- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.761
bendede ilk öle başladı ama dün geceden bugüne iiyice azdı scubacım yaa hayırlıdır inşallah inşallah gerçekten ii bişiler oluodur orda ya bişi sorcam daha ilişki gerekiomu acaba eşimle çünkü oda bende sitrese girdik yaw
canım belki de yumurtluyorsundur. dün benim de hayatımda ilk defa belim ağırdı ve kasıklarım battı. hayatımda ilk defa dedim çünkü ilk kez bebek istiyorum bu yüzden de kendimi dinliyorum ondan oluyor bence. kızlar aslına bakarsanız bizim hissettiğimiz çoğu belirti kendimizi dinlemekten kaynaklanıyor gibi geliyor bana. daha çalışır çalışmaz hamile kalmış bile olsak (inşallah Allahım) 3-4 günlük şeyi nasıl hissetcez yaw...
canım belki de yumurtluyorsundur. dün benim de hayatımda ilk defa belim ağırdı ve kasıklarım battı. hayatımda ilk defa dedim çünkü ilk kez bebek istiyorum bu yüzden de kendimi dinliyorum ondan oluyor bence. kızlar aslına bakarsanız bizim hissettiğimiz çoğu belirti kendimizi dinlemekten kaynaklanıyor gibi geliyor bana. daha çalışır çalışmaz hamile kalmış bile olsak (inşallah Allahım) 3-4 günlük şeyi nasıl hissetcez yaw...
ama esti yapalı 4 gün oldu 4 gün önce pozitifti şimdi ise negatif şimdi yumurtluyo olabilirmiyim sizce 24-48 saat içinde olmuomu yumurtlama
Kızlar kusura bakmayın birden ortalıktan kayboldum canlarım. Evi temizledim ohh temizlik gibisi yok vallahi. Bu arada gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz şekerlerim.
iki arada bir derede ben de testimi yaptim sonucuna bakicam simdi gidip.
allahim bu mübarek ayda,oruclu oruclu dualarımızı kabul etsin insallah bebislerimiz geliverir..
tamam yap gel edacım. benim de başım ağırmaya başladı. zaten bende boyun düzleşmesi var başımı döndürür ve ağrıtır ama ilaç içmek istemiyorum... ya tutunmuşsa anneciğine miniğim diyorum içemiyorum.. biraz daha dayanmaya çalışıyım bari.. yapınca haber etmeyi unutma edacım
ben yaptım testi ve silik çıktı kızlar doğru tahmin etmişim yani kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaptımmmm. Çizgi çıktı ama dün ve önceki kadar net değil. sanırım yumurtladım ben.:S
dünkü kasık agrılarımın sebebi demekk ki buymuş.peki ben hala birlikte olmaya devam ediyim mi sizce?
Kızlar yaptımmmm. Çizgi çıktı ama dün ve önceki kadar net değil. sanırım yumurtladım ben.:S
dünkü kasık agrılarımın sebebi demekk ki buymuş.peki ben hala birlikte olmaya devam ediyim mi sizce?
çok geçmiş olsun canım bende hep korkuyorum ilaç almaya. annelik ne zormuş daha gelmeden acı çektiriyor veletler. yazdım tatlım sonucu.
ben yaptım testi ve silik çıktı kızlar doğru tahmin etmişim yani kaydirigubbakcemile3
walla bende silik ne kelime iz bile yok okadar negatif ya inanamadım walla lh uçmuş bedenimde ya :bbo:
walla bende silik ne kelime iz bile yok okadar negatif ya inanamadım walla lh uçmuş bedenimde ya hayretdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?