Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım belki de yumurtluyorsundur. dün benim de hayatımda ilk defa belim ağırdı ve kasıklarım battı. hayatımda ilk defa dedim çünkü ilk kez bebek istiyorum bu yüzden de kendimi dinliyorum ondan oluyor bence. kızlar aslına bakarsanız bizim hissettiğimiz çoğu belirti kendimizi dinlemekten kaynaklanıyor gibi geliyor bana. daha çalışır çalışmaz hamile kalmış bile olsak (inşallah Allahım) 3-4 günlük şeyi nasıl hissetcez yaw...

ay dünde biz konuştuk bunu eşimle. hızlı kızlar olarak alıştık tabii biz olmayınca dedim farkındamısın kaçgündür çalışma yok belli olsun ona göre dedi sırnaşık şey dedim varsa 9 ay bekliycen heralde sırnaşık şeysırnaşık şey. anladımki korkuyor birşey olur diye. baya aradan sonra bu gece olucak heralde çalışma. 15-16-17 si pozitifi gördüm 14-15-16-17 si çalıştık sonra bıraktık aman 3 gün olmuş bana niye bu kadar uzun geldi ki kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

bence sizde ara verin zaten silik olduğuna göre çatlatmışsın yumurtayı

evet hayatım oyüzden kasık ağrısı batmayı falan şimdilik kaale almıyorum yapıyım şu testi geliyorum

ama esti yapalı 4 gün oldu 4 gün önce pozitifti şimdi ise negatif şimdi yumurtluyo olabilirmiyim sizce 24-48 saat içinde olmuomu yumurtlama

Kızlar kusura bakmayın birden ortalıktan kayboldum canlarım. Evi temizledim ohh temizlik gibisi yok vallahi. Bu arada gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz şekerlerim.
iki arada bir derede ben de testimi yaptim sonucuna bakicam simdi gidip.
allahim bu mübarek ayda,oruclu oruclu dualarımızı kabul etsin insallah bebislerimiz geliverir..

ama esti yapalı 4 gün oldu 4 gün önce pozitifti şimdi ise negatif şimdi yumurtluyo olabilirmiyim sizce 24-48 saat içinde olmuomu yumurtlama

evet canım zaten oyüzden pik yaptıktan 2 gün sonra silikleşiyor çizgi yani sen en geç 19unda yumurtlamışsın şu an yumurtluyor olamazsın çünkü lhın düşük

tamam yap gel edacım. benim de başım ağırmaya başladı. zaten bende boyun düzleşmesi var başımı döndürür ve ağrıtır ama ilaç içmek istemiyorum... ya tutunmuşsa anneciğine miniğim diyorum içemiyorum.. biraz daha dayanmaya çalışıyım bari.. yapınca haber etmeyi unutma edacım

ya hayırlısı böle düşününce kızlar işin içinden çıkılmıo dimi çok ince hesaplar kafa karıştıran durumlar önemli olan netice bu ramazan patlak versin üremede sınırsız artış olsun bu sitede inşallaaah Rabbim bizim gibi kullarını görür mubarek ayımızda müjdeli haberlerle beraber oluruz inşallah.

Kızlar yaptımmmm. Çizgi çıktı ama dün ve önceki kadar net değil. sanırım yumurtladım ben.:S
dünkü kasık agrılarımın sebebi demekk ki buymuş.peki ben hala birlikte olmaya devam ediyim mi sizce?

ellerine sağlık ayçacım.

Allah dualarını kabul etsin inşallah canım. testinden sonra haber ver bekliyoruz.

çok geçmiş olsun canım bende hep korkuyorum ilaç almaya. annelik ne zormuş daha gelmeden acı çektiriyor veletler. yazdım tatlım sonucu.

Kızlar yaptımmmm. Çizgi çıktı ama dün ve önceki kadar net değil. sanırım yumurtladım ben.:S
dünkü kasık agrılarımın sebebi demekk ki buymuş.peki ben hala birlikte olmaya devam ediyim mi sizce?

bence de yumurtladın ayçacım. bence yine de çalışmalara devam et en azından 2-3 günde bir. bence de kasık ağrıları ondandı. benim de dün baya ağrım olmuştu net çıkmasa da demek ki ben de dün yumurtladım... civcivlerimiz çıkar inşallah yumurtalarımızdan hepimizin tüm isteyenlerin ....

bencede dün yumurtladın sen.bu gecede çalış istersen sonra dinlenirsin çünkü yumurta 24 saate kadar dayanabiliyor. alkisalkisalkis

çok geçmiş olsun canım bende hep korkuyorum ilaç almaya. annelik ne zormuş daha gelmeden acı çektiriyor veletler. yazdım tatlım sonucu.

çok saol edacım. demek sen de yumurtladın. bu durumda tahminlerimize göre eda, ayça ve hande yumurtlamış durumda oluyor. tabi sinki kesin siz kırmızıyı gördünüz ben de yaklaştım ama kasık ağrılarım falan öyle yorumladım, dün yumurtladım gibi geldi. bakalım bu durumda önümüzde geçmek bilmeyen bir 14 günümüz var...

biliyormusunuz canlarım ben hem çabucak geçsin zaman diyorum hem de geçmesinden korkuyorum. hiç değilse böyle bir umut var..

walla bende silik ne kelime iz bile yok okadar negatif ya inanamadım walla lh uçmuş bedenimde ya hayretdelikafaduldendelikafadulden

çatlamış yumurtan ondan yoksa silikte olsa belirgin çizgi devam ederdi. çünkü çatlayana kadar azda olsa artıyor hergün sonra birkaç gün pik yapıyor işi bitiyor ve düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…