- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
canım o testi bizzat ben 2 aydır kullanıyorum çift çizgiyi gördüğünde tam saatini bilemeyiz ama yumurtlaman çok yakın....bugünden itibaren 3 gün boyunca her gün ya da gün aşırı en az 2 ilişki olmalı (ki yumurtlama sırasında orada hazır sperm bulunsun) bu gün çalış canım tutma ihtimali en yüksek günler...bugün yarın ve ertesi gün...
merhabalar, benim ovulasyonum yaklaşık 1 hafta önce geçti 6 ekimde regl olacağım.. bu ay ilk defa korunmayı bıraktık, normalde yumurtlama dönemi dışında pek akıntım olmazdı ama son 2-3 gündür akıntım var kıvamı koyu ama esnek değil yani yumurtama dönemindeki gibi değil. sizde de var mı böyle bir durum? bir de garip bir bulantım var bir süredir psikolojik de olabilri ama.. ayy inşallah hamileyimdir...
ewet canım akıntısı olanlar çoğunlukta...
inşallah hamilesindir:)
benimde mide bulantim oluyor,adetime 10 gün kala gögüslerime sanci giriyordu baya sanciyordu ama simdi yok midem daha halen bulaniyor ara ara cogunlukla yemekten sonra ...insallah hamisizdir canim
Akinti varsa suphelenebilirsin canim. ben gecen ay akintimdan suphelenip test yaptim
silik cikti ama sanirim kimyasal oldu ve dustu
aman dikkat et kendine. uzanma agir kaldirma, kontrolsuz aniden kalma
ins guzel haberler verirsin.
bende dort gozle akinti bekliyorum ama maalesef yok
Umaygulaycim cnm idrarda tortu olması ne anlama geliyor ? Megcim aynen öyle bir gün daha böylelikle bitti ya hepimiz o kadar çok istiyoruzki hersey bize bir umut degilse bile belirtileri hepimiz hamileliğe yoruyoruz lütfen kendinizi yipratcak hale getirmeyin en yerinde test kanla olandir bekleyin sabredin geciksin 4 5 gün öyle testinizi yapın artık inaniyorumki artık kimsenin negatif sonuca tahammülü yok Allah hepimize sabır güç kuvvet versin bu yolda ...
meg
evet canım çok az kaldı çoook bugünü saymadan hesaplarsak daha az :) inş. bekledğimize değer canım ya
[/COLOR]
ben adeti bir gün geçince test yapiim diyorum bu sefer..:26:
geçerse tabii :86:
meg biliyormusun ben karar veremiyorum ya yarın hastaneyemi gitsem
nöbetci ezcaneden erken gebelik testimi bulsam
ne yapsam bulsam alsam yapsam ne yapsam şöyle mi yapsam
aynen şu şekillerde gelgitler yaşamaktayım güzelim yaa sen bekleyeceksin pazartesi salı çarşambayı öylemi bendemi beklesem acaba aynı günmü yapsak acaba
umaycım bak şöyle düşün..
mesela tutturamamışsak,erkenden tek çizgiyi görmek daha mı iyi..
umutla beklemek daha iyi değil mi..
tutmuşsa tutmuştur zaten dimi..
ben salı yada çarşambaya kadar beklerim,tabi kırmızı gelivermezse o zamana kadar..
o zaman biras daha bekleyim ben haftasonu geçsin belki çabuk geçer :18:
ama şimdi düşünsene hadi tutturduysak bu sevinci neden...neyse ya hadi olmadıysa
ya ben hep böyle gel git yaşayacam galiba off of meg ben çok karışığım seninde kafanı karıştırmıorumdur umarım sabretmeye çalışacağım allahın izniyle...
inş. göbüşümüze bebekler gelir ilk bebeiş mi olacak senin meg?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?