ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

aynen canım bnmde batmalar var karnımın alt kısmında böyle keskin oluyo ara ara sonra hafifliyoo dün midem çok bulanıyodu bugün sabah vardı şu an yok ve tatlım bnmde göğüslerim çok az acıyo fazla değil yani bilemiyorum ne olucak yarın idrar testi yapıyım diom ama erken çıkmıcak üzülcem snraaa

senidemi aşılama ne gibi belirtilerin var ben yarın öğreneğim insallah ama kasığımda ve rahmımde kasılmalar oluyor kramp seklinde :) bekleyip görecez hayırlısıyla insallah rabbim isteyen herkeze versin

yok benim aşılama değil. 29 unda yumurtalarım çatladı ve beklemedeyim o yüzden, regli 15 inde olucam.benimde kasıklarımda ağrı var birde hafiften bi bulantı var o kadar hayırlısı olsun diyorum

sonunda benim gibi birini buldum yaşasın..... bana iğne sonrası hiçbirşey vermedi. iğnemi ayın 19unda oldun ve bekliyorumm...

valla aynı canım yarın test yapmayı düşünüyom erken ama bnm bilgisayar açık duruo sürekli burada hep açık gelip gittikçe bakınıyomm

yapma test kız moralın bozulmasın :) kanda baktırcan nasılsa.. bu arada adetıme 1 hafta kalaa bana da sen engel ol test yapmaman ıcın :)

yapma test kız moralın bozulmasın :) kanda baktırcan nasılsa.. bu arada adetıme 1 hafta kalaa bana da sen engel ol test yapmaman ıcın :)

ayyyy valla nasıl tutucam kendimi bilmiyomm heee bizimkide yapmaa diyo zatenn yarın 4 gün kalıyoo çıkarmı ki ama çıkmaz demi tamam canım bende sana engel olucam yaptırmıcam adet gününe kadar tatlımm

ayyyy valla nasıl tutucam kendimi bilmiyomm heee bizimkide yapmaa diyo zatenn yarın 4 gün kalıyoo çıkarmı ki ama çıkmaz demi tamam canım bende sana engel olucam yaptırmıcam adet gününe kadar tatlımm

yapma bencede
eğer bat 11 ise daha 5 gün var benim gibi
muhtemelen çıkmaz
ama çıkmadığına üzülmem beklemeye devam ederim diyorsan yap için rahatlasın
ama moral bozmak yok

kanda cıkabılır sonuc 3 gun oncesınden. ama ben ılk ıdrarda görmek ıstıyorum :) sonra kan testıne gıderm buyuk ıhtımal :) inş pozitif çıkar yaaaa inş..:82:

yapma bencede
eğer bat 11 ise daha 5 gün var benim gibi
muhtemelen çıkmaz
ama çıkmadığına üzülmem beklemeye devam ederim diyorsan yap için rahatlasın
ama moral bozmak yok

aslında çok üzülmem çıkmıcağı büyük ihtimal ama belkide çıkar okudum var 3-4 gün kala çıkan bnmde bat 10-11 canım yapıyım ben yarınnn çıkmazsaaa burda kafamı dağıtırımm

aslında çok üzülmem çıkmıcağı büyük ihtimal ama belkide çıkar okudum var 3-4 gün kala çıkan bnmde bat 10-11 canım yapıyım ben yarınnn çıkmazsaaa burda kafamı dağıtırımm

çok üzülmiceksen beklemekten iyidir yap gitsin o zaman ya
ben çok yaptım günlerce önceden havanı alıp oturuyosun çıkmazsa
hadi bakalım hayırlısı
ilk idrarınla yap bari

tabı canım dene sansını :) dagıtırsın kafanı ama uzulme butun aylar bizim :)

çok üzülmiceksen beklemekten iyidir yap gitsin o zaman ya
ben çok yaptım günlerce önceden havanı alıp oturuyosun çıkmazsa
hadi bakalım hayırlısı
ilk idrarınla yap bari

aynen canım yaa insan alışıo ne olsa negatifleri göre göre bi kez daha çıksın bakalım özlemiştir beni yapmıom bayadır

tabı canım dene sansını :) dagıtırsın kafanı ama uzulme butun aylar bizim :)

tamam canım denicem sabah ilk idrarla olmasada bi dahaki aya beraber tekrar

kıslarr eşimle aldığımız son karara göre eğer yrnki kan tahlili sonucunda bi gebelik yok ise aralığa kadar erteliyoruzzzz hayırlısı artık ama sizi bırakmam hep burdayım çok alıştım ztn sizden güsel hbrler almak hoşuma gidiyorr

neden erteliyosunuz canımmm

neden erteliyosunuz canımmm

canım eşimin yoğun isteği üzerine böyle bir karar aldık hayırlısı artık bu bnm çok fasla çocuk istememe karşın eşimde bi o kadar her defasında 2012 diye bastırıyordu iki tarafında istekli haraket etmesi olabilcek bebek içinde daha sağlıklı olur diye düşündüm bende pes ettim=)) ama olurda yrn gebe çıkarsam planımız iptal olur pek ümitli değilim ama bakalım=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…