Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hoşgediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iki dk gidiyorum hemen yazıyorsunuz ayol yetişemedim :))))

bumera canım bu test malesef pozitif diil arkadaşlar söylemiş zaten. ama regl düzenin değişmiş senin bir dr a gitmen iyi olabilir bence canım.

idilim hoş geldin tatlım. kanama başladı demek yine. canım dediğin gibi bir dr una görün sen. bi ilaç falan verir için de rahat eder canikom. eminim önemli hiçbişi yoktur Allah ın izniyle. benim test içler acısı canım. tam kızarırım bugün derken nasıl soldu anlatmam ama kısmet ne yapabilirim ki ...

merhabalar arkadaşlar ben size bişi sormak istedim ben bu ay ovülasyon testi aldım gittigidiyordan 16 tane ov. testi 4 tane gebelik testi var içinde ben pko hastasıyım ve bu ay ki siklusum 53 gün sürdü ama buda farlutal kullanarak oldu adetim yani farlutal kullanarak geldi ama bu ay bitkisel kürler uyguluyorum yumurtlamaya ayrdımcı şu an adetimin 8. günündeyim 5. gününde temizlendim ama yumurtalıklarımın olduğu bölgelerde çok hafif ağrılar var herhangi bir akıntı yok şimdi sizce bu testi ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım

işte son durum aynı.. ama bi de şu var adet de bitmiyo kiii

canım pik yapana kadar bu testler o kadar yavaş kızarıyorki bir gün öncesiyle fark yok gibi duruyor ancak birkaç gün öncesiyle karşılaştırırsan farkı görebiliyorsun. günün yakın her gün yapmaya devam bir anda kızarıcak. ama dr a da git ihmal etme idilcim

hoşgeldin canımm bence hemen başla bu yumoşlar çılgın hiç belli olmuyo hemen de olabilir 30 gün sonra da o yüzden acaba kaçırdım mı dememek için başla.. bence 16 az senin durumunda biri için daha çoklu paketlerden alsaydın keşke..ya da bitince alırsın..inşallah yakalarsın kırmızı çizgileri tez zamandaaa

doğru haklısın tatlım devam edicem de işte her biri aynı gibi geliyo sadece son yapılan taze ya solmuyo hemen.. neyse ben dr a gidince aydınlanıcam :) karar verdim yarın gidiyorummalkisalkisalkis

bence regli bittiğine göre hemen başla pkoda düzensizlik olması normal her an gelebilir yumoşun. testlere başla 7 tane falan kaldığında 32 lik olanından al. 53 lük siklusa 16 az gelicektir büyük ihtimal. akıntı yoksa muhtemelen daha yumurtlamıyorsundur ama işini garantiye al başla.

peki hergün mü yapacağım testi yoksa 4 saatte bir mi bu arada ben bu testlere bu kadara para harcayacaksam dr a gitsem daha iyi değilmi arkadaşlar inanın şu an durumlar biraz kötü ondan bu yola başvurdum ama normalde 40 gün süren sikluslarda 24. gün yapın yazıyorduda kafam çok karışık zaten bu pko karmakarışık bir durum ya

yok hayatım her gün aynı saatte yapacaksın 4 saat idrarını tutarak yapacaksın. zaten tanesi 1 milyona geliyo sayılır ve belkide kısa sürede yakalayacaksın kırmızıyıı.. pco sağı solu belli olmayan bi durum o yüzden düzenli sikluslar için geçerli o.. sen kırmızıyı görene kadar yap mutlaka çünkü sadece bi gün çıkıyo tam kırmızı canım

ben şimdi yaptım arkadaşım çok çok az silik olarak ikinci çizgi çıktı bu yani az da olsa başladığınımı gösterir yumurtlamanın yoksa her insanda lh hormonu vardır bu yüzden mi çıkıyor bu silik çizgi

valla canım bunu ben de tam olarak bilmiyorum ama şahsi durumum ne zaman yapsam silik çıkıyo bende.. resmini çekebiliyosan koy değerlendirelim

yaptığın testin fotosunu buraya koyarsan daha iyi anlarız canım. hergün yapasan kesinlikle kaçırmazsın. bu testler zaten daha çok düzensiz yumurtlayanlar için. şimdi dr a gitsen yumurta takibi için her gün yada gün aşırı çağıracak her seferinde para alırmı bilmem ama her gün dra gitmek 1 liradan daha fazla gerektirir heralde. eğer 3 ay üstüste bu testleri kullanırda hamile kalamazsan yumurta takibi yaptır bence.

çizgi dahada belirginleşti ama diğeri kadar beliriin değil yani 10 dakika oldu bundan sonrası önemli değil diye biliyorum ama bayağı belli oldu ama ilk çizgi çok kırmızı onun kadarda değil keşke bu gebelik testi olsaydı ne güzel olurdu gebelik testinde bundan daha silik olsa bile gebeyim demekti çünki ahhh ahh allahım o günleride göster bana yarabbim herkese tabi

benim 7. günden sonra silkte olsa hergün çıktı ama 27. gün pik yaptı. büyük ihtimal sürekli çizgi çıkıyor. ama hiç merak etme pozitif çok belirgin karıştırmıycaksın

arkadaşlar ben ovulayon testiyle hamile kaldım gülen yüz çıkanlardan yardımı büyüktü bence sizde olcağını düşünün gerçekten işe yarıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…