- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
evet canım ilk olucak benim..allah nasip ederse..
bu 5. denememiz ya bizim.. ben geçen 4 ay boyunca nasıl paniktim anlatamam..
erkenden testLER yapıyodum..
geçen ay adet olmama rağmen test yapmıştım düşün..bi acaiptim
bu sebeple bu ay rahat olucama söz verdim kendi kendime..
olabildiğim kadar işte..
kızlar sanırım akıntı konusunda hemfikriz cogumuzun akıntısı var okudugum kadarıyla herkes nasıl olduunu tarıf edebılır mı veeeee lutfen bılen bırı yorumlasın bunuuu benımkı acık sarı renklı hafıf tortulu gıbı ama cok peynır gıbı deıl akıntısı olan arkadaslarım hadı herkes soylesın de en azından bırbırımızın bılgılerınden faydalanalım vee en kısa zamanda hamişşşş olalım allahım inşşş
regl zamanına yakın göğüs etrafındaki damarlar artar genelde, akıntı da artar. bu iki belirti gebelik belirtisi olarak çok yanıltıyor bizi. en iyisi kanmamak. bat : 8 , merakla fakat az ihtimal vererek bekliyorumm...
kızlar sanırım akıntı konusunda hemfikriz cogumuzun akıntısı var okudugum kadarıyla herkes nasıl olduunu tarıf edebılır mı veeeee lutfen bılen bırı yorumlasın bunuuu benımkı acık sarı renklı hafıf tortulu gıbı ama cok peynır gıbı deıl akıntısı olan arkadaslarım hadı herkes soylesın de en azından bırbırımızın bılgılerınden faydalanalım vee en kısa zamanda hamişşşş olalım allahım inşşş
canım ben çift çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok kupkuruyum.değişken bi durum sanırım bu.[/QUOT
tebrik ederim arkadaşım. sağlıkla kucakla bebeğini. maaşallah, nazar değmesin inşallah... Nazar boncuğu yapmaya çalıştı ama beceremedim :)
canım ben çift çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok kupkuruyum.değişken bi durum sanırım bu.
gocmenkuslar;
hoşgeldin göçmenkuşlar :) günün çoğu gitti bugünüde sayma işte bi gün kaldı inş. gelmez ya kırmızılar bazen diyorumki hmm ben kesin hamileyim çünkü öyle hissediyorum bazende tam tersi hayır değilim ben diye hissediyorum
cimcime eses ve gözdenur
inş. gelmez kırmızılarınız kızlar ve umarım hamile olursunuz ve olurum :)
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
heyecanım artmaya başladı bat 3 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?