- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
sağol cnmm umarımm herkes hamiş olur:CüvCüv: cnm ben şimdi 15.gün hem digitalde hemde normal ovulasyon testinde çift çizgiyi net gördüm 16.gün tekrar yaptım ikincisi belli belirsizdi dedim 15.gün kesin yumurtladım sonraki günlerde yapmadım fakat 16.gün silikti. ateşim artmayınca hatta 19.gün gene düşünce ateşim (ateş düşünce yumurtlama oluyor) şaşırdım çünkü benim hemen ateşim 36,9 olur bidaha test yapayım dedim 19.gün gayet net çift çizgiyi gene gördüm 21.gün gene silikleşmeye başladı çizgi.
ben 4saat öncesine kadar kesinlikle sıvı tüketmedim sen ona dikkat etmediysen belkide ondan net çizgi görünmemiştir?
Ben sivi konusunu bilmedigim icin hic dikkat etmedim acikcasi, hatta daha fazla ictigimi hatirliyorum yumurtlamaya yardimci olur dusuncesiyle.Yurtdisinda yasiyorum aldigim ovulasyon testlerinin prospektusunu okuyamadigim icin bilemedim . Senin durumun gercekten ilginc sanki iki kere ayri ayri yumurtlama olmus gibi ikiz mi gelecek yoksa:1rolleyes:Ben gecen agustosta bi dusuk yasadim kurtajdan 2 ay sonra adetim cok kisa surmeye basladi (2 gun) kanda cok az geliyor bu yuzden yumurtlama var yokmu diye endiseye dustum. En kisa zamanda mutlu haberler alirsin ins. canim.
Merhaba arkadaşlar benim 8-9 nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. İnternette araştırdım ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testlerde çıkabiliyormuş. Cuma yaptım tek çizgiydi bu sabah yaptım tekrar gebelik testinde ikinci çok silik çıktı. Çok da umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba diye de düşünüyorum. 9 nisan ovulasyon olsa 14 gün sonrası 23 nisan adet olmam gerekiyor. Daha erken oluncamı silik çıktı acaba?
Merhaba arkadaşlar benim 8-9 nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. İnternette araştırdım ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testlerde çıkabiliyormuş. Cuma yaptım tek çizgiydi bu sabah yaptım tekrar gebelik testinde ikinci çok silik çıktı. Çok da umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba diye de düşünüyorum. 9 nisan ovulasyon olsa 14 gün sonrası 23 nisan adet olmam gerekiyor. Daha erken oluncamı silik çıktı acaba?
bende ekim ayında bebeğimi aldırmak zorunda kaldım kalp atışı alınamadı diyesenağlama cnm kürtajdan sonra kontrole gitmiş miydin ? endişeye kapılmana gerek yok büyük ihtimalle fazla sıvı tüketmekten tam çıkmamıştır seyrelmiştir. ama genede ben kürtajdan 2ay sonra kontrole gittimdi ozaman yumurtlamaya başladığımı öğrenmiştim doktor sölemişti.. bidee amiin diyemeden geçemicemm 1 tane gelsede razıyım:)
aaaaaaaaaa gerçektenmi canım erken olabilir az daha bekle istersen
çook sevindim inanki
inşallah pozitiftir Allahın izniyle
çok istiyorum o çift çizgiyi bende görmeyi
Allah gönlümüze göre versin:Saruboceq:
hayırlısı olsun, hamilesin bence. çok silik çıkması yeterli. tebrikler :) darısı başımıza...:sm_cool:
kesinlikle canım ondandırr ay çook sevindim senlle aynı zamanlarda kaybettik bebeğimizi ve bende 9nisanda gördüm çift çizgiyi gülen yüzü şimdi bende mi yapsam test heveslendim
Muhasebe22 tebrik ederim inşallah bu sefer Allah kucağına almayı nasip eder:) Ben bişey sorucam Cuma günü 21. gün pozitif ovülasyon testiyle yakaladım:)) Ama bugün çok kötü karnım ağırdı sanki adet olacak gibi. Ve bu genelde bana oluyor yumurtlama ve adetten bittikten hemen sonra. Acaba bunu hiç yaşayan var mı?
Muhasebe22 tebrik ederim inşallah bu sefer Allah kucağına almayı nasip eder:) Ben bişey sorucam Cuma günü 21. gün pozitif ovülasyon testiyle yakaladım:)) Ama bugün çok kötü karnım ağırdı sanki adet olacak gibi. Ve bu genelde bana oluyor yumurtlama ve adetten bittikten hemen sonra. Acaba bunu hiç yaşayan var mı?
kizlar bende ovulasyon testi yapmak istiyorum.clearblue digital testin fiyati ne kadar acaba ve eczanelerde bulabilirimiyim.cewap werirseniz sewinirim.tesekkurler.
muhasebe kan testi yaptın mı naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?