- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.001
eda katılıyorum canım. hem bu bizim denediğimiz ilk ay (Allah çok bekletmesin inşallah) hem de testler dediğin gibi bünyeyi şaşırttı :))) bu arada böyle kitaplar falan eşin gerçekten tamamen hazır artık bence canım kaydirigubbakcemile3
bence sen tam olarak becerdin gibi geliyor bana.. ama artık günün gelene kadar susuyorum ben, çift çizgiyi görünce haber edersin şekerim :)))))))
ironikcim hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın :)
canım 1 saat önce test yapmıştım çıkmamıştı şimdi gölge gibi bir çizgi var
gebelik testi mi yaptın canım?
evet daha önce hiç böyle olmamıştı
bacım testi tekrarla. sabah ilk idrarla mı yaptın peki?
Alaaaaahhhh eda canım ne diyorsun, o silik çizgi koyulaşır ben sana söyliyim. ayyy inanamıyorum inşallah bebiş vardır edacım inşallaaah :teytey:
inşallah canım ama bekledikten sonra çıktı bide bu av. testlerinin yanında gelenlerden yaptım ne kadar kaliteli bilemiyorum. ama bu kadar erken çıkarıyorsa çok kaliteli demektir. elim ayağım titriyor ağlıyorum şuan
scuba sana iki şey söyleyeceğim: daha önce defalarca test yaptım yeri geldi akşama kadar beklettim testleri ama ikinci çizginin silik de olsa çıktığını görmedim. hatta arkadaşım testi yaptıktan çoook sonra ikinci çizgiyi silik gördü dayanamadı kan testi yaptı hamile olduğunu öğrendi.
ama ben geçen ay test yaptım hemen ikinci çizgi silik çıktı öğlene adet oldum.iki duruma da hazırlıklı olmak lazım. bacım testi tekrarla, olmadı kan testi yaptır.ben çok pişmanın keşke geçen ay hemen gidip kan testi yaptırsaydın. test mi yanlıştı yoksa mol gebelik miydi bilmiyorum şimdi. ama inşallah sonuç bebiş müjdesi olsun. enişte de hazırlıyormuş kendini. Rabb'im mübarek günlerde sevindirsin inşallah...
canım edacım benim de tüylerim diken diken oldu. Rabbim inşallah gönlündekini karnına koyar canım arkadaşım inşallah...
baktır canım...inşallah bize güzel haberler ver...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?