Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben sivi konusunu bilmedigim icin hic dikkat etmedim acikcasi, hatta daha fazla ictigimi hatirliyorum yumurtlamaya yardimci olur dusuncesiyle.Yurtdisinda yasiyorum aldigim ovulasyon testlerinin prospektusunu okuyamadigim icin bilemedim . Senin durumun gercekten ilginc sanki iki kere ayri ayri yumurtlama olmus gibi ikiz mi gelecek yoksa:1rolleyes:Ben gecen agustosta bi dusuk yasadim kurtajdan 2 ay sonra adetim cok kisa surmeye basladi (2 gun) kanda cok az geliyor bu yuzden yumurtlama var yokmu diye endiseye dustum. En kisa zamanda mutlu haberler alirsin ins. canim.

bende ekim ayında bebeğimi aldırmak zorunda kaldım kalp atışı alınamadı diyesenağlama cnm kürtajdan sonra kontrole gitmiş miydin ? endişeye kapılmana gerek yok büyük ihtimalle fazla sıvı tüketmekten tam çıkmamıştır seyrelmiştir. ama genede ben kürtajdan 2ay sonra kontrole gittimdi ozaman yumurtlamaya başladığımı öğrenmiştim doktor sölemişti.. bidee amiin diyemeden geçemicemm 1 tane gelsede razıyım:)

Merhaba arkadaşlar benim 8-9 nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. İnternette araştırdım ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testlerde çıkabiliyormuş. Cuma yaptım tek çizgiydi bu sabah yaptım tekrar gebelik testinde ikinci çok silik çıktı. Çok da umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba diye de düşünüyorum. 9 nisan ovulasyon olsa 14 gün sonrası 23 nisan adet olmam gerekiyor. Daha erken oluncamı silik çıktı acaba?

aaaaaaaaaa gerçektenmi canım erken olabilir az daha bekle istersen
çook sevindim inanki
inşallah pozitiftir Allahın izniyle
çok istiyorum o çift çizgiyi bende görmeyi
Allah gönlümüze göre versin:Saruboceq:

kesinlikle canım ondandırr ay çook sevindim senlle aynı zamanlarda kaybettik bebeğimizi ve bende 9nisanda gördüm çift çizgiyi gülen yüzü şimdi bende mi yapsam test heveslendim

Sana da cok gecmis olsun. Kurtajdan 1 hafta sonra dr. kontrole cagirdi problem yok dedi. Ve tam 28 gun sonra da regl oldum. Ama kurtajdan 2 ay sonra adet miktari cok azaldi ozellikle gecen ay resmen damla olarak geldi once gebelikten suphelendim test yaptim cook silik bi cizgi cikti sonra ertesi gun tekrar yaptim hic bi sey yoktu negatif. Moralim cok bozuldu erken menapoza girdigimi dusunuyorum hep. Simdi reglime bi kac hafta var benim memeler cok fena sismeye ve agirmaya basladi. Stresten duzenim allak bullak oldu. Ya hormonal bi bozukluk oldu memelerim sisti ya da ustune gorme olayi oldu. Ama buna hic ihtimal vermiyorum teste negatif cikmisti ayrica memelerden baska bi belirtim de yok. Tekrar test alip yapmaya cesaretim yok bi daha ki kanamayi bekleyecem yine az olursa o zaman bi doktora giderim heralde. Dotorlardan da oyle korkuyorum ki :1no2:

Cok tesekkurler Cancer bebek isteyen butun anne adaylarinin en kisa zamanda guzel haberler vermesini canigonulden diliyorum.

hayırlısı olsun, hamilesin bence. çok silik çıkması yeterli. tebrikler :) darısı başımıza...:sm_cool:

aaaaaaaaaa gerçektenmi canım erken olabilir az daha bekle istersen
çook sevindim inanki
inşallah pozitiftir Allahın izniyle
çok istiyorum o çift çizgiyi bende görmeyi
Allah gönlümüze göre versin:Saruboceq:

İnşallah canım Allahım herkese nasip etsin. Yarın hastaneye gidip kan testi yaptıracam.

Muhasebe22 tebrik ederim inşallah bu sefer Allah kucağına almayı nasip eder:) Ben bişey sorucam Cuma günü 21. gün pozitif ovülasyon testiyle yakaladım:)) Ama bugün çok kötü karnım ağırdı sanki adet olacak gibi. Ve bu genelde bana oluyor yumurtlama ve adetten bittikten hemen sonra. Acaba bunu hiç yaşayan var mı?

yok cnm ben anlamıyorum yumurtlama günümü ağrı pek olmaz..hadi hayırlı olsun yakalamışsın çiift çizgiyi inşallah gebeliktede yakalarsın.
benim günümde yarın bakalım ne olacak buay ama regl belirtilerim başladı oyüzden pek umudum yok..

Canım sen de heme umutsuzluğa kapılma belki tutunmuştur bebecik:) Hiç belli olmaz.. Benim bu ay ara kanama oldu bir de yumurtlamada 2 önce bitti. Sonra yumurtlama oldu çizgi ve sonrasındaki gün çalıştık:) ınşallah olur bebişler ama karnım felaket ağrıyor yumurtlama zamanı da çok ağrır benim bakalım hayırlısı artık ben biraz geç olurum herhalde o yüzden günüm belirsiz ama bu ay özellikle hiç düşünmedim bıraktım saldık çayıra mevlam kayıra:)))))

Canım benimde ovulasyon döneminde ve ondan bir hafta geçene kadar öyle karnım kasıklarım belim ağrıdıki sandım adet olacam ama şimdi geçti tüm ağrılar.

kizlar bende ovulasyon testi yapmak istiyorum.clearblue digital testin fiyati ne kadar acaba ve eczanelerde bulabilirimiyim.cewap werirseniz sewinirim.tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…