ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

teşekkürler :))

merhabalar, benim ovulasyonum yaklaşık 1 hafta önce geçti 6 ekimde regl olacağım.. bu ay ilk defa korunmayı bıraktık, normalde yumurtlama dönemi dışında pek akıntım olmazdı ama son 2-3 gündür akıntım var kıvamı koyu ama esnek değil yani yumurtama dönemindeki gibi değil. sizde de var mı böyle bir durum? bir de garip bir bulantım var bir süredir psikolojik de olabilri ama.. ayy inşallah hamileyimdir...

ewet canım akıntısı olanlar çoğunlukta...
inşallah hamilesindir:)

Kizlar merhaba
benim yarin yani 1 ekim veya en gece 2 ekim adet olmam gerekiyor
bugun sabah test yaptim malesef negatif
kafama takilan bisey var,benim kullandigim test cleab.gulen yuz testi,acaba diyorum diger testlerde hamilelik yeni baslasa bile silik gosteriyor bu teste tam kesin hamileysen gulen yuz cikariyor,diger testi denesemmi ki?????:18::18::18:
ufff ya beklemek ne gicik
ha buarada gecen ay tup bebek tedavisinde negatifi gormustum,insallah bu ay kendiliginden olur,olmazsa artik dondurulmuslarla tedavime devam edicem
gelecekse gelsede tedavime devam etsem..))))

belirtilerim ise,1 hafta once falan bi karin alti agrimasi oldu,adet sansici gibi ole kasik saplanmasi falan olmadi,dunden beride adet sancisi arasira yokluyor,belim kopucak gibi agriyor 3 gundur, birde sol gogsumde agri var,buyume ve hassaslik yok ama

neyse allah hepimizin yardimcisi olsun

kızlar nasılsınız sesizleşmişsiniz...

bugün de geçti gelmedi kırmızılar.bat bugündü gelmesinler

İNŞALLAH...

idrarım artık bariz tortulu arkadaşlar :))
bu arada mütiş midem bulanıyor ama bu hamilelilk belirtisi değil sanırım afedersiniz idrarımı takip ve gözlem yapmaktan kaynaklanoyor galiba.. (iğğğ)
kızlar yaa benim denemediğim test kalmadı karbonat, limon, çamaşırsuyu, kasıklarını kontrol etme, gözle tahmin kirpikler göz bebeği of kafayı tırlattım git bi eczaneden test al dimi ama eczaneden aldğım negatif çıkınca moralimi çok bozuyor ama bu eski yöntemler aman saçma sapan diyip geçebiliyorum
bu gün tam cesaretimi toplayıp sağlık ocağına gittim ordada kan testi yapmıyorlarmış haftasonu giriyor araya zaten h.sonuda bittğinde zaten bat gelmiş olacak bu bekleme ve belirsizlik bana kafayı yedirtti resmen yaaa abartıyorum işte gereksiz yere şimdi rahat ol stres yapma diceksiniz ama onlar bazen olmuyor işte evet biraz uzun oldu napayım uzun olsun içimi dökmek istedim sadece..
şöyle annemi arasam o güzel sürprizi versem sevinçler içinde kalsa...
eşime güzel bir yemek hazırlasam o zaman versem iyi haberi burda hamileyim die bi topik açsam
acaba bebişimin neresi gelişiyor bu haftadiye meraklar içinde kalsam..
benim gibi canı gönülden isteyen herkese allah anne olmayı nasip etsin inşallah ve banada nasip etse...

Yarın regl günüm.
Ara ara midem garip oluyor ve sabahlar bulanıyor.
Sol bacağım dün gece çok kasıldı.
Bir ara çok akıntım vardı ama şimdi azaldı.
Göğüs hassasiyetim olurdu regl öncesi ama şimdi yok, sadece yan tarafları ağırıyor.
Birde normalde kabızlık sornu olan biriyim, ama bu aralar hergün çıkar oldum, bir yandan iyi oldu bu durum yani.

