• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet canim zaten fena gribim tutunacagni sanmiyorm oyle birsey varmi erkenmi ki

zaten yerleşme zamanı değil mi? bende gebelik yokken 1,20 çıkmıştı değer.. ne bileyim yerleşeceği varsa gribe falan bakmaz ki.. seni huzursuz etmek istemem ama ben olsam dayanabilecek gibiysem ilaç almazdım.

Cok
Cnm benim valla cok sabirsisiz bende senin gibiyim artik oluruna biraktim zaten hic umudum da yok acikcasi
Bu arada cok gecmis olsun
Saolll canim benimmm alistim zaten negatifleri gormeyeee artik bir umut demiycem ovulasyon tamdi yumurtam catlamisti bu ay rahim filmide cektim tuplerim de acikti sorun yoktu anlayacagn ama takdir ilahi buymus zamanini bekliyor demekki

zaten yerleşme zamanı değil mi? bende gebelik yokken 1,20 çıkmıştı değer.. ne bileyim yerleşeceği varsa gribe falan bakmaz ki.. seni huzursuz etmek istemem ama ben olsam dayanabilecek gibiysem ilaç almazdım.
İlac hic almadimmm kuzum ondan dolyi sadece burun spreyi ve parol ictim hastanedede o yuzden tahlil istedim ilac yazdi almadan geldim ama zerre umudum kalmadi en son 7ocakta adet gordum ve 28gnde olurum sasmaz gunlerim

Canim sabret ya karamsar olma seni suan anlıyorum yapma bi bekle bakalım
Nebileyim artik cok yoruldummm tukendim biliyorum sinavdayim sabrimla sinaniyorummm kimseyede anlatamiyorum icimde sisiyor ve buda psikolojimi alt ust ediyor etrafin lafi sozu artik tuketti cocuk yapmiyormusuniz sanki kendime degil onlara yapicakmisim bana hayri dokunup kendileri cocuguma iyi bi hayat ve gelecek sunacaklar gibi...7 aylik evliyim sanki senelerdir cocugu olmayan pozisyona dustum tek bu degil bide atanamadinmi bosunami ogretmenligi okudun gibi yargilamari yokmu kahrolmamak elde degil bu ay uykularimi kaybettim ve iyice duygusallasip paranoyaya bagladim kusura bakmayin uzun oldu kizlar ben iyi siz anlarsiniz

Nebileyim artik cok yoruldummm tukendim biliyorum sinavdayim sabrimla sinaniyorummm kimseyede anlatamiyorum icimde sisiyor ve buda psikolojimi alt ust ediyor etrafin lafi sozu artik tuketti cocuk yapmiyormusuniz sanki kendime degil onlara yapicakmisim bana hayri dokunup kendileri cocuguma iyi bi hayat ve gelecek sunacaklar gibi...7 aylik evliyim sanki senelerdir cocugu olmayan pozisyona dustum tek bu degil bide atanamadinmi bosunami ogretmenligi okudun gibi yargilamari yokmu kahrolmamak elde degil bu ay uykularimi kaybettim ve iyice duygusallasip paranoyaya bagladim kusura bakmayin uzun oldu kizlar ben iyi siz anlarsiniz
Canim aynı şeyi bende yaşıyorum ama ben takmiyorum önce lafları bi kenara at çünkü sen uzulurken onlar yatklarinda mışıl mışıl uyuyor lar yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen benden Küçüksun önce söylenenlere kulağını TİKA yaş ilerleyince simdiye kadar millet için yaşadım artık kendim için yaşayacağım dediğinde çok geç oluyor aynı şeyler benim içinde geçerli ben kist patladigi için açık ameliyat oldum ve adımı çocuğu olmaz onun yumurtaliklarinda sorun var diyorlar ama ben takmiyorum 3 sene kist tedavisi gördüm ondan önceside var sonra kist patladı işte bide yaşım da ilerledi. Ama en güzeli ben istediğim için bişeyler yapmaya calisyorum millet hep konuşur onları boş ver sen ve sen kendin ne istiyorsun bebek istiyorsan sabrediyoruz bak burda kaç kişi istiyor kendinde görüyorsun. İş konusuna gelince bu senin suçun değil. Şimdi kendin için bişey yap süt iç ve güzelce kendini dinlendir iyi geceler opt

