Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

1 yumurta beyazı kadar mıııııı :1shok: yok benim hiç o kadar çok olmadı. ama ben birşeyi fark ettim yumurtlarken kasık ağrısı diyorsun ya ben onu hiç yaşamamıştım bu ay fark ediyorum. çünkü kendimi dinliyoruuum:))))))))

bu arada benim yumurtlar yumurtlamaz göğüslerim çok hassaslaşmaya başlar, üstüne yatınca hatta hızlı yürürken sancır ve adet olana kadar geçmez. yani ayın neredeyse 2 haftası benim göğüsler bomba şeklinde geziyorum. şu an öyle değil. yumurtlamadım mı acaba... off ya ne zor işmiş bacılaaar.

benimde okadar olmazdı akıntım bu ay düzenim değişti biliyorsun ya ondan oldu heralde.
benim geçen aylar aynen dediğin gibiydi göğüsler. asla moralini bozmak için söylemiyorum dönem dönem prolaktin hormonunda ufakta olsa bir yükseklik olduğunda olabiliyormuş. bende de olduğunda elimi süremiyorum hatta okadarki yandan kolum deydiğinde bile ağrıdığı oluyordu. çok önemsemedim açıkcası daha önce yaptırdığımda normal çıkmıştı çünkü. ama bu ay hiç olmadı halada yok bende anlamadım. ama her ay ağrıycak diye bir şey yok canım takma kafanı opuyorumnanaktan

ne moral bozması edacım olur mu öyle şey. ama ben kendimi bildim bileli hep öyledir. prolaktinim mi yüksek acaba... hay Allah bunu hiç düşünmemiştim evet kolum değse acır benim.. dur bakalım 2 ay olmazsa gidicem dedim ya, ona da bakılır gidince nasıl olsa. aslında inşallah hiç gerek kalmaz kese görmeye gideriz ayol :))))))))))

herkesin olur ara ara ama yinede ihmal etmemek lazım. gidersen bebek istiyoruz diyince rutin olarak bakılıyor hormonların hepsine. biraz yüksekse bile 1 hapla düzeliyor diğer hormonlar kadar zorlamıyor yani. ihtiyacın olmıycakda bilgin olsun diye söylüyorum. evet ilk gidişin keseyi görmek için olur inşallah opuyorumnanaktan

kızlar istemesemde alışıyorum bu fikre sonra çok üzülmekten korkuyorum. özgecim benim ateşimide gördü ondan öyle konuşuyor sanırsam kaydirigubbakcemile3

oooh gördün mü edacım sadece ben diil özgecim de aynı fikirde. geliyor bebiş diyorum inanmıyorlar bana özgecim yaaa

ahh be canım ağzından bal damlıyor. inşalaaaah amiiin.

senin durum ne özgecim, dün göremedim ben seni çok fazla..

ay kızlar bu özge benmiyim :roflol::roflol::roflol::roflol: bebekcim ve scubacım o kişi ben degilim ondan hic üzerimede alınmıyorum iyimi :roflol::roflol:

gunaydın kızlar günaydın scuba ya bende çok şiddetli bi bel ağrım ve gece uyutmayacak kadar kasık ağrılarım var ya neden sence scuba şimdi inan belimin ağrısından duramıom kopuo kasıklarımdada sancı var

tünaydın kız.sevindim canım ağrıyada sevinilirmi böyle güzel şeylerin habercisiyse sevinilir. biraz erken gibi ama. 16-17 sindemi görmüştün pozitifi? bende hiçbirşey yok daha belirti falan opuyorumnanaktan

ayy kittican benim aklımda özge diye kalmışsın sen çok utandım şimdi :kedi: peki senin adın neydi canım çok özür dilerim yaaa....

:bbo:
tünaydın kız.sevindim canım ağrıyada sevinilirmi böyle güzel şeylerin habercisiyse sevinilir. biraz erken gibi ama. 16-17 sindemi görmüştün pozitifi? bende hiçbirşey yok daha belirti falan opuyorumnanaktan

ya evet canım 17 sinde çift çizgi gördüm 16-17-18-19 da çalışma yaptık walla dün bişi yapmadık ama dünden beri çok sancım var ya hele belim kopuooo ya neden sence scuba

:bbo:

ya evet canım 17 sinde çift çizgi gördüm 16-17-18-19 da çalışma yaptık walla dün bişi yapmadık ama dünden beri çok sancım var ya hele belim kopuooo ya neden sence scuba

tam olarak nedenini bilemiyorum ama inşallah bebiş yerleşiyordurda o ağrı yapıyordur. ya aslında benimde kasığımda batmalar oluyor hala ama ben kendimi çok dinlediğimden diyorum hatta biraz gerilme gibi. inan şu an içimizde neler oluyor bilmeyi çok isterdim.
bu arada birazdan ov. testi yapıcam bakalım ne çıkacak sırnaşık şey muhtemelen silik çizgi kaydirigubbakcemile3

bendede ilk öle başladı ama dün geceden bugüne iiyice azdı scubacım yaa hayırlıdır inşallah inşallah gerçekten ii bişiler oluodur orda ya bişi sorcam daha ilişki gerekiomu acaba eşimle çünkü oda bende sitrese girdik yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…