- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.721
benim kullandigim yesil sapli olanlardan cnm scub da ondan kullaniyor o yonlendirmisti beni.
paketin üzerinde ki yazilar mor olan. icinde de yesil cubuklari var ama lh yazmior.ben 32tane almistim bitince bende alicam :)) reglde olursam birdakiay icin iyi olur :)
ayçam yaa aynısı bana da oldu dün akşam... sağ ve sol kasığımda sanki patlayacak gibi bir basınç hissi.. ama benim çalışma bittikten sonra geçti. neden olduk biz böyle acaba? bir de ben de affınıza sığınarak soruyorum ama nasıl sorcam ki... şey eşim dediki bembeyaz bir sıvıyla kaplanmış :kedi: ilk defa oldu böyle bişi yumurtladım mı acep.. ayça kıss gıdaklıyor muyuz ne :)))))))
canım regli bitiminden itibaren 3 gün falan yaptım deneme amaçlı hiç bişi çıkmadı sonra 5 gün önce yaptım silik çizgi (kitler evde onun için tam gün veremiyorum ve resimlerini koyamıyorum) 3 gün üst üste artarak koyulaştı ama eşitlenmedi 1 ara verdim yapmadım ve dün tekrarladım yine ikinci çizgi silik ama o kadar silik değil hemen fark ediliyor.benim regli ve yumurtlama günlerim düzenlidir ilk defa ovulasyon kullanıyorum bu yüzden merak ettim kaç gün çift çıkar diye....a.s.
canlarım benim 4 test kaldı şimdi yenisini sipariş edicem gg den. ama size sormak istedim benim şu an elimdekiler mavi paketli içinden yeşil kısmında lh yazanlardan çıkıyor. bir de coretest markalı olan morumsu bordomsu gibi bir paketi olan var onun da içi yeşil saplı görünüyor. hangisini alayım ben. sizinki hangisinden bir haber edin bana acilinden :)))
duygucum merhaba. hayırlı olsun canım. bende 3-4 yıllık uğraştan sonra internetten coretests ovulasyon testi almıştım. şu an 4 aylık hamileyim. ürün çok güzel ve işe yarıyor :) :ecrin_bebek::ecrin_bebek: şimdi gözümüz yollarda bebişi bekliyoruz. :)
benim kullandigim yesil sapli olanlardan cnm scub da ondan kullaniyor o yonlendirmisti beni.
paketin üzerinde ki yazilar mor olan. icinde de yesil cubuklari var ama lh yazmior.ben 32tane almistim bitince bende alicam :)) reglde olursam birdakiay icin iyi olur :)
canım şimdi onlar sana çok silik değilmiş gibi geliyor banada öyle geliyordu. hatta hep kaçırdım diye düşünüyordum. gebelik testinde görsen silik bile demezsin hatta kesin hamilelik var dersin. ama bunda pozitif demek olmuyor malesef. bu testler çok hassas 10 ve üzerinde belirgin ama eşit olmayan çizgi mutlaka çıkıyor. 20 de tam eşitlik oluyor. 20 nin üzerinde daha bile koyu oluyor. çatlamanın gerçekleşmeside lh 20 ve üzerine çıktığında oluyor. benim 20 gün böyle silik çıktı başta gerçekten silikti sonra belirgin 1-2 metreden bile rahat seçilen ama pozitif olmayan çizgi çıktı. pozitifi mutlaka yakalıycaksın tek yapman gereken kuralına uygun olarak testi hergün tekrarlaman. resimlerini koyarsan burdaki arkadaşlarımızda yorumlamana yardımcı olur. ama inan pozitifi görünce acaba demiyceksin hep söylüyorum.
şimdi oldu canım benimki mavi paketli olan. şimdi sizinkinden alıyorum. inşallah bir dahaki ay kullanmamıza gerek kalmaz kıslarrrr :) :Saruboceq:
duygucum merhaba. hayırlı olsun canım. bende 3-4 yıllık uğraştan sonra internetten coretests ovulasyon testi almıştım. şu an 4 aylık hamileyim. ürün çok güzel ve işe yarıyor :) :ecrin_bebek::ecrin_bebek: şimdi gözümüz yollarda bebişi bekliyoruz. :)
ayçacım, edacım çok teşekkür ederim canlarım. tamam ben de siparişimi veriyorum o zaman, hayırlısı olsun inşallah.
ayçam bence sen kesin yumurtladın.
sanki bu ay çok akıntım yok benim. yani sabahları falan oluyor ama sonra yok gibi normalde olurdu şeffaf. ne biliyim ya anlamadım yumurtladım mı yoksa yumurtlamadım mı :))))))))))
şimdi ödemeyi yaptım kızlar. 22 ovulaston+4 gebelik testiydi ben hepsini ovulasyon testi olarak istedim. gebelik testim var 2 tane zaten. hayırlısıyla gebelik testlerini de kullanmak nasip olur inşallaaaah...
inşallah canım. ben yine 32 lik olanından alıcam. daha doğrusu eşim alıcak. nasıl hepsini ov. testi olarak istedin.
aah kittycan olur mu öyle şey aşkolsun. sen ne zaman geldin ben görmedim seni canım. kızlar da görmemiştir testlere daldık gidiyoruz be canım. hayırlı ramazanlar, hoş geldin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?