- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.941
inşaallah senden alırız güzel haberleri yüce mevlam gönderir inşaallah bebişini
ya canım olmazsa tüpbebk düşünüyorumda ne bileyim böyle olması yinede üzüyo beni bakalım ALLAH büyük inşaallah dualarımız kabul olacakyapma ama böyle ne demek bıktım.sen devam et testlere elbet yakalıycaksın birgün. daha olmadı dr kontrolünde ilaçla yumurtlarsın. bu yolla hamile kalanlar okadar çokki. inşallah onada gerek kalmıycak.
canım kan testi yapsanda çıkmayabilirdi belki ama insan bilmek istiyor oldumu diye değilmi günler geçmek bilmiyodur senin için belirtilere fazla takılma dicem ama olmuyo ben hamileyken sadece baş ağrısı bide diş ağrım olmuştu sadece bikere başım dönmüştü komşumunda 3sonramı ne başladı mide bulantıları bide ikiz yani
ya arkadaslar ben biz dün calısmadık ondan önceki gün calısmıstık cift cizgi dün cok netti bugun dünkü kadar degil ama genede net bugun calısıcaz ama insallah kacırmamısızdır yumurtayı sizce kactımı yabugu belim o kadar agrıyorki anlatamam kasıklarımda agrıyor icimden bugun gibi geliyor ama bilmiyorum artık yorum yapın durumuma kızlar ne olur
canım okumadım senin ne belirtin var ne hissediyorsun.testlere takılma ben kızımda bir sürü yaptım idrar testi dispanserdede yaptırdım negatifti en sonunda doktora gittim göğüslerim acıyordu uyku hali vardı bi baktım 6 haftalık hamileymişim.inşallah seninde öyle olur canım.
Kızlar ben gİne test yaptım ve yİne İkİncİ Çİzgİ Çıktı konturol Çİzgİsİnİn bİr ton aÇıgı ve bİr saatlİk İdrar bİle deyİldİ
olsun bitanemm sakın sakın kaçırma bu günleri..bi kaç günn ha gayret :):dance:
daha çok erken ama kızlar ısrar edince bugün yaptım test negatif çıktı tabii.
merhaba canım sen ne yaptın? doktora gittinmi?
gittim tatlışım bir hafta daha devam edersse kürtaj tarzı bişe yapabliriz dedi vücut atamıyo olabilirmiş düşükten dolayı düzen de bozulmuş olabilir ama rahim ve yumurtalıklarda sorun gözükmüyo dedi.. bekliycem yani
senin durumun nasıl?
aaa olmaz amaaaaa arada derede yakalaaa. hemen iftardan sonra çök üsttüne kaydirigubbakcemile3 iyi haberlerrr duymak istiyoruummmm
iftarda evde olmuyor canım saat 6 da işe gidiyor ertesi gun sabah geliyor yani cokemem :roflol:
ayy inanmıyorum kabus gibi :) of yaaa sen mi işe gitsen eşinin yanına :) geceeeeecokacimcoook
ah canım evimiz avcılarda esim sarıyerde calısıyor 2 saat yol suruyor ve ayrıca orası işcilerle dolu yani gidilecek yer degil kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?