizde haberler güzell gebemizi nurcanı tebriiik ederimmm hemen alıcam lisyeteee :)
hande yaa niye bizim böyle oldu ben de yaptım yine aynı yine aynı
bu arada daha da kötüsü bitti sayılan kanama yeniden başladı benim sanırım bi dr a gitme vaktim geldii..
hem yumoş var mı bi de ona bakar ya da ne var bi öğrenelim.. işte benden son durum buuuu
daha önce adet günlerim düzenliydi 29 günde bir oluyodum ilk kez bu ay bu şekilde oldu anlamadım bugün işte adetimin 3. günü bu dr. zaten benım ömrümü hepsi ayrı bişey diyo neyse gebe değilimde sanırım yumurtlıycam öyle dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?