Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok sağolun yaaa bende sizin gibi düşünüyorum daha kızarmasını beklersem geçikirim belki ama inşallah kızarır neyse ben şu uçak biletini alayım eşimle ayrı yerlerdeyiz izin zamanında gittiğimde olmadı tabi ozaman olmadı 2 ayda bir gidebiliyorum bunun için zamanı tutturmam zor bunun için bu testler benim için gerçekten çok önemli zaten ayrı kalmanın sitresinden düzensiz olan adetim temelli düzensizleşti eişimle ayrıldıktan sonra 3 ay adet görmedi sonrada adet odum sonra 4 ay yine olmadım ilaçla adet gördüm 8 günümden sonra bal çörek tarçın yedim inşallah faydası olmuştur halen yemeye devam etsemmiki sizlerinde başını şişirdim bu mubarek ayda rabbim inşaallah bu yaptığımız fadakarlıkların karşılığında bizlere nurtopu gibi evlatlar nasip eder

canım ne demek birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bal çörek otu tarçını bende kullanıyorum adetimin 1. gününden 10. gününe kadar fazla abartmadan kullanılınca faydası var elbet ben 11. 12. günler yumurtladığım için o süre yetiyor

bu arada preseed aldım çünku bende biraz vajinal kurulukta var onca yol gidicem ben elimden geleni yapayımda bana çok dua edin yarın nasipse yola çıkıcam herşey içinteşekkür ederim

rabbim gönlündekini kaderine yazsın inşallah canım ..preseed çok faydalı bir ürün spermlerede destek veren bir ürün inşallah kısa süre sonra alırız senden güzel haberleri canım herşey gönlünce olsun

bu arada preseed aldım çünku bende biraz vajinal kurulukta var onca yol gidicem ben elimden geleni yapayımda bana çok dua edin yarın nasipse yola çıkıcam herşey içinteşekkür ederim
allah senin için en hayırlısını nasip etsin kolay gelsin iyi yolculuklar sana.

bu arada koyun can derdinde kasap et derdinde kocam pek sevindi gelcemi duyunca o benden çok belliyordu çift çizgi olmasını kaydirigubbakcemile

arkadaşlar iyi geceler hepinize ben bugün yoktum giremedim ama bundan sonra hep aranızdayım demiştim yani hep sizinleyim allahın izniyle bu arad bugün yine aynı saatte testimi yaptım ama sonuç aynı dünki gibi çokkkk silik değil çook ta kırmızı değil adetimin 10. günüyddü bugün daha var sanırım ki zaten son siklusum 53 gün dü biraz zor yumurtlarım gibime geliyor ama allah büyük dualarım kabul de olabilir

kızlar hayırlı sahurlar.
dem cnm akşam göremedim cıkmak zorunda kalmıstım cunku.
kızarmaya baslamıssın cnmm. bencede degerlendirmelisinn atla git :)
bu mubarek gunler de insallah dualarımız kabul olurda bebislerimiz oluverir.
sabah görüsürüz kızlar öptüm hepinizi.

günaydınn kızlarr.
neredesiniz böylee ?
uyuyomusunuz yoksa tembeller kalkın bakıyımmm klava:
bu gece hiç uyuyamadım ben :çok üzgünüm:

daha var canım o zaman kızarmana. bak ben kızardım 3gün üst üstte dün yaptım kızarıktı ama o kadar çok net degildi.
insallah cnmmm,hepimiz hamis kaliriz bu mübarek gunlerde

günaydın canlarım yazılanları okudum da demcim kızarmak üzeresin gibi geldi bana. belki şu anda yoldasın Allah gönlündekini versin canım inşallh güzel haberlerini bekliyoruz.

bumeracım yedin mi bakıyım çift sarılını :)) sana önce yumoş sonra bebiş olsun o e mi :)))))

ayçacım sen erkenciymişsin ben yeni geldim. eşim sabah sabah bir arkadaşına yardım için çıktı ben yalnızım birazdan anneme gidicem. bu arada biz dün akşam çalışmadık çok uykum vardı uykuya yanik düştüm :)

ama bu sabah sanki regl olacakmışım gibi bir karın dolgunluğum burkulma mı nasıl anlatılır öyle bişi var karnımda. ama regl olmam için daha çok erken.. belki de yeni mi yumurtluyorum anlamadım ben valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…