- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.581
herkesee selammm ..
ben geldimm..
amma konuşmuşsunuz yaaaw bundan sonra kitap okumuycam zaten ancak sizin yazdıklarınızı okıyuorum :)
kızlar maşallahh sizde haberler güzell gebemizi nurcanı tebriiik ederimmm hemen alıcam lisyeteee :)
hande yaa niye bizim böyle oldu ben de yaptım yine aynı yine aynı
bu arada daha da kötüsü bitti sayılan kanama yeniden başladı benim sanırım bi dr a gitme vaktim geldii..
hem yumoş var mı bi de ona bakar ya da ne var bi öğrenelim.. işte benden son durum buuuu
evet canım git bi baksın dr içine dışına ne var ne yok
hoşgediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
işte son durum aynı.. ama bi de şu var adet de bitmiyo kiii
merhabalar arkadaşlar ben size bişi sormak istedim ben bu ay ovülasyon testi aldım gittigidiyordan 16 tane ov. testi 4 tane gebelik testi var içinde ben pko hastasıyım ve bu ay ki siklusum 53 gün sürdü ama buda farlutal kullanarak oldu adetim yani farlutal kullanarak geldi ama bu ay bitkisel kürler uyguluyorum yumurtlamaya ayrdımcı şu an adetimin 8. günündeyim 5. gününde temizlendim ama yumurtalıklarımın olduğu bölgelerde çok hafif ağrılar var herhangi bir akıntı yok şimdi sizce bu testi ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım
canım pik yapana kadar bu testler o kadar yavaş kızarıyorki bir gün öncesiyle fark yok gibi duruyor ancak birkaç gün öncesiyle karşılaştırırsan farkı görebiliyorsun. günün yakın her gün yapmaya devam bir anda kızarıcak. ama dr a da git ihmal etme idilcim
merhabalar arkadaşlar ben size bişi sormak istedim ben bu ay ovülasyon testi aldım gittigidiyordan 16 tane ov. testi 4 tane gebelik testi var içinde ben pko hastasıyım ve bu ay ki siklusum 53 gün sürdü ama buda farlutal kullanarak oldu adetim yani farlutal kullanarak geldi ama bu ay bitkisel kürler uyguluyorum yumurtlamaya ayrdımcı şu an adetimin 8. günündeyim 5. gününde temizlendim ama yumurtalıklarımın olduğu bölgelerde çok hafif ağrılar var herhangi bir akıntı yok şimdi sizce bu testi ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım
bence regli bittiğine göre hemen başla pkoda düzensizlik olması normal her an gelebilir yumoşun. testlere başla 7 tane falan kaldığında 32 lik olanından al. 53 lük siklusa 16 az gelicektir büyük ihtimal. akıntı yoksa muhtemelen daha yumurtlamıyorsundur ama işini garantiye al başla.
ben şimdi yaptım arkadaşım çok çok az silik olarak ikinci çizgi çıktı bu yani az da olsa başladığınımı gösterir yumurtlamanın yoksa her insanda lh hormonu vardır bu yüzden mi çıkıyor bu silik çizgi
ben şimdi yaptım arkadaşım çok çok az silik olarak ikinci çizgi çıktı bu yani az da olsa başladığınımı gösterir yumurtlamanın yoksa her insanda lh hormonu vardır bu yüzden mi çıkıyor bu silik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?