- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.981
çalışmammı hemde var gücümle
idilcim her nekadar eklemlerim dur desede durmak yok:):)
aynı şeylerimi yaşıyoruz canım ben tamda bunu sormak iştemiştim sen çok iyi anlatmışsın yüreyine saglık bukadar olurdu yania.s.selam şekerlerim bugün pek kimsecikler yok galiba fazla yazılmamış.
benim de tansiyonum mu düştü bilmiyorum ama bir uyku bastırdı ki sormayın. 2 gündür ara verdik çalışmalara eşim bu akşam çalışalım diyor ama kolumu kaldıracak halim yok inanın. bakalım artık ne olacak :)))
bumeracım çalışmalara devam dediğin gibi ama bende bugün pek hal yok. sen benim yerime de çalış kıssss :)
idilim lh her zaman varmış ya kadınlarda. ama benim anlamadığım ilk başlarda bendeki çizgi hiç görünür gibi değildi biliyorsun. sonra birden koyulaşmaya başladı. en koyu 15 ve 16. günlerimdi. sonra 17-18 oldukça silikti. bugün yani 19. gün sanki koyulaşmaya başladı yine. ya da bana öyle geliyor. bakalım, görcez beraberce.
birazdan çıkıyorum korkunç uyku bastı. yarın görüşürüz inşallah canlar özledim valla hepinizi.
selam kızlar nasılsınız ben geçmişi okuyordum size birşey soracagım sizin yumrtlamadan sonra ikinci çizgi çıkmaya devam ediyormu
kızlar selam bende gelemedim pek.
nasılsınız ? calismalar nasil gidiyor :)
handecim bizde 3gündür calismiyoruz. zaten bugun yaptigim testte 2.çizgi hiiiç yoktuuu. artik cikmiyor. 3gün yakaladim o cizgiyi degerlendirdim kısmet bakalim. acaip kasıklarım agrıyor dünden beri.
hande sen kızarmısın gibi geldi secil cnm sende öyle. calisin durmayin. ben artık durdum yoruldum ztn cizgide cıkmıyor artık nolduysa olmustur.
hepinizi öptüm iyi geceler.. sabah görüşürüz..
aynı şeylerimi yaşıyoruz canım ben tamda bunu sormak iştemiştim sen çok iyi anlatmışsın yüreyine saglık bukadar olurdu yania.s.
canım edacım sana da günaydın.
gelişme yok gibi canım sadece kasıklarımda ara ara böyle tatlı tatlı küçük kasılmalar hissediyorum. benim düşüncem daha yumurtlayamadım sanki. göğüslerimin çoktan acımaya başlamış olması gerekirdi yumurtlasam ve akıntım olurdu ama ikisi de yok henüz. ilk defa böyle oldu anlamadım...
handecim sitres yapıyoruz ondan bünyemiz şaşırıyor gecikiyor. bide bu ay testlerde ilk ayımız heycanda yaptık tabii.
dün hamilelikle ilgili bir kitap aldım hepinize tavsiye ederim. çok detaylı ve bilimsel Dr. Kağan KOCATEPE nin 9ay 10 gün hamilelik rehberi adlı kitabı. eşim buldu kitabı ay bu adama birşeyler oluyor :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?