- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.961
olsun bitanemm sakın sakın kaçırma bu günleri..bi kaç günn ha gayret :):dance:
azcık silik demişsinn ya ondann
ayın 17de 18de kzardım ben ondan sonraki günler de de iki çizgi çıkıyor ama okadar koyu deyil konturol çizgisinin bir ton açıgı gibi
ay kızzz çare bulamadıkk sana napsak kiii :sm_confused:
kader kısmet işteee
amaaan olmayınca bi engel çıkyo bak benim gitti yine bu ay da..
inşallahh ama inşallah bi yerden yakalarsınız siz..:Saruboceq:
kılzlar benim dün bos gecti bugunde esimle küsüs o yüzden gene yok cok sıkılıyorum sinirleniyorum bu duruma aman ya kızınca diyorum bide bu adama cocukmu yapcam nasıl sinirleniyorum
bumera sen yinede çalış canım eşit olmasada baya kızarık duruyo benimki dahada silik ağrılarımda oluyo bu aralar ama gelişme yokbenneyaptımki:çok üzgünüm:
bumeracım oldukça belirgin görünüyor çizgiler, durmak yok çalışmaya devam :)))))))))
kızlar bu arada benim de bumeranın ki kadar olmasa da çizgi çıkıyor. bugün yaptığım geçen 2 günküne göre daha koyu geldi eşime ve bana. ben de resim koyuyorum bakın bakalım.
çalışmammı hemde var gücümleselam şekerler.. nasılsınız.. bumeracım epeyy koyu bence yakınsın aman ha çalış bacım kaçırma...
handem ya bizim niye böle oluyoo galiba normalde de lh var bizde kanamam var yumoşum yok ama yine de aynı çıkıysen devam et aman bırakma, yakalayacaksınnn.. ama ben bıraktım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?