Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım kan testi yapsanda çıkmayabilirdi belki ama insan bilmek istiyor oldumu diye değilmi günler geçmek bilmiyodur senin için belirtilere fazla takılma dicem ama olmuyo ben hamileyken sadece baş ağrısı bide diş ağrım olmuştu sadece bikere başım dönmüştü komşumunda 3sonramı ne başladı mide bulantıları bide ikiz yani

ya arkadaslar ben biz dün calısmadık ondan önceki gün calısmıstık cift cizgi dün cok netti bugun dünkü kadar degil ama genede net bugun calısıcaz ama insallah kacırmamısızdır yumurtayı sizce kactımı yabugu belim o kadar agrıyorki anlatamam kasıklarımda agrıyor icimden bugun gibi geliyor ama bilmiyorum artık yorum yapın durumuma kızlar ne olur

canım okumadım senin ne belirtin var ne hissediyorsun.testlere takılma ben kızımda bir sürü yaptım idrar testi dispanserdede yaptırdım negatifti en sonunda doktora gittim göğüslerim acıyordu uyku hali vardı bi baktım 6 haftalık hamileymişim.inşallah seninde öyle olur canım.

yapma ama böyle ne demek bıktım.sen devam et testlere elbet yakalıycaksın birgün. daha olmadı dr kontrolünde ilaçla yumurtlarsın. bu yolla hamile kalanlar okadar çokki. inşallah onada gerek kalmıycak.
ya canım olmazsa tüpbebk düşünüyorumda ne bileyim böyle olması yinede üzüyo beni bakalım ALLAH büyük inşaallah dualarımız kabul olacak

evet çok zor beklemek. benim belirti diyebileceğim birşey yok zaten daha. kimseyi çok bekletmesin rabbim

canım önceki gün çalışmışsınız bu gecede hatta bekletme iftardan sonra çalışın. siz elinizden geleni yapmış oluyorsunuz canım. rabbim yazdıysa olur inşallah.

belirti falan yok daha yumurtlamamın 6. günü bugün kanda bile çıkma ihtimali çok düşük bu kadar erken. olmuşsa bile muhtemelen 2-3 gün sonra yerleşicektir.

Kızlar ben gıne test yaptım ve yıne ıkıncı Çızgı Çıktı konturol Çızgısının bır ton aÇıgı ve bır saatlık ıdrar bıle deyıldı

merhaba canım sen ne yaptın? doktora gittinmi?

gittim tatlışım bir hafta daha devam edersse kürtaj tarzı bişe yapabliriz dedi vücut atamıyo olabilirmiş düşükten dolayı düzen de bozulmuş olabilir ama rahim ve yumurtalıklarda sorun gözükmüyo dedi.. bekliycem yani
senin durumun nasıl?

gecmiş olsun canım :1hug: esim gece calısıyor gunduzde oruc oluyor tam yumurtlama gunlerim bos geciyor yani anlayacagın sarı kart görüp ben erken emekli oldum canım:roflol:

aaa olmaz amaaaaa arada derede yakalaaa. hemen iftardan sonra çök üsttüne kaydirigubbakcemile3 iyi haberlerrr duymak istiyoruummmm

ah canım evimiz avcılarda esim sarıyerde calısıyor 2 saat yol suruyor ve ayrıca orası işcilerle dolu yani gidilecek yer degil kaydirigubbakcemile3

ay kızzz çare bulamadıkk sana napsak kiii :sm_confused:
kader kısmet işteee
amaaan olmayınca bi engel çıkyo bak benim gitti yine bu ay da..
inşallahh ama inşallah bi yerden yakalarsınız siz..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…