- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.701
canım şimdi anladım. bak geçmiş sayfalarda çizelgeler var onlara bir göz at. çift çizgi genelde sürekli çıkıyor canım. önemli olan iki çizginin aynı renk olması ya da ikinci çizginin kontrol çizgisinden bile daha koyu olması. maalesef mesela ben hiç aynı koyulukta yakalayamadım çok yaklaştım ama aynı rengi tutturamadım. bir arkadaş söylemişti hiç aynı renk olmadı ama en çok koyulaştığı zamanlarda yaptım ve hamile kaldım diye. sen oldukça koyulaşınca çalışmalara başla eşinle. inşallah Rabbim isteyen herkese bebeğini verir.
günaydın arkadaşlar
ben kk ' okuyucu fanatiklerinden yazarak pek katılamıyorum...ovulasyon testi kullanıyorum ve merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar ovulasyon testinde en fazla kaç gün çift çizgi çıkar???benim 5 gündür çift çizgi çıkıyor da :))))a.s.
günaydın kızlaaar. ortalıkta kimsecikler yok daha :)
hepinize hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar dilerim.
biran önce gelin yahu özlerim beeeeeeen
Günaydın şekerlerimmm. Nasılsınız bugün?
edoş hoşgeldin şekerim :) idili görmüştüm seslendim ama daha geçmişi okuyor herhalde.
İdilcim kolay gelsin cnmm,haberlerini bekliyoruz.
selam millett işler yoğun dolayısıyla çok takılamıyorum size doktora 4 te gidicem. haberleri akşama veririm öpüyorumm herkesii
hoşbulduk şeker. çok canım çekti bende yapıyımmı bir test daha. eşim alırım 1 paket daha sen yap diyo oda sevdi bu işi kaydirigubbakcemile3
tabi canım aslında hep kısmet işi, ondan ötesi yok. sakın yanlış anlama ben umudunu kırmak için söyler miyim hiç. gerçi benim de denediğim ilk ay, ben sadece burda okuduklarımı ve canım arkadaşlarımızla paylaştıklarımızı söyledim. inşallah en yakın zamanda gelir bebişin, tabi bizlerin de :)))))))
yap yap kaydirigubbakcemile3
alıskanlık oldu onlarda da napsinlar sırnaşık şey
çift çizgiden kastın nedir eğer silikse 1 ay boyunca çıkabilir. yok eşit yada daha koyu diyorsan benimki 3 gün sürdü 4. gün teste yakın ama pozitif diyemiyceğim şekilde çıktı. sürekli pozitif genelde hamilelik demek inşallah öyledir. istersen resimlerini koy ona göre yorumlıyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?