- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.841
canım benim adet döngüm 29-33 diye gidiyo geçen ay 35 günde olarak beni şaşırttı...bu ay da 1-4 kasım arası değişecek tam tarih veremiyorum ama 29-33 arası 1-4 kasım oluyo......
inşallah kırmızıların gelmezzzzzzz..ama olurda gelirse beraber takipteyiz desene
aynen öyle
senle aynı kaderi ve aynı tarihi bekleyen insanlarla beraber gün saymak daha keyifli
iyiyim canım ben
tıkınıyorum
yer misiniz ekmek arası kaşar ve bol tuzlu domates var menüde
görüşürüz canımkızlar kocişşş istiyo pc yi....
çıkıyorum yarın görüşürüz güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
ferda dualarım seninle gelmesin kırmızılar
hepinizi kocamannnn öptüm görüşürüzz
duymadım canım sanırım yokafiyet olsun canım ben tokum :) hamile olan var mı yenilerdenadcetime bugunu saymazsak 11 gün kaldı
görüşürüz canım
çok teşekkürler güzel dileklerin için:89:
duymadım canım sanırım yok
iyi sen de geri sayıma başladın ne güzel
başlasam ne olacak benım kırmızılar yoldadır :)
ateş tablon nasıl canımBenimde 2 gunüm kaldı çok heyecanlıyım
çalışın çalışın kızlarçokçalışalım... en sonunda takdir belgelerimizi alalım doktorumuzdan aminnn...pozitif olsunnnn
ateş tablon nasıl canım
umarım düşmemiştir?
Canım çok şükür bugün yine yükseldi bakalım yarın ne Olucak:18:
36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com
maşallah canım çok güzel gidiyor[/QUO
Şimdilik çok güzeldi çok şükür ama yarın ve öbür gün önemli esas yani garantisi yok düşe de bilir heyecanliym çok fazla
Kızlar ben bu gün kan testi yaptırdım,negatif çıktı adetime iki gün var ama ,eczacı bi arkadaş dedi adet olmadan belli etmez diye doğrumu yaaaa bi cevap.ne zamandır belirtiler vardı ama kan testi adetime iki gün kala negatif çıktı acaba ?????
yok cnm bu idrar testi deilki çıkmasın ..
gerek yok daha cnaını sıkma adet olursun malesef..2 gün kala kan testinde keisn çıkar dogru sonuc
hmmmm.... ya bende ümitlenmek istemedim iyiki böle dedin ama nedense içimde bi yerlerde ümit var kesin sonucu aldım ama neyse artk teşk ederim cevabın için cnm :) bu ay yok :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?