Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

allah korusun canım kötü şeyler düşünme prolaktin hormonuna baktırdınmı yakın zamanda onun yüksekliği göğüslerden süt gelmesine neden olabiliyor
canım benim vallahi ne yalan söyleyeyim baktırmadım ama bu aydan sonra hamiş kalmazsam gidicem eğer şimdi gidersem bu ayda yalan olur tedavi için ilaç verirler ve ben bebiş yapamam onun için gidemem bu ay...etrafımda bakayım yeni doğmuş bebiş varsa sütüm boşa gitmesin barimmmm heheh:):lepi:

aminnn cümlemizin dualarını kabuletsin bu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine hayırlısını etsinnn :):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

o şekerlik sizlerin senin ve diğer tüm arkadaşların :)

aminnn canım iyiki var bu site hazırlayıp bizleri bir araya getirenlerden allah razı olsun ne diyelim a.s

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn...çocuğu yoksa allah onuda bir bebiş nasip etsin varsa çocuğuna allah bir kardeş nasip etsin inşallah aminnnn:)

canım gelişmiş cevap seçeneğine tıkla orda yukarıda gülen yüzün yanında bir ünlem işareti var ona tuıklayınca gözat kısmından yüklemeyi dene

çok sağol ya teşekkür ederim sonunda yüklemeyi başardım napayım ben şimdi yarın uçağa binip gidiyimmi kocmın yanına

vakit kaybetme bence atla git 10 gün kadar kalabiliyosan kal gün aşırı dene 5 kez olur buda inş. iyi sonuç getirir sana hakkkında herşeyin hayırlısı ........benim kocacımda hasta hep benim yüzümden adamda enerji bırakmıyorum belim ağrıyor diyooooo yazık ona ya Şeniz:lepi:delikafadulden

ben bu ay aynı koyuluğu 10. gün yakaladım 11.gün kontrol çizgisinden de koyu ikinci çizgiyi gördüm değerlendirdik hayırlısı artık

spermin ortalama 36 saat yaşadığını düşünecek olursak 3 gün bile yeterli kısmette varsa sonrasında gebelik testinde çift çizgiyi görürsünüz inşallah:Saruboceq:

ben galiba yine kırmızıları göreceğim bu ay bir hafta önce adet görecekmişim gibi ağrılarım vardı 2-3 gün sürdü kesildi az önce yine başladı yine kısmet olmayacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…