- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.021
nedemek cnm bnmmmm bende okudukm hoşuma gitti.. merak ettigim şeyler vardı klasik bilgiler haricinde onlarıda yazdım.. yalnız bu söylenenlerin içinde bana uyan kasık batması ki adet olmadan önce herzaman olan bşy.el ve ayaklarımda aynı kasıklarımda oldugu gibi batmalar oluyor kısa sürelii.başkada bi belirti yok heleki gögsüm hiç agrımıyor
senidemi aşılama ne gibi belirtilerin var ben yarın öğreneğim insallah ama kasığımda ve rahmımde kasılmalar oluyor kramp seklinde :) bekleyip görecez hayırlısıyla insallah rabbim isteyen herkeze versin
mrb balarası bende çatlatma iğnesi vuruldum geçen hafta çarşamba bekliyorum..bekleme süreci çok zor reglime daha 9 gün var hayırlısı ile ogün gelsin görücezz..bide sana iğnenin ardından crınone verdiler mi??
bennn burdayımmm canımmm
napıyon kız var mı değişiklik :) sende hiç kk'dan çıkmıyon masallahhh :)
valla aynı canım yarın test yapmayı düşünüyom erken amabnm bilgisayar açık duruo sürekli burada hep açık gelip gittikçe bakınıyomm
yapma test kız moralın bozulmasın :) kanda baktırcan nasılsa.. bu arada adetıme 1 hafta kalaa bana da sen engel ol test yapmaman ıcın :)
ayyyy valla nasıl tutucam kendimi bilmiyomm heee bizimkide yapmaa diyo zatennyarın 4 gün kalıyoo çıkarmı ki ama çıkmaz demi tamam canım bende sana engel olucam yaptırmıcam adet gününe kadar tatlımm
ayyyy valla nasıl tutucam kendimi bilmiyomm heee bizimkide yapmaa diyo zatennyarın 4 gün kalıyoo çıkarmı ki ama çıkmaz demi tamam canım bende sana engel olucam yaptırmıcam adet gününe kadar tatlımm
yapma bencede
eğer bat 11 ise daha 5 gün var benim gibi
muhtemelen çıkmaz
ama çıkmadığına üzülmem beklemeye devam ederim diyorsan yap için rahatlasın
ama moral bozmak yok
aslında çok üzülmem çıkmıcağı büyük ihtimal ama belkide çıkar okudum var 3-4 gün kala çıkan bnmde bat 10-11 canım yapıyım ben yarınnn çıkmazsaaa burda kafamı dağıtırımm
kanda cıkabılır sonuc 3 gun oncesınden. ama ben ılk ıdrarda görmek ıstıyorum :) sonra kan testıne gıderm buyuk ıhtımal :) inş pozitif çıkar yaaaa inş..:82:
aslında çok üzülmem çıkmıcağı büyük ihtimal ama belkide çıkar okudum var 3-4 gün kala çıkan bnmde bat 10-11 canım yapıyım ben yarınnn çıkmazsaaa burda kafamı dağıtırımm
çok üzülmiceksen beklemekten iyidir yap gitsin o zaman ya
ben çok yaptım günlerce önceden havanı alıp oturuyosun çıkmazsa
hadi bakalım hayırlısı
ilk idrarınla yap bari
tabı canım dene sansını :) dagıtırsın kafanı ama uzulme butun aylar bizim :)
kıslarr eşimle aldığımız son karara göre eğer yrnki kan tahlili sonucunda bi gebelik yok ise aralığa kadar erteliyoruzzzz hayırlısı artık ama sizi bırakmam hep burdayım çok alıştım ztn sizden güsel hbrler almak hoşuma gidiyorr
neden erteliyosunuz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?