- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
umaygulay canım senin bata da az kalmışşş..inşallah hamilesindir canım..gocmenkuslar;
hoşgeldin göçmenkuşlar :) günün çoğu gitti bugünüde sayma işte bi gün kaldı inş. gelmez ya kırmızılar bazen diyorumki hmm ben kesin hamileyim çünkü öyle hissediyorum bazende tam tersi hayır değilim ben diye hissediyorum
cimcime eses ve gözdenur
inş. gelmez kırmızılarınız kızlar ve umarım hamile olursunuz ve olurum :)
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
heyecanım artmaya başladı bat 3 ekim
benim dün aksam damla seklinde akintim oldu agrilarimda ara ara vardi:26:sabah kalktigimda regl olmusum,demekki benim icin hayirlisi bu ay deyilmis gelecek ay insallah
çok az kallmış kızz nası beklıyosunben olsam çoktan test yapmıştım :) Umarım gönlündekini verir RABBİM.. sana da bana da tüm isteyenlere...
Naz'cım bende de silik çizgi çıkmıştı ama bugün regl oldum malesef.
Kendi kendimizi kandırdığımızı farkettim biran.
kızlaar bn dayanamadım we test yaptıımbata 3 4 gün war ilk idrarla yapmadım we çook siliik belli belirsiz bşler gördüm yok gibi bşy ışığın altında incelersen hafif pembelik gözüküyo işte az bşy szce nediir??
hadi yaaaa ne garip silik çıkmış snr adett beklemeliyim en iisi.......
yrn yapamam ama pztsiye kdr gelmezse tekrarlıcam cnmilk idrarınla yarın testini tekrarla canım belki de hamilesindir..
Sadece ben değil bi kaç arkadaşada göstermiştim ama nasip değilmiş demekki.
Hep hayırlsı demiştim, hayırlısı buymuş...
bende adet sancısı başladı
hemen pes etmek yok meg belki adet sancısı değildir
canım ben çift çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok kupkuruyum.değişken bi durum sanırım bu.
benim akıntım 6 haftalık hamileyken başladı.yani daha önce de vardı ama azdı.hamileliğin bendeki ve diğer birçok kişideki belirtisi göğüs sızlamasıdır.benim iki hamileliğimde de göğüslerim çok sızlamıştı.adet olmaya yakın ağrımaya başlardı.hatta dokunamaz üstüne yatarak uyuyamazdım.ordan anladım.bir de adet dönemine yakın kasığım adet ağrısı gibi ağrırdı arada dedim adet olucam tutmadı herhalde ama hamilemişim.adet günümdede bi kaç damla kahverengi lekem geldi dedim yine adet oluyorum ama gerisi gelmedi.test yaprım 5.gün gebeydim.ama ikisini de kaybettim.inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.
benim dün aksam damla seklinde akintim oldu agrilarimda ara ara vardi:26:sabah kalktigimda regl olmusum,demekki benim icin hayirlisi bu ay deyilmis gelecek ay insallah
hadi göçmenkuşlar topikçe çatlayalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?