Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayın 17de 18de kzardım ben ondan sonraki günler de de iki çizgi çıkıyor ama okadar koyu deyil konturol çizgisinin bir ton açıgı gibi

yok canımm hani tam anlamıyla kontrol çizgisi ile aynı ya da daha koyu olucak yaa sen biraz silik yazmışsınn onun için yarın ya da öbür gün tam aynı çıkıcak asıl o zaman tam zamanı olucak o yüzden dedim canım. ama belli olmuyo bazı insanların daha koyu olmayabiliyoo.. hakkında hayırlısıı inşallah

ay kızzz çare bulamadıkk sana napsak kiii :sm_confused:
kader kısmet işteee
amaaan olmayınca bi engel çıkyo bak benim gitti yine bu ay da..
inşallahh ama inşallah bi yerden yakalarsınız siz..:Saruboceq:

inşallah canım şimdilik yapacak birsey yok canım kendi kendime yumurtlicam :roflol::roflol: belki yarın gec olmadan bir yolunu buluruz :roflol::roflol:

kılzlar benim dün bos gecti bugunde esimle küsüs o yüzden gene yok cok sıkılıyorum sinirleniyorum bu duruma aman ya kızınca diyorum bide bu adama cocukmu yapcam nasıl sinirleniyorum

kılzlar benim dün bos gecti bugunde esimle küsüs o yüzden gene yok cok sıkılıyorum sinirleniyorum bu duruma aman ya kızınca diyorum bide bu adama cocukmu yapcam nasıl sinirleniyorum

OLUR BÖYLE ŞEYLER EVLİLİKTEBENDE İKİ GÜN ÖNCE AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORDUM HEMDE NE DİYORDUM BİLİYORMUSUN BU ADAMA Bİ ÇOCUK BİLE FAZLA BEN İKİNCİNİN GÜNAHINAMI GİRECEGİM AMA BUGUN O DÜŞÜNCELERİMİN BİRİ BİLE AKLIMDA DEYİL HATTA NEKADAR ÇOK KOCAMI SEVİYORMUŞUM DİYORUM O YÜZDEN KÜSLÜGÜ ÇOK FAZLA UZATMA DERİM AL KOCANIN GÖNLÜNÜ klava:

kendiside biliyor tstleri beraber yapıyoruz calısmamız gereken günler ama umursmıyormus gibi davranmıyor bende cok üzülüyorum istemiyor heralde o istemezse ben hic istemem diyorum.yattım kaktım ama hala sinirim gecmemis

kızlar herkeze merhaba nasılsınız ya ben 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep aynı çıkıyor yani kızarmaya ramak kalmış bir durumda çıkıyor yoksa benim bukadarmı kızarıyor anlayamadım ilginç yani son testimin durumunu sizlerede göstermek istedim öpüyorum hepinizi :):):):)

yüklediğim resimde iki çizgide elimdeki testten daha silik çıkmış gerçekten baya koyu duruyor demekki resmini çekince asıl koyuluğu ortaya çıkıyor hehehe:)

bumera sen yinede çalış canım eşit olmasada baya kızarık duruyo benimki dahada silik ağrılarımda oluyo bu aralar ama gelişme yokbenneyaptımki:çok üzgünüm:

bumera sen yinede çalış canım eşit olmasada baya kızarık duruyo benimki dahada silik ağrılarımda oluyo bu aralar ama gelişme yokbenneyaptımki:çok üzgünüm:

aynen arkadaşım durmak yok yola devam ben başladım zaten 2 günde 1 oluyor :):):) işimi şansada bırakmak istemiyorum o nedenle başladım hayırlısı olsun ama kızarık çizgiyi yakalayınca daha mutlu olucam en azından onu bile görmek mutluluk verici:):)

bumeracım oldukça belirgin görünüyor çizgiler, durmak yok çalışmaya devam :)))))))))

kızlar bu arada benim de bumeranın ki kadar olmasa da çizgi çıkıyor. bugün yaptığım geçen 2 günküne göre daha koyu geldi eşime ve bana. ben de resim koyuyorum bakın bakalım.

selam şekerler.. nasılsınız.. bumeracım epeyy koyu bence yakınsın aman ha çalış bacım kaçırma...
handem ya bizim niye böle oluyoo galiba normalde de lh var bizde kanamam var yumoşum yok ama yine de aynı çıkıy sen devam et aman bırakma, yakalayacaksınnn.. ama ben bıraktım artık..

canım benim sende de sonuçta gözle görülür elle tutulur baya belli bir çizgi var baya görünüyo bence sende benim gibi yap derim şimdiden 1 gün arayla geceleri kaçırma dedimya okadar tırsıyorumki ben başladım çalışmalara sende başla derim :)

çalışmammı hemde var gücümle
idilcim her nekadar eklemlerim dur desede durmak yok:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…