Bilemiyorum bu durumlar psikolojik olabilirmi bilemiyorum, eğer gelecekse çabucak gelsin...

benimde mide bulantim oluyor,adetime 10 gün kala gögüslerime sanci giriyordu baya sanciyordu ama simdi yok midem daha halen bulaniyor ara ara cogunlukla yemekten sonra ...insallah hamisizdir canim

İnşallah tatlım sabirsizla bekliyoruz

ayy cnm uzuldum yaaa umarım bu ay gercekten hamiş oluruz kımyasal gebelık bos gebelık vss.. olmasın innnşşş hiçbirimizdee sen akıntı belırtıdır dıyosun yanııı anladıgım kadarıyla ama bnm umudum yok cnm yaa sadece akıntı var ne gögsüm agrıyor ne bısey bıde senın bat kactı ???

Umaygulaycim cnm idrarda tortu olması ne anlama geliyor ? Megcim aynen öyle bir gün daha böylelikle bitti ya hepimiz o kadar çok istiyoruzki hersey bize bir umut degilse bile belirtileri hepimiz hamileliğe yoruyoruz lütfen kendinizi yipratcak hale getirmeyin en yerinde test kanla olandir bekleyin sabredin geciksin 4 5 gün öyle testinizi yapın artık inaniyorumki artık kimsenin negatif sonuca tahammülü yok Allah hepimize sabır güç kuvvet versin bu yolda ...

doğru söylüyosun canım evet kahrolmak yok..
son yumurtalarımız değil tutmayanlar allaha şükür..

meg
evet canım çok az kaldı çoook bugünü saymadan hesaplarsak daha az :) inş. bekledğimize değer canım ya

MrsPink35
çoo..k haklısın arkadaşım negatife hayır pozitiflere özgürlük :)

hamiş kalanların idrarı böyle tortulu gibiymiş vede kokulu (tabi üşütenlerinde öyle ama biz o ihtimali düşünmüyoruz)

meg
evet canım çok az kaldı çoook bugünü saymadan hesaplarsak daha az :) inş. bekledğimize değer canım ya

[/COLOR]

ben adeti bir gün geçince test yapiim diyorum bu sefer..:26:
geçerse tabii :86:

ben adeti bir gün geçince test yapiim diyorum bu sefer..:26:
geçerse tabii :86:

meg biliyormusun ben karar veremiyorum ya yarın hastaneyemi gitsem
nöbetci ezcaneden erken gebelik testimi bulsam
ne yapsam bulsam alsam yapsam ne yapsam şöyle mi yapsam
aynen şu şekillerde gelgitler yaşamaktayım güzelim yaa sen bekleyeceksin pazartesi salı çarşambayı öylemi bendemi beklesem acaba aynı günmü yapsak acaba

umaycım bak şöyle düşün..
mesela tutturamamışsak,erkenden tek çizgiyi görmek daha mı iyi..
umutla beklemek daha iyi değil mi..
tutmuşsa tutmuştur zaten dimi..
ben salı yada çarşambaya kadar beklerim,tabi kırmızı gelivermezse o zamana kadar..

Son düzenleme:

o zaman biras daha bekleyim ben haftasonu geçsin belki çabuk geçer :18:
ama şimdi düşünsene hadi tutturduysak bu sevinci neden...neyse ya hadi olmadıysa
ya ben hep böyle gel git yaşayacam galiba off of meg ben çok karışığım seninde kafanı karıştırmıorumdur umarım sabretmeye çalışacağım allahın izniyle...
inş. göbüşümüze bebekler gelir ilk bebeiş mi olacak senin meg?

Son düzenleme:

evet canım ilk olucak benim..allah nasip ederse..

bu 5. denememiz ya bizim.. ben geçen 4 ay boyunca nasıl paniktim anlatamam..
erkenden testLER yapıyodum..
geçen ay adet olmama rağmen test yapmıştım düşün..bi acaiptim
bu sebeple bu ay rahat olucama söz verdim kendi kendime..
olabildiğim kadar işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…