- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.321
normalde akinti yoksa belirti olabilir. ama idrar yollari enfeksiyonu vs..gibi nedenlerden de olabilir. ama akinti yok diye hamilelik de yoktur da denemez.
yani kisaca akinti olayi belirti olabilir de olmayabilir de...belirti olsa bile neyin belirtisi oldugu da belli degildir
ben hamilelik testinde negatifi almıştım ablamında hamile olduğunu sölemiştim ...yaaa ...dün düşük yaptııı ...çokkk üzüldüm yaa pooofffffffffffff ...
ben hamilelik testinde negatifi almıştım ablamında hamile olduğunu sölemiştim ...yaaa ...dün düşük yaptııı ...çokkk üzüldüm yaa pooofffffffffffff ...
canım geç döllenme olabilirarkadşlr bugun doktora gittim adetm 7 gndr gecikiyodu usg ile gebelk göremedi kan testi yaptı sonuç negatf ama rahim de kalınlaşma oldugunu 10 gün içinde adet görmezsem testi tekrarlıcanı söledi ilaç falan da vermedi rahim kalınlaşması gebelik belirtisi olabir mi ?
çok üzüldüm yaaben hamilelik testinde negatifi almıştım ablamında hamile olduğunu sölemiştim ...yaaa ...dün düşük yaptııı ...çokkk üzüldüm yaa pooofffffffffffff ...
canım geç döllenme olabilir
rahim kalınlaşması ya gebelik belirtisi ya da adet geliyor demek
umarım gebesindir beklemeye devam et sakın adet söktürücü falan içme
yok cnm içmiyorum zaten doktorda vermedi ilaç kullanma 10 gün bekleyelim eğer 10 içinde adet olmazsam kan testini tekrarlıck eğer adet olursam da yumurtlama takibine başlıcz canım işnlh bunlara gerk kalmaz ve hamilelik haberi alırım.. gerci ondan da umudum yok sunuç 0,1 çıktı yani bunun yukselmesi imkansız geliyo bana 8 gündr gecikiyo zaten adet. ama birde şöyle bişey var ki ben gecen ayın 26snda doktora gittiğimde 1-2 güne adet göreceğimi söylemişti hala bişey yok ... hakkımda hayrlısı cnm ne diyim artık...
adetten 10-12 gün önce benim betahcg de 0 çıktı
bayıldığım için doktora gitmiştim tahlil yapmıştı
yani yükselebilir hala bakma sen o değere
adet olana kadar ümidini yitirme
öyküözgür kendim gibi birini buldugum için cok sevindim ben de hamile olmadıgımı hep o idrardaki kan kokusundan anlarım demekki benim gibi reglden 3 4 gün önce idrarı kan kokan kişiler de var.
gökcecem gecmiş olsun canım umarım sen de ablan da hamile kalırsınız hayırlı zamanda olmasına dua et canım
slm arkadaşlar benim de bat 24 ekim son 1 hafta.sadece göğüs ağrısı yaşıyorum o da zaten olur ben de adet öncesi( bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?