- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
canimmmm Gelsinler tabi ya sabırsızlıkla bekliyoruz bebisleri yavaş yavaş hamilelik hbrleri geliyor darısı hepimizin basına bnm daha 10 gün olmasına rağmen kasıklarımda regl gibi ağrı var bakalım sonuc ne cikicak :44:
[sıze=2]vallaha diplomasız doktor olduk bu kadar bilgiye aynen bende her ilişki sonrası en az 1 ssaat dikiorum ayaklarımı havaya=)) yada belimin altına yastık koyup bebişin birinci gelmesi için yardımcı oluyorum=))))[/sıze]
malesef tek cizgi görme korkusundan dolayı test mest yapamıyorum.26ında veya 28inde hastalanmam lazım fakat 26sı geçti hastalanmadım ama öncesinde kahverengi böle pembeye çalan bi renkte lekelenmem oldu.1 2gün sürdü.geçti sonrasında sarı böle sakıntı başladı.bugunde yumurta akı kıvamında beyaz bir akıntım var.bilemıyorum okadar çok belişrti okudum ki kafam karıştı vallahi.
http://i52.tinypic.com/21c6s7n.jpg
sanırım hamileyim
dün yaptım.bat.ıma 4 gün varken,ama tam emin olamıyorum yinede keseyi ve bebeği görmedende olamayacağım sanırım.sizler içinde dua ediyorum,isteyen herkese nasip etsin allahım.
canım o pembelik yerleşme lekelenmesi olabilir belkide hamiş ooldun sen :) inş. Bir mercimek tanesi de sana yerleşmiştir korkunun ecele faydası yok günün geçmiş yarın bence yap
inşallah canım ya.mercimek tanesi hepimizde olur inşallah bekliyorum işte büyük bir sabırla.gene hüsran olmasın diyetek cizgiyi görmeye dayanamayacagım :)
ama 2 cizgiyi gördüğümde nasıl bir tepki veririm bilmem suan 2 cizgiyi gördüğümü düşündüğümde içim kıpır kıpır oluyorrr..
hmm o zaman bi kaç gün daha bekle ama olmazsada çok üçülme tamammı ama sen olacaksın gibi anlattıklarına göre tabi hissettiklerini bilemem ewet bende düşününce öyle kıpır kıpr olyrm seni anlayabiliyorum eğer hamiş olursan banada dua et tamammı (bu günü saymassak 5 günm kaldı beenimde batıma)
dualarım senınle canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız.sende bana dua et canım .
ADATIP HAST.NEŞE HANIM
memnunmusun ben daha önce adatıpda handan akbıyıklıya gitmişdim hiç memnun kalmadım.Daha sonra beyhekimde neşe hanıma gittim o iiydi ama şimdi kime gidicem bilmiorum
memnunmusun ben daha önce adatıpda handan akbıyıklıya gitmişdim hiç memnun kalmadım.Daha sonra beyhekimde neşe hanıma gittim o iiydi ama şimdi kime gidicem bilmiorum
HANDAN AKBIYIKLI GENELDE ÇARŞI MERKEZDEKİ HASTANEDE DURUYOR DAHA ÖNCE HİÇ DUYMADIM ONU FAKAT EŞİNE GİDİYORDU ARKADAŞIM.
BEYHEKİMDEKİ NEŞE HANIMADA ARKADAŞIM GİTMİŞTİ DOGUMUNDA O ÇOK MEMNUN KALMIŞTI ESKİLERİN EN İYİ DR DUR DERLER.
BEN GAYET MEMNUN KALDIM.GÜZELCE TESTLETİMİ YAPTI.VE İLĞİLENDİ.BAKALIM İSTE BEBİŞ FELAN VARSA GENE OA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.OLMASA BİLE KONTOLE GİDECEGİM.
canmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm=((( bildiğim kadarıyla mide bulantısı 3 aylıktan itibaren sabahları çok youn bir şekilde olur ama 1. aydada olmuyor deil regliliğine ne kadar var inşallah hamişsindir cnmmm:26:
rglme daha 10 gün var evet biliyorum bulantılar 1 buçuk ay sonra başlıyo çünkü bir kızım var ordan biliyorum akıntım çok fazla oda biraz kafamı karıştırıyo yada piskolojik olarak böyle hissediyorum bakalım zaman ne göstericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?