Canim aynı şeyi bende yaşıyorum ama ben takmiyorum önce lafları bi kenara at çünkü sen uzulurken onlar yatklarinda mışıl mışıl uyuyor lar yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen benden Küçüksun önce söylenenlere kulağını TİKA yaş ilerleyince simdiye kadar millet için yaşadım artık kendim için yaşayacağım dediğinde çok geç oluyor aynı şeyler benim içinde geçerli ben kist patladigi için açık ameliyat oldum ve adımı çocuğu olmaz onun yumurtaliklarinda sorun var diyorlar ama ben takmiyorum 3 sene kist tedavisi gördüm ondan önceside var sonra kist patladı işte bide yaşım da ilerledi. Ama en güzeli ben istediğim için bişeyler yapmaya calisyorum millet hep konuşur onları boş ver sen ve sen kendin ne istiyorsun bebek istiyorsan sabrediyoruz bak burda kaç kişi istiyor kendinde görüyorsun. İş konusuna gelince bu senin suçun değil. Şimdi kendin için bişey yap süt iç ve güzelce kendini dinlendir iyi geceler opt
Cansinnn cok saolll iste hep iyi insanlar hayatinda olmuyor uzaklarda oluyorlar yasima gelince 27yasndaym egitim hayati yuzunden evliligi erteledim kocamla 9yil gorustuk ve herseyimiz zorlukla oldu hep hayatta biseyleri zorla basardikk didinerek simdi de cocuk icin didiniyoruz sukurler olsn arkamda koca dag gibi esimmmm o olmazsa iyice kafayi yerdm guzel dilekleriniz icin col tesekkur ederim sizin gibi insanlar hep var olsnlar bende cok optum

Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin

Mrb bunu bilemeyiz test yapman gerek ve doğum kotrol hapı kullanmadan veya prezarvatifsz erkekten gelen sıvı da dAhi hamile birakabilecegini duydum kan testi yaptır

Cansinnn cok saolll iste hep iyi insanlar hayatinda olmuyor uzaklarda oluyorlar yasima gelince 27yasndaym egitim hayati yuzunden evliligi erteledim kocamla 9yil gorustuk ve herseyimiz zorlukla oldu hep hayatta biseyleri zorla basardikk didinerek simdi de cocuk icin didiniyoruz sukurler olsn arkamda koca dag gibi esimmmm o olmazsa iyice kafayi yerdm guzel dilekleriniz icin col tesekkur ederim sizin gibi insanlar hep var olsnlar bende cok optum
Ya zaten ben anlamıyorum en yakınları konuşmaya başlıyor insanın ve agirligini koy bu konuda seninle konuşmalarına izin verme ya cvp verme yada henü düşünüyoruz de ben en son kaynanam çocuk istiyorum dediğinde istiyosan kendin yap ben de bakman da yardimci olurum dedim :halay:

Ya zaten ben anlamıyorum en yakınları konuşmaya başlıyor insanın ve agirligini koy bu konuda seninle konuşmalarına izin verme ya cvp verme yada henü düşünüyoruz de ben en son kaynanam çocuk istiyorum dediğinde istiyosan kendin yap ben de bakman da yardimci olurum dedim :halay:
Ne yazikki oyle ama Helalll sanaaa valaa tesekkur ederimmmm cok saolasnn

Gunaydin kızlar benim cok karnim agriyor dayanama test yaptim bu gun 10. Günüm valla iki cizgide cikti neolurda olsun bu gün kan testti yaptircam zaten sali adet olmam gerek en azindan icim rahat etsin iynenin etkiside olabilir bakalim ortaya ne cikacak

20170129_090112-1.webp
sol karin altimin agrisindan oluyorum ya bebek var yada gaz

:):rolleyes:heehe bencede l

günaydn kızlaaaarr :)) sabrsızlar görüyorum aranızda :))) erken gebelik testinde yanlış sonuç alabilirsin canım yaa,bi de silik çizgilere çok itibar etme kanında hala hcg dolaşıyor iğnelerden dolayı,ayrıca ovulsyon testinin kıpkırmızı olma mevzunu da burda bunu deneyip gebelik testinde poziitifi görende var .göremeyende,hcg lh a çok benzediği için ovulasyon testi de gebelik varsa pozitiif sonucu veriyor,sen şimdi kan versen negatif çıksa nolcak adetin gelmeden için rahatlamayacakki acaba erken mi verdim kanı diye düşüneceksin buseferde,,adet gelmeden umutlar hiç bitmiyor cunku :KK64::KK64: kanda baktır negatif çıkarsa üzülme ama adet gelmediyse herzaman bir ümit vardır:anneadayı::anneadayı:

Back
X