Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

amin canım allah isteyen herkese nasip etsin .... fakat okuduğum bazı yazılarda herkes de aynı eşitlik de yada koyulukda kırmızılık çıkmaz diye okumuştum ben işte bu biraz kafa karıştırıcı...bir ay boyunca sadece bir gün silik çıkıpta temasda bulunup hamile kalanlar var....?????kısmet allahtan beklicez ne yapalım

tabi canım aslında hep kısmet işi, ondan ötesi yok. sakın yanlış anlama ben umudunu kırmak için söyler miyim hiç. gerçi benim de denediğim ilk ay, ben sadece burda okuduklarımı ve canım arkadaşlarımızla paylaştıklarımızı söyledim. inşallah en yakın zamanda gelir bebişin, tabi bizlerin de :)))))))

çift çizgiden kastın nedir eğer silikse 1 ay boyunca çıkabilir. yok eşit yada daha koyu diyorsan benimki 3 gün sürdü 4. gün teste yakın ama pozitif diyemiyceğim şekilde çıktı. sürekli pozitif genelde hamilelik demek inşallah öyledir. istersen resimlerini koy ona göre yorumlıyalım.

selam millett işler yoğun dolayısıyla çok takılamıyorum size doktora 4 te gidicem. haberleri akşama veririm öpüyorumm herkesii

sağol canım benimmm bende valla sizi görünce daha iyi oluyorum. :1hug:
ben de yeni uyandım ama gece sahura kalkmadım gece 12de yedik yattık koci$Le cokacimcoook gece de kalktim su ictim tamm 4bardak sabahta wcden cikamadim :roflol:
2 saat sonra test yapicam :Saruboceq:

canım olur mu hiç öle şey ne demek umudu kırmak aklımdan bile geçmedi...sadece okumuş olduğum yazılar üzerinden bende sizler gibi yorum yaptım .... sağlıkla kalın her şey gönlümüzce olsun...a.s.

yap yap kaydirigubbakcemile3
alıskanlık oldu onlarda da napsinlar sırnaşık şey

bu ay çalışmaların zamanını hep ona bıraktım. her akşam baktı testlere ona göre çalıştık alıştı tabii şimdi test yok çalışma yok. bu arada ister istemez bu konuda tecrübe sahibide oldu.

canım regli bitiminden itibaren 3 gün falan yaptım deneme amaçlı hiç bişi çıkmadı sonra 5 gün önce yaptım silik çizgi (kitler evde onun için tam gün veremiyorum ve resimlerini koyamıyorum) 3 gün üst üste artarak koyulaştı ama eşitlenmedi 1 ara verdim yapmadım ve dün tekrarladım yine ikinci çizgi silik ama o kadar silik değil hemen fark ediliyor.benim regli ve yumurtlama günlerim düzenlidir ilk defa ovulasyon kullanıyorum bu yüzden merak ettim kaç gün çift çıkar diye....a.s.

edam, idilim, ayçam hepiniz hoşgeldiniz. hepinize hayırlı ramazanlar kızlar...

edacım yap yap alışkanlık oldu dediğin gibi. benim de elimde 4 tane kaldı yenisinin siparişini vericem ben de bugün. kısmetse regl gününe kadar yapıcam ben de senin dediğin gibi devam yani :)))

ayçacım sen de yapar yapmaz sonucu bildir şekerim bakalım hala kızarıkmısın çok merak ediyorum hemen haber et.

idilcim inşallah çok hayırlı haberlerle gelirsin dr undan. şu kanama bir geçse herşey yoluna girecek, onun da icabına dr un bakacak inşallah..

tamam tatlım hemen söylücem sanmıyorum ama hala kızarık oldugumu.
dün akşam felaket kasık agrım vardı. burada herseyi konustugumuz icin affınıza sıgınarak yazıyorum,
dün gece de isi hallederkende felaket agrım vardı,bitince de resmen kıvrandırdı beni. ilk kez böyle oldu anlamadim.

canlarım benim 4 test kaldı şimdi yenisini sipariş edicem gg den. ama size sormak istedim benim şu an elimdekiler mavi paketli içinden yeşil kısmında lh yazanlardan çıkıyor. bir de coretest markalı olan morumsu bordomsu gibi bir paketi olan var onun da içi yeşil saplı görünüyor. hangisini alayım ben. sizinki hangisinden bir haber edin bana acilinden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…